How to Go Clubbing: 12 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

How to Go Clubbing: 12 trinn (med bilder)
How to Go Clubbing: 12 trinn (med bilder)
Anonim

Lyst til å ha en morsom kveld med klubben din? Før du ringer en drosje, må du passe på at du er kledd for klubben, og at du har lommeboken og ID -en din på deg. Når du ankommer, må du kanskje vente i kø og vise ID -en din til en avvisningsmann. Når du gjør det inne, kan du ta en drink eller gå på dansegulvet med vennene dine!

Trinn

Del 1 av 3: Gjør deg klar

Gå Clubbing Trinn 1
Gå Clubbing Trinn 1

Trinn 1. Ta på deg noe du føler deg trygg på

Klubbing handler om å ha det gøy, og du vil ha det mer moro hvis du har det bra i antrekket ditt! Bare sørg for at du er kledd riktig for klubben du skal. Unngå ting som joggebukse, t-skjorter og joggesko (med mindre klubben du kommer til er uformell). Hvis du skal til en eksklusiv klubb, kan du ringe på forhånd eller sjekke nettstedet deres for å se om de har kleskode.

  • En skjorte med knapper og bukser eller en kortere kjole er alltid trygge antrekkvalg for klubben.
  • Bruk sko du ikke har noe imot å danse og gå rundt hele natten (bare unngå joggesko og flip -flops).
Gå Clubbing Trinn 2
Gå Clubbing Trinn 2

Trinn 2. Inviter vennene dine ut

Klubbing er morsommere når du er sammen med venner. Send en SMS eller ring til vennene dine og spør om de vil være med deg i klubb. Inviter dem på forhånd slik at dere alle kan sykle til klubben sammen. Du kan til og med invitere dem tidlig, slik at dere alle kan gjøre dere klare sammen!

Gå Clubbing Trinn 3
Gå Clubbing Trinn 3

Trinn 3. Utpeke en sjåfør eller bestille en drosje

Hvis du og vennene dine planlegger å drikke alkohol i klubben, kan du utpeke noen til å være edru sjåfør. Hvis alle vil drikke, kan du bestille en drosje, Uber eller Lyft for å ta deg til klubben.

Gå Clubbing Trinn 4
Gå Clubbing Trinn 4

Trinn 4. Ta med lommebok og ID

Du trenger penger for å kjøpe drinker og betale dekning hvis klubben har en. Sørg for at ID -en din er i lommeboken din; du vil ikke kunne komme inn i klubben uten den. Du kan bruke lisensen eller passet som ID.

  • Sørg for at ID -en din er gyldig og aktuell, ellers kan du ikke komme inn i klubben.
  • Hvis du ikke har noen lommer å bære lommeboken i, ta med en clutch med en håndleddsrem for å bære pengene og ID -en din. Ikke ta med en stor veske med mindre du ikke har noe imot å ha den med deg rundt klubben hele natten.

Del 2 av 3: Komme inn i klubben

Gå Clubbing Trinn 5
Gå Clubbing Trinn 5

Trinn 1. Vær forberedt på å vente i kø

Hvis du skal klubbe på en travel kveld, for eksempel en fredag eller lørdag, kan det være en linje for å komme inn. Sett deg bakerst i køen og chat med vennene dine mens du venter. Linjen skal bevege seg raskt!

Gå Clubbing Trinn 6
Gå Clubbing Trinn 6

Trinn 2. Vis utviseren din ID

De fleste klubber har en bouncer som står utenfor som sjekker alles ID -er for å sikre at de er gamle nok til å komme inn. Ta ut ID -en din før du kommer til bounceren, så er du klar når det er din tur. Vær høflig og respektfull! Vaktmesteren kan slå deg bort hvis gruppen er bølle eller frekk.

Gå Clubbing Trinn 7
Gå Clubbing Trinn 7

Trinn 3. Betal dekkgebyret hvis det er en

Noen klubber belaster folk i døren for å komme inn. Bruk kontanter i det nøyaktige beløpet hvis du har det. Hvis du bruker et kort, må du kanskje signere en kvittering.

Gå Clubbing Trinn 8
Gå Clubbing Trinn 8

Trinn 4. La bounceren eller ledsageren legge et armbånd på håndleddet

Armbåndet er slik at bartendere og sikkerhet vet at du er myndig og at du betalte for å komme inn. Hvis utviseren ikke legger et armbånd på deg, kan det være en betjent inne i den viljen.

Ikke ta av eller mist armbåndet, ellers kan du bli sparket ut av klubben

Del 3 av 3: Ha det gøy i klubben

Gå Clubbing Trinn 9
Gå Clubbing Trinn 9

Trinn 1. Bestill en drink i baren hvis du skal drikke

Gå opp til baren i klubben og vent på at bartenderen spør hva du vil. Det er kanskje ikke en drinkmeny, så ha en ide om hva du vil bestille på forhånd. Etter at du har fått din drink, vent på at bartenderen kommer med kvitteringen, slik at du kan betale for den.

  • Hvis du ikke er vant til å drikke alkohol, kan du komme med en drikkegrense for deg selv, slik at du ikke ved et uhell drikker for mye.
  • Hold en fane åpen og la kortet stå hos bartenderen hvis du planlegger å bestille flere drinker gjennom hele natten.
  • La aldri drikken være uten tilsyn. Det er en sjanse for at det kan bli pigg.
  • Ikke glem å legge igjen et tips!
Gå Clubbing Trinn 10
Gå Clubbing Trinn 10

Trinn 2. Dans med vennene dine

Ta med drinken din på dansegulvet hvis du har en, men vær forsiktig så du ikke søler den. Prøv å danse sammen med den typen musikk som spilles. Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal danse, kan du prøve noen grunnleggende klubbdansbevegelser som å nikke med hodet eller rulle skuldrene.

Vær respektfull for andre mennesker på dansegulvet. Ikke dans med noen med mindre de gjør det klart at de også vil danse med deg

Gå Clubbing Trinn 11
Gå Clubbing Trinn 11

Trinn 3. Ta tak i en bod eller et bord når du trenger en pause

Sørg for at standen ikke er tatt allerede. Hvis du ser mange drinker og flasker på bordet, kan noen sitte der, eller det kan være reservert for en fest.

Gå Clubbing Trinn 12
Gå Clubbing Trinn 12

Trinn 4. Ikke vær redd for å bestille vann i baren

Det er lett å bli overopphetet når du danser og drikker hele natten. Gå opp til bartenderen og be dem om vann. På de fleste klubber er vann gratis, så du kan ha så mye du vil!

Anbefalt: