3 måter å fotografere

Innholdsfortegnelse:

3 måter å fotografere
3 måter å fotografere
Anonim

Photobombing er handlingen med å sette deg inn i andres fotografi uventet. Det er en morsom måte å overraske motivene på bildet ved å flytte fokuset til deg selv i stedet for dem.

Trinn

Metode 1 av 3: Gjøre en spontan fotobombe

Photobomb Trinn 1
Photobomb Trinn 1

Trinn 1. Vær på utkikk etter en mulighet

Skann et hvilket som helst rom eller utendørsområde du befinner deg i etter tegn som fotomotiver som begynner å samle seg eller stille seg i kø, noen som holder et kamera eller en telefon for å ta et bilde, eller en annen indikasjon på at et foto er i ferd med å finne sted.

  • Se etter muligheter for fotobombe på fester, turistmål eller andre overfylte arrangementer med mange kameraholdere.
  • Unngå fotobombing av profesjonelle fotografers bilder, spesielt ved et bryllup eller et annet arrangement som folk betaler for og bryr seg sterkt om kvaliteten på bildene.
Photobomb Trinn 2
Photobomb Trinn 2

Trinn 2. Kom nærmere emnene

Flytt nærmere kamerasonen og motivene på bildet som skal finne sted, slik at du er i riktig posisjon for å sette deg inn til rett tid.

  • Sørg for å forbli ubemerket av kameradokteren og fagene. Beveg deg mot dem som om du bare går tilfeldig over rommet. Se bort for å late som om du ikke tar hensyn til dem.
  • Det kan være at du allerede er på et flott sted ved siden av personene som er involvert i bildet. I så fall bør du bli værende der, snakkes uformelt, nipper til en drink eller ser bort til du går inn i bildet.
  • Vær tålmodig og ikke trekk et ansikt eller slå en pose før fotografen skal trykke utløserknappen.
Photobomb Trinn 3
Photobomb Trinn 3

Trinn 3. Bestem deg for bakgrunnen eller forgrunnen

Velg om du vil sette deg inn i bakgrunnen eller forgrunnen til bildet for din fotobombe.

  • For en bakgrunnsfotobombe bør du være bak motivene eller bare på hver side av dem, klar til å se kameraet som det er. Ideelt sett vil du aldri bli lagt merke til av fagpersonene, og kanskje ikke engang av kameraspilleren.
  • For en fotobombe i forgrunnen, plasser deg i nærheten av kamerapersonen for å hoppe foran objektivet, mellom kameraet og motivene. Dette er vanskeligere å trekke opp ubemerket, ettersom både kameraspilleren og motivene sikkert kommer til å legge merke til deg, selv om du piler over rammen raskt.
Photobomb Trinn 4
Photobomb Trinn 4

Trinn 4. Hopp inn i siste øyeblikk

Vent til du ser at bildet er i ferd med å bli tatt for å sette deg inn i rammen.

  • Lytt og se etter tegn som kameraperson som teller ned "3 … 2 … 1!" eller kunngjør “Si ost!” til fagene.
  • Trekk et morsomt, merkelig eller super seriøst ansikt for maksimal effekt av overraskelse fra fotomotivene når de ser på bildet senere.
Photobomb Trinn 5
Photobomb Trinn 5

Trinn 5. Dra med en gang

Gå bort fra personene som er involvert i bildet som om du aldri var der, slik at de mindre sannsynlig vil legge merke til deg før de ser på bildet.

  • Prøv å løpe, hoppe eller komme inn i rammen raskt, slik at du kan komme raskt ut av scenen.
  • Hvis kameraspilleren eller motivene fanger deg i handling, bare smil, vær vennlig og forsikre dem om at det var en lettvint spøk, spesielt hvis de er irritert eller er dårlige idretter om at bildet deres er ødelagt.

Metode 2 av 3: Planlegge en fotobombe

Photobomb Trinn 6
Photobomb Trinn 6

Trinn 1. Snakk med fotografen

Snakk med noen du kjenner kommer til å ta et bilde og få deres samarbeid i planen din om å fotobombere bildemotivene.

Se om fotografen kan hjelpe deg med å gi deg subtile ledetråder eller distrahere motivene lenge nok til at du kan komme på plass for din fotobombe. Dette er lettest hvis du allerede er venn med fotografen

Photobomb Trinn 7
Photobomb Trinn 7

Trinn 2. Ha en medskyldig

Hvis du ikke kan få venner med fotografen, må du få en annen venn til å hjelpe deg med timingen eller planlegge fotobomben din.

  • Be vennen din om å plassere seg bak kamerapersonen, slik at de kan se bildet på kameraet. Deretter kan vennen din cue deg til å hoppe inn i rammen og lage et ansikt på akkurat riktig tidspunkt.
  • En venn kan også komme inn på fotobomben med deg for en koordinert overraskelse.
Photobomb Trinn 8
Photobomb Trinn 8

Trinn 3. Vurder å ta med kostymer eller rekvisitter

Prøv en mer forseggjort fotobombe som innebærer at du har på deg et kostyme eller bruker rekvisitter for å legge til bildens totale prank -verdi.

  • Hold opp et skilt, kast konfetti, eller til og med bruk en eller annen støymaker for å overraske fotomotivene i siste øyeblikk og forhåpentligvis fange deres sjokkerte ansikter på bildet.
  • Prøv å kle deg i et tåpelig dyreantrekk, klovnekostyme eller annen uvanlig opprykk som menneskene på bildet aldri vil forvente, og forhåpentligvis vil finne det morsomt senere.
Photobomb Trinn 9
Photobomb Trinn 9

Trinn 4. Organiser en massefotobombe

Prøv en fotobombe som du får en hel gruppe mennesker med på planen om å komme inn på bildet samtidig.

  • Det vil være vanskeligere å være skjult for en gruppefotobombe, så det er enda viktigere at du venter til det siste mulige øyeblikket for å hoppe inn i rammen. Sørg for at alle i gruppen er på samme plan om hva de skal gjøre og når de skal gjøre det.
  • Denne metoden kan til og med være en hyggelig overraskelse for fotomotivene. La alle i et bryllupsfest snike seg bak brudeparet for et dumt bryllupsfoto, for eksempel.

Metode 3 av 3: Opprette og dele fotobomber

Photobomb Trinn 10
Photobomb Trinn 10

Trinn 1. Finn din fotobombe hvis du kan

Se etter bildet du satte deg inn i på sosiale medier etterpå, spesielt hvis du kjenner fotografen eller vet at det vil bli lagt ut et offentlig sted online.

  • Du kan til og med spørre personene som er involvert i bildet om du kan se eller dele bildet etterpå hvis det virker som om de vil være en god sport om det!
  • Se på nettstedet eller kontoer for sosiale medier på stedet eller den offisielle fotografen for en offentlig begivenhet hvis du dukket opp på et av bildene deres.
  • Del bildet med vennene dine. Vis frem din vellykkede fotobombe for venner, familie eller andre på internett. Halvparten av moroa med fotobombing er at andre ser og reagerer på det morsomme bildet, uansett om de er venner av deg, kameraspilleren eller fotofagene.
  • Få alltid tillatelse fra fotografen til å dele eller omfordele et bilde på nettet hvis det ikke er ditt.
Photobomb Trinn 11
Photobomb Trinn 11

Trinn 2. Lag et fotobombbilde på datamaskinen

Hvis du ikke var der for å fotobombe personlig, lag ditt eget bilde med fotoredigeringsprogramvare senere.

  • I Photoshop bruker du "lasso" og "mask" -verktøyene til å klippe ut ansiktet ditt fra et annet bilde, fjerne bakgrunnen og plassere det i det nye bildet. Du kan oppnå de samme effektene i andre fotoredigeringsprogrammer eller applikasjoner for datamaskinen eller telefonen.
  • Prøv å sette deg inn i andres bilder av venner eller familie, eller til og med legge til et kjæledyr eller en annens ansikt i dine egne bilder. Sørg for at belysningen eller andre kvaliteter til de to bildene er like for det mest realistiske bildet.
  • Sørg alltid for å ha tillatelse før du endrer andres bilde.
Photobomb Trinn 12
Photobomb Trinn 12

Trinn 3. Legg til en morsom bildetekst eller andre effekter

Gjør det morsomme fotobombbildet ditt enda mer unikt og delbart ved å dele det med en morsom bildetekst eller legge til ord, bilder eller andre effekter på selve bildet.

Prøv å invitere andre til å lage sin egen bildetekst for bildet, og ha en konkurranse om hvem som kan finne den beste

Anbefalt: