Hvordan gjøre Whisper -utfordringen: 9 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gjøre Whisper -utfordringen: 9 trinn (med bilder)
Hvordan gjøre Whisper -utfordringen: 9 trinn (med bilder)
Anonim

The Whisper Challenge er et spill som har økt i popularitet gjennom internett, der spillerne lytter til høy musikk gjennom hodetelefonene mens en annen spiller hvisker et uttrykk til dem. I likhet med et spill med Telefon, blir uttrykket sendt rundt spillerne, og når den siste "oversettelsen" blir sagt høyt, resulterer det ofte i latter! For et morsomt spill som kan resultere i nye vitser med venner, bør du vurdere å spille Whisper Challenge ved å følge trinnene nedenfor.

Trinn

Gjør Whisper Challenge Trinn 1
Gjør Whisper Challenge Trinn 1

Trinn 1. Få minst en annen person til å gjøre utfordringen med

Du kan spille Whisper Challenge med minst en venn, men du kan få flere venner sammen. Hvis du vil ha sjansen til å få mer absurde setninger, samler du flere venner; Hvis du vil at setningene skal gå raskt, må du sikte på en eller to venner.

Du kan ha så mange mennesker du vil, men det kan være lurt å holde seg til en liten gruppe mennesker, siden jo flere mennesker du har, jo lengre tid tar det å passere setningen

Gjør Whisper Challenge Trinn 2
Gjør Whisper Challenge Trinn 2

Trinn 2. Bestem om du vil spille det inn

Det er mange grunner til at du kan spille inn en Whisper Challenge - du kan legge den ut på nettet for å få visninger, eller du kan bare beholde den som et minne om å se tilbake på og le av for eksempel. Bare husk at hvis du spiller inn Whisper Challenge, bør du ta den opp med noe som har full batterilevetid, slik at du ikke skjønner at opptaket stoppet halvveis fordi kameraet døde!

Gjør Whisper Challenge Trinn 3
Gjør Whisper Challenge Trinn 3

Trinn 3. Finn eller tenk på setninger

Når du har funnet vennene dine og bestemt deg for om du vil spille inn utfordringen eller ikke, finn eller tenk på setninger du vil bruke til utfordringen. Alle andre som deltar i utfordringen bør gjøre det samme (men sørg for at ingen forteller noen hvilke setninger de kommer med!). Det er mange setninger du kan bruke i Whisper Challenge, så ta litt tid og se hva du kan finne på.

  • Idiomer og talefigurer er ganske vanlige og kan bli ganske morsomme.
  • Uvettige setninger kan spinne noen flotte linjer.
  • Du kan også se på meldinger som YouTubere har mottatt. Mange populære YouTubere som har gjort Whisper Challenge har brukt sosiale medier (for eksempel Twitter) for å be sine følgere om setninger for utfordringen. Eller, hvis du har et stort antall sosiale medier, kan du spørre dine følgere på egen hånd!
Gjør Whisper Challenge Trinn 4
Gjør Whisper Challenge Trinn 4

Trinn 4. Start innspillingen hvis du velger å spille inn utfordringen

Hvis du velger å spille inn utfordringen, får du en enhet som har god batterilevetid og starter opptaket. Du kan bruke noe enkelt som en telefon, men husk at de fleste videokameraer tar opp i bedre kvalitet enn en telefon.

Gjør Whisper Challenge Trinn 5
Gjør Whisper Challenge Trinn 5

Trinn 5. Få alle til å sette på hodetelefoner

Hoveddelen av Whisper Challenge som skiller den fra Telefon er at i stedet for å hviske uttrykket inn i noens øre, tar spillerne på seg hodetelefoner og skru opp musikken. Få alle til å ta på seg hodetelefonene og slå på musikken - og skru den høyt nok til at det er vanskelig å høre hva andre sier.

  • Personen som sier uttrykket kan ta av seg hodetelefonene mens de sier uttrykket, men alle andre bør ha hodetelefonene på.
  • Støydempende hodetelefoner er best for denne utfordringen, men de er ikke en nødvendighet. Du må skru musikken høyere hvis du ikke har dem.
Gjør Whisper Challenge Trinn 6
Gjør Whisper Challenge Trinn 6

Trinn 6. La en person si et uttrykk

Når alle har musikken sin spilt, vil en person som tidligere ble plukket ut hviske et uttrykk til personen ved siden av dem, og de må lese på leppene. Det blir deretter passert langs linjen hvis det er noen andre som spiller spillet. La en person vende seg til personen ved siden av og hviske et uttrykk til dem.

Det kan være lurt å sette en grense for hvor mange ganger en person kan be deg om å gjenta uttrykket, for å sikre at du ikke blir sittende fast på de samme personene for lenge

Gjør Whisper Challenge Trinn 7
Gjør Whisper Challenge Trinn 7

Trinn 7. Send setningen videre

Hvis det er mer enn bare deg og en annen person i spillet, så la "tolken" hviske uttrykket de hørte til personen ved siden av dem. Fortsett å gjøre dette til du har kommet til den siste personen i gruppen.

Gjør Whisper Challenge Trinn 8
Gjør Whisper Challenge Trinn 8

Trinn 8. Si setningen høyt

Når du har nådd den siste personen i gruppen, må alle ta av seg hodetelefonene og la den siste personen si det de hørte høyt. Sjansen er stor, det vil være morsomt og useriøst, spesielt hvis setningen gikk gjennom en lang rekke mennesker.

Personen som opprinnelig sa setningen kan også gjenta hva den opprinnelige setningen var, for å vise hvor forvirret setningen ble

Gjør Whisper Challenge Trinn 9
Gjør Whisper Challenge Trinn 9

Trinn 9. Bytt den

Når setningen er sagt, bytter du til neste person og får dem til å si uttrykket sitt. Fortsett å spille spillet slik, og du har Whisper Challenge nede!

Anbefalt: