Hvordan bli bedre i League of Legends: 13 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli bedre i League of Legends: 13 trinn (med bilder)
Hvordan bli bedre i League of Legends: 13 trinn (med bilder)
Anonim

League of Legends er en populær MOBA (multiplayer online battle arena) som har dominert spillscenen i nesten åtte år. Selv om det er et populært spill, er det mange spillere som ser ut til å spille med konkurransehensikter, men som fortsatt ikke forbedrer seg. Å introdusere noen få enkle mekanikker i spillingen din er alt du trenger for å forbedre spillet.

Trinn

Del 1 av 3: Læring i grunnleggende mekanikk

Bli bedre i League of Legends Trinn 1
Bli bedre i League of Legends Trinn 1

Trinn 1. Velg en rolle

Studer hvilken type rolle du vil spille, og hvordan du samhandler i den rollen. Noen roller samhandler med ting annerledes. For eksempel kommer en Jungler til å utføre mye bedre drepende jungelmonstre enn en støtte.

Bli bedre på League of Legends Trinn 2
Bli bedre på League of Legends Trinn 2

Trinn 2. Velg strømnettet

Du kommer til å ønske å velge ikke mer enn tre mestere å mestre. Dette vil sikre at du bruker tiden din på å lære om makrospillet i stedet for å bekymre deg for det ikke så viktige mikrospillet.

Bli bedre i League of Legends Trinn 3
Bli bedre i League of Legends Trinn 3

Trinn 3. Slå noen kryper

CSing, eller krypscoring er en integrert del av forbedringen i League of Legends. Å lære å sist treffe krypene er det som gir deg mesteparten av gullet du trenger for å kjøpe varer. Å bli vant til å dyrke disse krypene, alt fra under et tårn, til en avstand i banen, er en avgjørende faktor i en kamp mot spillere med et ferdighetsnivå på minst gjennomsnittlig.

Bli bedre i League of Legends Trinn 4
Bli bedre i League of Legends Trinn 4

Trinn 4. Tjen mester dreper

Tjene mester dreper belønninger deg med vanligvis rundt 300 gull per drap. Dette er enormt vurderer en enkelt castor creep kill bare gir 14 gull. En dusør kan noen ganger til og med tjene deg opp til 1050 gull, noe som gjør det til en enorm snu i de fleste spill. Å lære å håndtere dusøren din og tjene så mange drap du kan uten å gi opp for mye, virker som et grunnleggende prinsipp i spillet, men det blir stort sett oversett. Vær trygg, men ikke på bekostning av en lagkamp.

Bli bedre på League of Legends Trinn 5
Bli bedre på League of Legends Trinn 5

Trinn 5. Ta mål

Mål kan være den viktigste delen av å vinne spillet. Du kan ikke vinne spillet uten å ta mål. Å ta ut tårn, hemmere, drager og/eller Baron Nashor er alle viktige faktorer for å vinne i lagaspektet av spillet. Hovedfokuset for å forbedre makrospill er å forbedre målsettingen.

Bli bedre i League of Legends Trinn 6
Bli bedre i League of Legends Trinn 6

Trinn 6. Bli klar over kartet

Kartbevissthet er noe som alle spillere trenger når de spiller spillet. Å vite hvor fiendens mestere er, er viktig for å unngå potensiell fare. For eksempel, hvis fienden mellomlaner mangler, og du dyrker håndlangere i toppfeltet ved siden av fiendens topplaner, kommer du til å ha en alvorlig ulempe hvis fiendens topplaner engasjerer deg ved hjelp av fiendens midtbaner. Å vite hvor fiender er, eller når de mangler, er nyttig for å bestemme hvor du skal eller kan være uten å være i fare.

Bli bedre i League of Legends Trinn 7
Bli bedre i League of Legends Trinn 7

Trinn 7. Tilpass varelasten

Selv om det noen ganger er greit å kjøpe de anbefalte varene i butikken, er det de fleste ganger best å planlegge varevalgene dine etter hva du spiller mot. Hvis du forstår et team fullt av leiemordere, er det sannsynligvis en bedre idé å kjøpe noen ting som lar deg overleve burstskader. Spesifisering brukes i praktisk talt alle spill og er nødvendig for å bringe spillnivået opp til minst over gjennomsnittet.

Del 2 av 3: Mastering Team Play

Bli bedre i League of Legends Trinn 8
Bli bedre i League of Legends Trinn 8

Trinn 1. Ikke vær redd for å stole på teamet ditt

Gjennom årene har spillet skiftet mot en mer lagbasert versjon av spillet. Dette betyr at det er nesten umulig å vinne et spill selv.

Av denne grunn kan et lag med en spiller som er langt foran resten av spillerne fortsatt lett miste spillet hvis det gjennomsnittlige ferdighetsnivået til fiendelaget er høyere enn det gjennomsnittlige nivået til laget hans. Det er mye lettere å ta ut mål som et lag på fem i stedet for et lag på ett

Bli bedre i League of Legends Trinn 9
Bli bedre i League of Legends Trinn 9

Trinn 2. Forstå kjørefeltprioritet

Mens du spiller spillet, vil du legge merke til at noen ganger er en laner ikke i stand til å forlate banen. Dette er ekstremt viktig når du skal velge kamper eller sikre mål. Å forstå når lagkameratene dine kan hjelpe deg, eller omvendt, kan alvorlig avgjøre utfallet av enkeltkamper som igjen kan avgjøre spillet.

Del 3 av 3: Få riktig tankegang

Bli bedre i League of Legends Trinn 10
Bli bedre i League of Legends Trinn 10

Trinn 1. Se på erfarne mennesker

League of Legends er en av verdens største MOBA, og det er til og med mesterskap hvert år for å konkurrere om millioner. Det er noen fantastiske spillere over hele verden. Bare det å se noen som har opplevd å spille i 20 minutter kan gjøre en stor forskjell. Se på gode spillere og lær av dem. Slå opp noen strategier og tips, eller bare finn på din egen. Hvem vet? Du kan bli en god spiller selv!

Bli bedre på League of Legends Trinn 11
Bli bedre på League of Legends Trinn 11

Trinn 2. Lær når du skal spille aggressivt

Å vente på at motstanderen din skal gjøre noe hele spillet kommer til å bli kjedelig veldig fort. Det er også en enkel måte å la dem komme tilbake fra et underskudd. Når du er foran, og du sørger for at omstendighetene tillater det, er det bedre å spille aggressivt for å utnytte en ledelse.

Bli bedre på League of Legends Trinn 12
Bli bedre på League of Legends Trinn 12

Trinn 3. Lær når du skal spille det trygt

Vanligvis vil du spille litt tryggere når du er bak. Dette har også litt vrikkerom på grunn av ting som lagspill og matchups.

For eksempel, hvis du er bak, vil du sannsynligvis fremdeles vinne en kamp som er 2 mot 1. I tillegg er det noen banekamper som enkelt kan dominere den andre på grunn av at noen mestere er naturlige kontre mot andre

Trinn 4. Hold deg rolig når du spiller et spill som League of Legends

Å lære å håndtere sinne eller frustrasjon når du spiller spillet kommer til å være en avgjørende faktor for om du til og med fortsetter å spille spillet. Det er vanlig å se spillere bli så sinte på spillet at de gir opp bare for å komme seg ut av spillet.

Anbefalt: