Hvordan velge et budsjett vinterferiedestinasjon (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velge et budsjett vinterferiedestinasjon (med bilder)
Hvordan velge et budsjett vinterferiedestinasjon (med bilder)
Anonim

For å bryte opp monotonien i vintermånedene, velger mange mennesker på den nordlige halvkule å ta en ferie til en strand, et skianlegg eller en by. Du kan finne gode tilbud på vinterferiedestinasjoner i Karibia, selv i høysesongen. Hvis du er ute etter flere kulturtilbud, kan du også finne virkelig gode alternativer for urbane destinasjoner som New York City og Roma. Skiløpere og snowboardere kan også finne tilbud ved å søke etter reisemål med tilbud på overnatting, heiskort og mat.

Trinn

Del 1 av 3: Planlegging av budsjettet

Velg et budsjettmål for vinterferie Trinn 1
Velg et budsjettmål for vinterferie Trinn 1

Trinn 1. Se på økonomien din

Du bør se på din nåværende økonomiske situasjon for å bestemme feriebudsjettet. Hvis du har satt penger i et feriesparekasse i noen måneder eller år, bør du se på hvor mye du har tilgjengelig i fondet. Avhengig av hvor lenge du har spart, kan du bestemme passende feriealternativer.

Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 2
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 2

Trinn 2. Lag en spareplan

Start feriesparefondet i dag slik at du kan nyte en fin ferie ved slutten av året. Ferier er dyre og innebærer et bredt spekter av kostnader, for eksempel reise med bil, fly eller andre midler, overnatting, mat og underholdning. Hvis du setter en linje i ditt månedlige budsjett og setter av litt penger hver måned, bør du ha råd til en ferie på slutten av året.

Hvis du legger av 165 dollar i måneden, bør du ha nesten 2 000 dollar i året

Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 3
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 3

Trinn 3. Forskning ferie kostnader

Se på kostnadene forbundet med forskjellige ferier. Du vil kanskje oppleve at det er billigere å besøke steder på bestemte tider av året. Du kan finne ut at bestemte destinasjoner er billigere fra hjembyen din. Kostnaden for en ferie varierer mye, avhengig av om du nyter en innenlandsferie eller en internasjonal tur. Det varierer også etter årstid, med solferier som vanligvis koster en pen krone i høytiden.

  • Gjennomsnittlig kostnad per dag for en innenlandsferie per person er $ 144 per person.
  • Per person vil en internasjonal tur i gjennomsnitt koste $ 271.
Velg et rimelig reisemål for vinterferier Trinn 4
Velg et rimelig reisemål for vinterferier Trinn 4

Trinn 4. Snakk med reisepartnerne dine

Diskuter ferieplaner med venner, familie, kolleger eller andre reisepartnere. Du bør diskutere muligheten for en ferie, enten du vil ta en nasjonal eller internasjonal ferie, og hva slags ting du vil gjøre på ferien. Du kan spørre reisepartnerne dine:

  • "Hva synes du om å ta ferie i år?"
  • Hvis det er en partner, kan du spørre: "tror du vi har nok penger til å nyte en ferie i år?"
  • Hvis du snakker med et familiemedlem, kan du spørre: "Har du tenkt på sommerferieplaner?"
  • Hvis du tenker på å dra et sted med en venn, kan du si: "Jeg har drømt om en vintersolferie, vil du bli med meg?"

Del 2 av 3: Finne ut dine prioriteringer

Velg et rimelig reisemål for vinterferier Trinn 5
Velg et rimelig reisemål for vinterferier Trinn 5

Trinn 1. Bestem aktivitetsnivået

Du bør vurdere om du ønsker en avslappende ferie som innebærer lite fysisk aktivitet, en ferie med mye fysisk aktivitet eller en ferie som involverer sosiale og kulturelle aktiviteter. Hvis du har lyst til å slappe av på en strand, erkjenn dette ønsket og se etter en ferie som gir rom for denne aktiviteten. Men hvis du vil være fysisk aktiv, kan du se etter ferier som inkluderer klatring, surfing, ski, fotturer eller andre aktiviteter.

  • Hvis du vil ha mye fysisk aktivitet, kan du se etter feriedestinasjoner med mye treningsprogrammering, treningstimer, aktive utflukter, samt behandlinger etter trening som spa.
  • Hvis du ønsker å slappe av på en strand, kan du se etter et sted som ligger nær vannet og har en flott strand.
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 6
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 6

Trinn 2. Tenk på feriemålene dine

Vurder om du har spesifikke mål for ferien, for eksempel å se et bestemt sted eller å nå et bestemt mentalt eller fysisk mål. Du bør skreddersy ferien til dine spesifikke mål.

  • Hvis du har drømt om å se Colosseum i Roma, bør du skreddersy ferien din for å nå dette målet. Du kan få gode tilbud på flybilletter og overnatting for Roma, Italia i vintermånedene. Ved å gå om vinteren, vil du kunne nyte monumentene og kunstverkene i fred siden sommermengdene vil være borte for lenge siden.
  • Hvis du alltid har drømt om å gå på ski i de kanadiske rockene, vil du kanskje besøke Whistler. Whistler har to fjell, inkludert Whistler og Blackcomb, og er det største skianlegget i Nord -Amerika. Du kan finne rimelig overnatting i byen Whistler eller finne rimelig overnatting i nærheten av Vancouver og kjøre inn noen dager.
Velg et budsjett vinterferiedestinasjon Trinn 7
Velg et budsjett vinterferiedestinasjon Trinn 7

Trinn 3. Vei fordeler og ulemper med forskjellige klima

Tenk på fordelene med å dra et sted med et varmt mot et kaldt klima på ferien. Det kan være lurt å vurdere klimaet i forhold til feriemålene og aktivitetsnivået. Hvis du vil være aktiv og alltid har drømt om å gå på ski på et bestemt fjell, vil du kanskje ha et kaldt klima. Men hvis målet ditt er å slappe av i sanden, vil du kanskje ha et varmt klima.

  • Hvis du er for et varmt klima, kan du vurdere å sole deg i Tulum, Mexico. Tulum er et populært sted å dra i desember, men du kan få gode tilbud på flyreiser i februar og begynnelsen av mars.
  • Hvis du er for snørelaterte aktiviteter og et kjøligere klima, bør du vurdere Big Sky, Montana. Big Sky er et veldig bra budsjettalternativ for familier, siden barn under 10 år går gratis på ski. Du kan finne rimelig overnatting samt skiheis, mat og overnattingspakker.
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 8
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 8

Trinn 4. Planlegg lengden på ferien

Se på kalenderen din og avgjør hvor lenge du kan gå bort. Ferienes lengde kan bestemmes av den totale tiden du har fri i året, og hvor lenge du vil være borte i løpet av andre tider av året. Tenk på din egen timeplan, så vel som timeplanen til alle dine reisepartnere. Det kan også være lurt å spørre reisepartnerne dine om lengden på ferien:

  • Hvor lenge trodde du at vi kunne komme oss unna i sommer?
  • Har du fri i løpet av januar?
  • Når må du tilbake på jobb?

Del 3 av 3: Velg det perfekte stedet

Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 9
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 9

Trinn 1. Velg Barbados

Du kan finne billigere flyreiser til denne vanligvis dyrere solferien. Du finner både tilbud før jul på hotell og vintertilbud.

  • Hvis du flyr fra østkysten av USA, kan du se etter tilbud på flyreiser fra Boston.
  • Hvis du flyr fra Storbritannia, kan du se etter ferietilbud de første par ukene i desember.
Velg et rimelig reisemål for vinterferier Trinn 10
Velg et rimelig reisemål for vinterferier Trinn 10

Trinn 2. Nyt en kubansk ferie

Du kan få fantastiske pakkereiser til Cuba i vintermånedene. Du kan finne pakketilbud til destinasjoner som Manzanillo de Cuba eller Varadero. Du kan også velge å gjøre en kombinert by- og strandferie som inkluderer Havana og et feriested.

  • Hvis du er kanadisk, trenger du ikke bekymre deg for noen reisebegrensninger. Cuba er en av de mest populære vinterdestinasjonene for kanadiere.
  • Hvis du er amerikaner, har du lov til å dra til Cuba for utdannings- eller humanitære formål. Du må begrunne turen i forhold til tolv smale kategorier knyttet til utdanning, religion eller humanitære formål. Men når du først er på Cuba, er det lett å nyte litt tid på stranden i tillegg til det offisielt uttalte ansvaret ditt.
  • Vinteren er en flott tid for å besøke de indre fjellene på Cuba.
  • Hvis du går i mars, kan du se veien for kryssprosessen i Trinidad 20. mars.
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 11
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 11

Trinn 3. Tilbring litt tid i Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikk tilbyr noen av de billigste vintersolemulighetene. I Den dominikanske republikk pleier de billigste feriestedene å være i Puerto Plata eller i Punta Cana. Puerto Plata ligger på nordkysten og har noen av de billigste feriestedene, selv om flyvningene kan bli dyrere. Punta Cana ligger på østsiden av den dominikanske og har en enorm konsentrasjon av alpinanlegg samt en flyplass i nærheten med rimelige priser, men litt dyrere feriestedpakker. I høysesongen i den dominikanske (dvs. desember-april) kan du få altomfattende feriestedpakker for to gjester i følgende prisklasser:

  • I Puerto Plata kan du handle mellom 143 og 467 dollar per natt.
  • I Punta Cana kan du få tilbud i størrelsesorden USE $ 192 til $ 873 per natt.
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 12
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 12

Trinn 4. Nyt solen i Ocho Rios, Jamaica

Ocho Rios feriesteder har en tendens til å motta positive anmeldelser samtidig som de tilbyr rimelige priser. Dette området er en fiskerlandsby nord i Jamaica, og har omtrent tjue altomfattende feriesteder og ligger i nærheten av de vakre Dunns River Falls. Du kan få flyreiser til Montego Bay flyplass og finne rimelige altomfattende pakker.

I høysesongen på Jamaica (dvs. desember - april) kan du få altomfattende feriepakker for to gjester i størrelsesorden 193 - 680 dollar

Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 13
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 13

Trinn 5. Velg en meksikansk ferie

Du kan finne veldig rimelige feriepakker i meksikanske soldestinasjoner som Playa del Carmen, Cozumel og Cancun. Øya Cozumel har fjorten feriesteder og ligger overfor Playa del Carmen. Stranden i Cancun har noen av de billigste feriepakker, og du kan også finne virkelig billige flyreiser. Sør for Cancun finner du turistbyen Playa del Carmen og de nærliggende feriestedene. I høysesongen i Mexico (dvs. desember-april) kan du få altomfattende feriepakker for to gjester i følgende prisklasser:

  • I Cozumel kan du få tilbud i størrelsesorden 190 - 667 dollar.
  • I Cancun kan du få tilbud i størrelsesorden US $ 202 - $ 1, 416.
  • I Playa del Carmen kan du finne tilbud mellom 216 - 1 $ 733 dollar.
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 14
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 14

Trinn 6. Velg Park City, Utah

Du kan velge mellom tre fantastiske fjell, inkludert Park City Mountain Resort, The Canyons og Deer Valley. Du kan spare penger ved å bo i Salt Lake City i stedet for en av ferieanleggene og bruke offentlig transport til bakkene, som er gratis. Du kan også spare penger ved å dra nytte av gratis ettermiddagsski hvis du flyr til Salt Lake om morgenen.

Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 15
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 15

Trinn 7. Velg New York City

New York City er mye billigere i vintermånedene. Du kan finne noe lavere priser like før vinterferien og betydelig lavere hotellpriser mellom januar og mars.

  • Du kan finne billige hoteller i hotelluken New York City som går fra den tredje til den femtende januar.
  • Hvis du ønsker å nyte maten, kan du prøve å gå i restaurantuken i NYC som går mellom attende januar og femte februar. Du kan finne middager for $ 38 og lunsjer for $ 25.
  • Du kan få tilbud på Broadway -show i NYC Broadway -uken fra januar nittende til femte februar.
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 16
Velg et budsjettmål for vinterferier Trinn 16

Trinn 8. Heng i New Orleans

Du kan spare på New Orleans i vintermånedene og før starten på Mardi Gras -feiringen i februar. Hvis du har det bra med å savne Mardi Gras, kan du sjekke det ut i desember eller januar når det er en rimelig temperatur og hotellprisene er gode. Ta litt musikk og nyt de ferske beignets om morgenen.

Anbefalt: