Hvordan tegne mangakarakterer: 6 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan tegne mangakarakterer: 6 trinn (med bilder)
Hvordan tegne mangakarakterer: 6 trinn (med bilder)
Anonim

Mangakunst kan være en fantastisk ferdighet når den mestres riktig. Det er enkelt, enkelt og med riktig praksis kan det bli en ferdighet som kan hjelpe deg på mange måter. F.eks. - å gjøre prosjekter (på skolen), designe klær og mange flere. En av de mest tilfredsstillende tingene er å levendegjøre karakteren din og tilpasse den med klær og mer. Les videre for å lære hvordan.

Trinn

Tegn mangakarakterer Trinn 1
Tegn mangakarakterer Trinn 1

Trinn 1. Start med den grunnleggende rammen, linjer som indikerer beinene til din person og prikker som representerer ledd

For eksempel, kjøp en av disse modelldukkene fra en håndverksbutikk eller se deg i speilet. Å gjøre stillingen din realistisk er viktig, men begynn på noe grunnleggende, en person som står med hendene bak ryggen. Tegn en stor sirkel for hoftene, bena forbundet.

Tegn mangakarakterer Trinn 2
Tegn mangakarakterer Trinn 2

Trinn 2. Tegn en avlang/eggform for hodet

Tegn mangakarakterer Trinn 3
Tegn mangakarakterer Trinn 3

Trinn 3. Tilsett litt kjøtt

Tegn sirkler/avlange rundt linjene dine, og sørg igjen for at det er realistisk. Hvis du er mann, begynn å tegne menn, hvis du er kvinne, begynn med å tegne en kvinne. Start i henhold til kjønn og lær å kjenne mann/kvinne kroppen bedre før du tegner noen gutt/jente -tegn. Slå prikkene dine i større sirkler, for eksempel rundt knærne (dette gjør til slutt kneskallen).

Tegn mangakarakterer Trinn 4
Tegn mangakarakterer Trinn 4

Trinn 4. Glatt ut linjene og sett inn midjen

Kvinner har en slankere midje mens en manns er mindre definert. Legg til noen linjer for nakken og lag noen trekantformer for føttene. Slett alle de originale "skjelettlinjene" som bare etterlater grensen.

Tegn mangakarakterer Trinn 5
Tegn mangakarakterer Trinn 5

Trinn 5. Ta på deg klær og dekorasjon

Du kan i utgangspunktet designe alle klær, men en viktig del er brettet. De gjør utseendet realistisk (det aldri så viktige ordet igjen). Start grunnleggende skjønt, en enkel kappe eller noe. Hvis du trenger hjelp, får du en fille og henger den på samme måte. Tyngdekraften gjelder også stoffet, så pass på at det faller på riktig måte.

Tegn mangakarakterer Trinn 6
Tegn mangakarakterer Trinn 6

Trinn 6. Kjøp en billig Visual Art -dagbok og tegne om dagen

Du vil snart se forskjellen.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Gå på DeviantArt og søk opp 'Anime', og finn en for å prøve å lage en rask skisse. På den måten kan du observere det og gjøre et lignende selv. Det kan bidra til å bygge ferdigheter med å tegne anime -tegn.
  • Å se anime mens du tegner hjelper med uttrykk og mer, og noen ganger prøver å tegne et tegn fra din favorittanime, så kan sammenligning med et faktisk bilde virkelig hjelpe med teknikk.
  • Kjøp en tegnebok fra Anime/Manga for en mer omfattende guide.
  • Kjøp en kunstdagbok og registrer tegningene dine.
  • Se "hvordan tegne" videoer; de kan være veldig hjelpsomme.

Anbefalt: