3 måter å kle Dapper på

Innholdsfortegnelse:

3 måter å kle Dapper på
3 måter å kle Dapper på
Anonim

Dapper er en menns kjolestil vanligvis preget av dresser, slips, skinnsko og andre elegante klær. Dappere klær gjenspeiler ofte en vintage, 60 -tallsstiler, som etterligner Mad Men’s Don Draper i alt fra urvalg til lommeplass. Hvis du vil kle seg dapper, men du ikke vet hvor du skal begynne, kan du lære hvordan du forvandler skapet ditt med noen online verktøy.

Trinn

Metode 1 av 3: Planning Dapper Style

Dress Dapper Trinn 1
Dress Dapper Trinn 1

Trinn 1. Be om en Pinterest -konto hvis du ikke allerede har en

Søk etter "Dapper", "Men's Dapper" eller "Dapper Style" i søkefeltet. Lag deretter et brett og fyll det med alle draktene og tilbehøret du liker best.

Etter å ha brukt nettstedet i noen uker, vil du sannsynligvis se temaer i valgene dine. Bruk nettstedet som din virtuelle garderobe

Dress Dapper Trinn 2
Dress Dapper Trinn 2

Trinn 2. Gå til “Dappered

com”for stilrådene dine.

På dette nettstedet finner du anmeldelser av elegante herreklær, råd om hvordan du bruker en stilig tilnærming til livet. Fyll ut emnene for dapper stell, klokker og til og med badedrakter ved å bla gjennom seksjonene i ekspertstilen.

Dress Dapper Trinn 3
Dress Dapper Trinn 3

Trinn 3. Finn noen stilikoner

Herres motebloggere vil lære deg hvordan du får den beste dapper stilen.

En moteblogger vil sannsynligvis hjelpe deg med å grave inn i den dapper epoken du ønsker. For eksempel 40-, 50-, 60- eller moderne tilnærminger

Dress Dapper Trinn 4
Dress Dapper Trinn 4

Trinn 4. Kjøp GQ Magazine

Selv om stilene sannsynligvis blir for dyre å kopiere, kan du etterligne dem ved å handle på H&M, J Crew, Uniqlo, Topman og ASOS.

Metode 2 av 3: Velge garderoben din

Dress Dapper Trinn 5
Dress Dapper Trinn 5

Trinn 1. Gå på shopping i din egen garderobe

Ta først ut drakter og skjorter som passer din stil, men som kan være for store. De fleste menn kjøper en størrelse for stor.

Dress Dapper Trinn 6
Dress Dapper Trinn 6

Trinn 2. Finn en flott skredder

Se i de lokale aviskupongene, gule sidene og nettoppføringer etter en lokal skredder som kan tilpasse dressene dine, buksene og skjortene slik at de passer perfekt til deg. Hvis du vil spare penger, kan du se etter en uavhengig skredder i stedet for en i en butikk, siden de sannsynligvis vil gi deg en avtale for å skreddersy mange klær.

Dress Dapper Step 7
Dress Dapper Step 7

Trinn 3. Start med skoene

Hvis du ikke eier et par oxfords, vingespisser, derbysko eller loafers, kjøp et par. Velg skinn, værbestandig og glans dem regelmessig, så skal de vare i mange år.

  • For et mer sporty utseende, prøv militærinspirerte Chukka -støvler.
  • Populære merker inkluderer Clark's, Steve Madden og Sperry Top Sider.
  • Se etter en avtale på eBay, Amazon eller Overstock.
Dress Dapper Trinn 8
Dress Dapper Trinn 8

Trinn 4. Flytt til jeans

Du kan se dapper ut i jeans, men start med jeans med slim fit i mørk vask. Få dem skreddersydd hvis de kommer nær berøring av bakken.

Dress Dapper Step 9
Dress Dapper Step 9

Trinn 5. Kjøp en dress hvis du ikke kan skreddersy den du allerede eier

Se etter salg på slim fit dresser og Brook's Brothers, Macy's eller til og med Men's Warehouse. Noen varehus inkluderer til og med skreddersy uten ekstra kostnad, selv om du vanligvis må betale for tjenesten.

Dress Dapper Trinn 10
Dress Dapper Trinn 10

Trinn 6. Samle blazere og dressfrakker

Dapper stil er allsidig; slik at du kan bruke en vintage blazer med jeans, dressbukser, slacks og en skjorte. Handle på J Crew eller se gjennom vintage- og bruktbutikker for å finne slim fit blazere eller de du kan skreddersy billig.

Dress Dapper Trinn 11
Dress Dapper Trinn 11

Trinn 7. Kjøp en god samling med knappeskjorter

Bytt inn t-skjortene dine for fargede, hvite, rutete, mønstrede og stripete skjorter. Se etter salg hos The Gap, J Crew, Urban Outfitters og varehus, og hent dem når du kan.

Sørg for at skjorteermene er lange nok. Når du har på deg en skjorte og en drakt, skal omtrent 0,6 cm av skjortemannen vises gjennom bunnen av kappen

Metode 3 av 3: Tilpassing av Dapper Style

Dress Dapper Trinn 12
Dress Dapper Trinn 12

Trinn 1. Kjøp et godt belte som matcher skoene dine

Bruk den med jeans, dresser og bukser. Det kan være militær stil, med et godt spenne eller skinn. Velg brune eller svarte nyanser.

Når du skal kjøpe belte, trenger du et som er to størrelser over midjestørrelsen. Hvis du har en midje i størrelse 30, trenger du et belte i størrelse 32. Militære belter er justerbare

Dress Dapper Trinn 13
Dress Dapper Trinn 13

Trinn 2. Bruk lommer

Brett den to ganger og legg den i lommen med en fjerdedel tomme. Match lommetorget til en farge i skjorten eller slipset ditt.

Dress Dapper Trinn 14
Dress Dapper Trinn 14

Trinn 3. Splurge på sokker

Lyse og herremønstrede sokker viser litt stil og farge. Imidlertid topper de bare av og til. De viser fullt engasjement for en dapper stil.

Dress Dapper Trinn 15
Dress Dapper Trinn 15

Trinn 4. Bruk mansjettknapper for å kle deg mer

Kjøp en skjorte som krever mansjettknapper, som skal brukes på fester, bryllup og andre arrangementer. Kjøp mansjettknapper i metall.

Dress Dapper Step 16
Dress Dapper Step 16

Trinn 5. Kjøp en klokke

Selv om du kan bruke mobiltelefonen din til å sjekke klokkeslettet, er en rundmånet klokke med hender avgjørende for et finere antrekk. Velg en oppdagelsesur eller hvilken som helst fin klokke med et lær- eller metallbånd.

Dress Dapper Step 17
Dress Dapper Step 17

Trinn 6. Mestre slipset

Du trenger ikke å bruke en hver dag, men en godt slitt fire-i-hånd eller Windsor-slips er en god touch. Bryt sløyfe ved spesielle anledninger og hagefester.

Anbefalt: