Hvordan spille Fallout 3: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spille Fallout 3: 7 trinn (med bilder)
Hvordan spille Fallout 3: 7 trinn (med bilder)
Anonim

Fallout 3 er uten tvil en av de mest ambisiøse vekkelsene av videospillfranchiser. Til tross for at Fallout 3 er ti år gammel, holder det på flere måter enn én. Hvis du er en nykommer i serien, en gammel fan som ønsker å fornye interessen for en en gang elsket serie, eller bare ikke har spilt den på en stund, så er dette artikkelen for deg. Her er en god mengde tips til alle dere Fallout 3 -spillere!

Trinn

Spill Fallout 3 Trinn 1
Spill Fallout 3 Trinn 1

Trinn 1. Når du engasjerer motstandere i V. A. T. S, blar du alltid gjennom de forskjellige målpunktene

Noen ganger vil en fiende ha på seg en granat på beltet, og et godt plassert skudd vil gjøre dem til bakken. Men i tilfelle ingen granat alltid går for hodet, for en fantastisk kule gjennom hjernen og kanskje et sakte-mo-skudd.

Spill Fallout 3 Trinn 2
Spill Fallout 3 Trinn 2

Trinn 2. Velg ruten

Du kan enten være god, dårlig eller nøytral. Å spille som en god karakter betyr ikke at du må være en helgen; se etter en måte å sveipe en fin flammer fra Brotherhood of Steel, eller alle de kredittene campingvognhodene har? Hvis du ser dem mens du utforsker ødemarken, haler du dem en stund. Sjansen er stor for at de kommer til å slåss eller to. Selv om de kan holde seg en stund, vil de til slutt bli overkjørt. Nå har du sjansen til å komme inn og ta plukkingen fra de friske likene sine uten tap av karma. Hei, livet er tøft i ødemarken, og selv den helligste av det hellige ville gjøre det samme mot deg. Bare husk, de kommer ikke til å bruke det lenger, uansett. Vær oppmerksom på at hvis en handelsmann faller, betyr dette også at campingvognen ikke lenger vil være tilgjengelig i ødemarken. Oh, og ikke glem å ta tak i handelsmannens nøkkel og plyndre hans Brahman … alt for å overleve, selvfølgelig.

Spill Fallout 3 Trinn 3
Spill Fallout 3 Trinn 3

Trinn 3. Føler du deg djevelsk?

Slipp en ekstra granat i lommen mens du lommetyver. Det er som den fjerde juli, bare med alle ti fingrene blåst av.

Spill Fallout 3 Trinn 4
Spill Fallout 3 Trinn 4

Trinn 4. Har du problemer i en spesielt vanskelig kamp?

Hold deg bak dekselet og la dem komme til deg. Kuler kan ikke skade deg hvis de ikke kan slå deg, og undervurder aldri kraften til et haglgevær i nærområdet når fienden din ser etter deg.

Spill Fallout 3 Trinn 5
Spill Fallout 3 Trinn 5

Trinn 5. Få det første skuddet

Å få det første skuddet er en stor fordel. Hvis du mistenker at det er en fiende i nærheten, huk deg og trykk på V. A. T. S. aktiveringsnøkkelen gjentatte ganger mens du ser deg rundt. Hvis de er i synsfeltet ditt, vil V. A. T. S. vil oppdage dem. Husk at du får en automatisk kritisk for massiv skade hvis du kan slå en motstander uten at de føler din tilstedeværelse.

Spill Fallout 3 Trinn 6
Spill Fallout 3 Trinn 6

Trinn 6. Ammunisjon kan være vanskelig å finne i ødemarken. Sørg for å bære en rekke våpen som bruker forskjellige ammunisjonstyper, slik at du aldri trenger å være avhengig av en enkelt kulekaliber eller strømkilde. Du kan også spare ammunisjon ved å bruke flaggermus, sleggehamre, shish kebab og andre nærkampvåpen når du er i nærheten av lette eller sårede motstandere.

Spill Fallout 3 Trinn 7
Spill Fallout 3 Trinn 7

Trinn 7. Ut for å utforske og se etter tegn på sivilisasjon?

Prøv å følge gamle veier, elver og de radene med ødelagte kraftlinjetårn du ser dotting landskapet, da de kan være gode guider for interessante steder.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Samle alltid caps og besøk en god leverandør for å kjøpe noen godbiter.
  • Når du driver V. A. T. S. sikt alltid mot den kroppsdelen som har den høyeste prosentandelen av å ta skuddet.
  • Ta alt du kan finne. Selv om det ikke er verdt noe for deg, kan det være verdt alt til neste handelsmann du kan finne. Husk: "En gammel manns søppel er en annen manns skatt."
  • En god måte å skaffe utstyr på er å samle inn teknologi for utkastene. De betaler med ammunisjon, Stimpaks og granater.
  • Plyndre alt: containere, ammunisjonskasser, alt.

Anbefalt: