3 måter å bruke gummibånd på

Innholdsfortegnelse:

3 måter å bruke gummibånd på
3 måter å bruke gummibånd på
Anonim

Har du gummibånd som ligger og vet ikke hva du skal gjøre med dem? Enten du er ute etter praktiske gummibånd eller bare vil ha det litt gøy med dem, kan du bli overrasket over alle måtene du kan bruke gummibånd i ditt daglige liv!

Trinn

Metode 1 av 3: Bruke gummibånd på kjøkkenet

Bruk gummibånd Trinn 01
Bruk gummibånd Trinn 01

Trinn 1. Åpne en tett krukke med et gummibånd som et grep

Kan du ikke åpne en spesielt sta glass med pickles? Fest et gummibånd rundt lokket noen ganger. Dette gir deg bedre grep, noe som gjør krukken lettere å åpne.

Bruk gummibånd Trinn 02
Bruk gummibånd Trinn 02

Trinn 2. Fest de åpne matposene med et gummibånd

Etter at du har åpnet en pose chips eller andre matvarer i poser, bretter du toppen over posen et par ganger og knytter et gummibånd rundt den for å holde maten fersk.

Bruk gummibånd Trinn 03
Bruk gummibånd Trinn 03

Trinn 3. Motiver deg til å drikke mer vann med gummibåndsporere

Sett deg et mål om å drikke en viss mengde vann per dag, og par deretter målene med gummibåndene. For eksempel, hvis målet ditt er å drikke 100 gram vann per dag, legg 5 gummibånd rundt vannflasken, en for hver 20 gram vann. Hver gang du drikker 20 gram vann, ta et gummibånd av vannflasken. Når alle gummibånd er fjernet, har du nådd vannmålet ditt for dagen.

Bruk gummibånd Trinn 04
Bruk gummibånd Trinn 04

Trinn 4. Fest epleskiver sammen med et gummibånd for å forhindre bruning

Etter å ha skåret epler for å pakke inn i lunsjen, legg eplet sammen igjen og fest skivene med et gummibånd. Dette vil holde epleskivene friske til du er klar til å spise dem.

Metode 2 av 3: Bruk av gummibånd i hele huset

Bruk gummibånd Trinn 05
Bruk gummibånd Trinn 05

Trinn 1. Vikle et gummibånd rundt såpedispenseren for å begrense bruk av såpe

Fest et gummibånd rundt bunnen av såpedispenseren for å begrense mengden såpe som kommer ut med hver pumpe. Avhengig av hvor høyt du pakker inn gummibåndet, bør denne teknikken gjøre at såpen din holder dobbelt så mye som før. Dette er spesielt nyttig for de med barn som ikke er sikre på riktig mengde såpe å bruke.

Bruk gummibånd Trinn 06
Bruk gummibånd Trinn 06

Trinn 2. Fest frynsete børstehår med et gummibånd

Når en kost begynner å bli gammel, har børsten en tendens til å slite. For å forlenge kostens levetid, pakk et gummibånd rundt børstene, omtrent halvveis mellom toppen og bunnen av bustene. Dette vil få børstene til å peke i riktig retning og forbedre effektiviteten til kosten din.

Bruk gummibånd Trinn 07
Bruk gummibånd Trinn 07

Trinn 3. Legg gummibånd på utsiden av sjampoflasken for å forbedre grepet

Fest et gummibånd rundt sjampoflasken din et par ganger for å skape et sklisikkert grep. Gummibåndet vil forbedre grepet om sjampoflasken, selv når den er våt og glatt når den brukes i dusjen.

Bruk gummibånd Trinn 08
Bruk gummibånd Trinn 08

Trinn 4. Bruk et gummibånd over malingsboksen for å tørke overflødig maling av penselen

Etter at du har åpnet en malingboks, skyver du et gummibånd vertikalt over malingskannen. Tørk overflødig maling av penselen med gummibåndet. Dette holder malingsboksens kanter dryppfrie og reduserer rotet ditt betydelig når du maler.

Bruk gummibånd Trinn 09
Bruk gummibånd Trinn 09

Trinn 5. Lag en provisorisk lommebok ved å pakke et gummibånd rundt pengene dine

Lag en provisorisk lommebok ved å vikle et gummibånd rundt debet- og kredittkort og dollarregninger. Alternativt kan du forlenge levetiden til en lommebok som kan falle fra hverandre ved å sikre den med et gummibånd.

Bruk gummibånd Trinn 10
Bruk gummibånd Trinn 10

Trinn 6. Sløyfe et gummibånd rundt knappen og knapphullet i buksene for provisoriske graviditetsklær

Hvis du er gravid og ikke er stor nok til å passe inn i svangerskapsklær, vikler du et gummibånd rundt knappen på jeansen, gjennom knapphullet og tilbake på knappen. Dette vil forlenge bredden på jeansene og forhindre at du trenger å kjøpe nye jeans.

Etter hvert som graviditeten skrider frem og magen øker, kan du prøve å bruke større eller mer elastiske gummibånd

Bruk gummibånd Trinn 11
Bruk gummibånd Trinn 11

Trinn 7. Barnesikre skapene dine ved å holde dem lukket med gummibånd

Fest et gummibånd rundt de to knottene på hver skapdør, slik at små barn ikke kan komme inn i skapet. Sørg for å bruke tykkere, strammere gummibånd slik at barn ikke kan åpne dørene i det hele tatt. Løsere gummibånd kan tillate at dørene åpnes litt og føre til at fingrene blir klemt.

Bruk gummibånd Trinn 12
Bruk gummibånd Trinn 12

Trinn 8. Legg gummibånd til endene på kleshengere for å unngå at skjorter glir av

Fest gummibånd i begge ender av hengeren. Dette gir hengeren litt grep og holder glatte klesplagg fra å falle.

Bruk gummibånd Trinn 13
Bruk gummibånd Trinn 13

Trinn 9. Organiser skrivebordsartikler ved å holde dem på plass med gummibånd

Eliminer rotet på skrivebordet ditt hjemme ved å samle alle blyanter og penner og pakke et gummibånd rundt dem for å holde dem alle på ett sted. Dette kan også gjøres med andre skrivebordsartikler som indekskort, manila -mapper og løse papirer.

Metode 3 av 3: Ha det gøy med gummibånd

Bruk gummibånd Trinn 14
Bruk gummibånd Trinn 14

Trinn 1. Bokmerke en side med et gummibånd rundt siden

Fest et gummibånd rundt siden du er på og forsiden av boken for å lage et provisorisk bokmerke.

Bruk gummibånd Trinn 15
Bruk gummibånd Trinn 15

Trinn 2. Merk kopper med unike gummibånd på en fest

Når du har flere venner, må du la hver person legge et gummibånd i forskjellige farger over boksen, glasset eller koppen, slik at alle vet hvilken drink som er deres. For å gjøre koppmarkørene enda morsommere, kjøp vanlige gummibånd og få hver venn til å lage sitt eget design på gummibåndet ved hjelp av markører. Denne metoden fungerer best med tykkere gummibånd.

Bruk gummibånd Trinn 16
Bruk gummibånd Trinn 16

Trinn 3. Lag mønstre når slips dør en skjorte ved å pakke den inn i gummibånd

Ta en hvit t-skjorte og lag et design ved hjelp av gummibånd. Dette kan omfatte å krysse skjorten til en ball og feste den med flere gummibånd eller rulle skjorten opp og vri den til en sirkel og feste den med gummibånd. Fortsett med å dø skjorten. Gummibåndene vil lage hvite merker i fargen på fargestoffet, og skape en unikt designet tie-dye-skjorte.

Bruk gummibånd Trinn 17
Bruk gummibånd Trinn 17

Trinn 4. Bryt inn en hanske ved å pakke gummibånd rundt den

Bryt i baseballhansken ved å sette en ball i hansken og pakke flere gummibånd rundt den. Gummibåndene skal være tette nok til at ballen ikke faller ut av hansken. La hansken stå i direkte sollys i et par timer, ta deretter hansken ut av solen, ta av gummistrikkene og ta på hansken.

  • Åpne og lukk hansken et par ganger og kast ballen i hansken et par ganger.
  • Sett ballen tilbake i hansken, pakk den inn igjen med gummibånd, og oppbevar hansken på et kjølig, tørt sted i noen dager. Hansken din bør da være klar til handling.
Bruk gummibånd Trinn 18
Bruk gummibånd Trinn 18

Trinn 5. Skriv en hemmelig lapp på et strukket gummibånd, og stram det deretter ut

Strekk et gummibånd, skriv på det, og stram det deretter. Ordene vil ikke være leselige når gummibåndet ikke er strukket. Gi lappen til en venn, og be ham strekke gummibåndet for å se innholdet i meldingen.

Bruk gummibånd Trinn 19
Bruk gummibånd Trinn 19

Trinn 6. Skyt gjenstander med gummibånd

Avfyr et gummibånd på tomme plastflasker, mål eller andre ting som ikke er levende. Gjør et spill ut av å sikte på bestemte gjenstander og se hvem som kan slå elementet først. I stedet for å skyte selve gummibåndet, kan du også bruke det til å skyte andre gjenstander mot mål.

Bruk gummibånd Trinn 20
Bruk gummibånd Trinn 20

Trinn 7. Lag en gummibåndskule

Bruk en liten, rund gjenstand eller et brettet tykt gummibånd for å starte gummibåndskulen. Vik gummibåndet rundt kjernen kontinuerlig til du har en glatt, rund overflate av gummibånd. Ballen kan nå kastes, kastes eller klemmes!

Tips

Hvis du holder gummibånd i fryseren/kjøleskapet, holder de lenger

Advarsler

  • Hold gummibånd unna små barn.
  • Ikke skyte på noen levende ting.

Anbefalt: