Hvordan lage en Beyblade AMV: 11 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en Beyblade AMV: 11 trinn (med bilder)
Hvordan lage en Beyblade AMV: 11 trinn (med bilder)
Anonim

Denne artikkelen skal hjelpe nye redaktører som er interessert i Beyblade AMV -er, men synes det er vanskelig å oppdage episoder av god kvalitet, eller bare de trenger noen trinn for å lage en enkel Bakuten Shoot AMV. Du skjønner ideen.

Lenker til nedlasting av episoder vil være i "Tips"

Trinn

Lag en Beyblade AMV Trinn 1
Lag en Beyblade AMV Trinn 1

Trinn 1. Finn en god sang som passer til historien du tenker på å bruke i AMV

Ikke bare er dette viktig i Beyblade AMVs, men enhver redaktør som bruker forskjellige anime bør gå gjennom dette trinnet. En AMV er ren uten en historie, sang og gode effekter i den. Prøv å lage Action Beyblade AMV oftere.

Lag en Beyblade AMV Trinn 2
Lag en Beyblade AMV Trinn 2

Trinn 2. Se episodene som kan relateres, et par ganger, og prøv å lese historien for å få en bedre forståelse

Det er også mer nyttig å få klippene du vil bruke først, i stedet for å søke etter dem mens du lager AMV. Du vil sørge for at ting går pent og glatt.

Sørg for å dempe lyden fra episoden mens du redigerer

Lag en Beyblade AMV Trinn 3
Lag en Beyblade AMV Trinn 3

Trinn 3. Prøv å bruke sanger som er mer handlingstype

Det kommer an på hvilken historie du vil vise. Hvis det er en sentimental eller treg historie AMV, så gå for en sakte sang.

Lag en Beyblade AMV Trinn 4
Lag en Beyblade AMV Trinn 4

Trinn 4. Nå er det på tide å redigere AMV

Etter å ha valgt en god sang, og bestemt hva historien skal være; åpne en hvilken som helst videoredigerer (i dette tilfellet brukes Sony Vegas) og jobber deg gradvis gjennom AMV.

Lag en Beyblade AMV Trinn 5
Lag en Beyblade AMV Trinn 5

Trinn 5. Hvis du er en person som viser kvalitetsredigering i stedet for historie, kan det være lettere for deg å hente tilfeldige klipp fra serien og spille av en sang, men sørg for at sangen passer i en tilfeldig situasjon

For kvalitetsredigering anbefales det også å bruke effekter. (Eksempel her:

  • Anta i dette tilfellet at du bruker sangen "Shot In The Dark" av Within Temptation. Du har historien klar, sang i tankene dine, og du har sett AMV -en før du fullførte den. Du jobber deretter sakte på tvers av fremdriften. Ikke skynd deg mens du jobber med prosjektet ditt, du vil ikke ødelegge mesterverket ditt med små feil.
  • Sett en minimumstid hver dag for å jobbe med AMV -en din, slik at det ikke virker trist for deg, 2 til 3 timer er nok.
Lag en Beyblade AMV Trinn 6
Lag en Beyblade AMV Trinn 6

Trinn 6. Etter at du har fullført AMV, vil du sørge for at du gjengir dem i gode innstillinger, i Sony Vegas er anbefalte innstillinger "HDV 720-30p (1280x720, 29.970 fps)" under Innstillinger for prosjektegenskaper og behold "6 Mbps HD 720-30p Video "i malen når du endelig skal gjengi prosjektet

Lag en Beyblade AMV Trinn 7
Lag en Beyblade AMV Trinn 7

Trinn 7. Etter gjengivelse, se arbeidet ditt et par ganger før du publiserer det på nettet, det er mange flotte nettsteder som YouTube, Vimeo og AnimeMusicVideo.org også

Ta deg tid til å slappe av og synes ikke arbeidet ditt er bra. det er vanlig å gjøre feil i de første stadiene. Du forbedrer deg bare etter å ha gjort feil.

Lag en Beyblade AMV Trinn 8
Lag en Beyblade AMV Trinn 8

Trinn 8. Ikke vær redd for å ta arbeidet ditt til neste nivå

Legg ut tingene dine på forumet til forskjellige AMV -nettsteder, del det med vennene dine og med tiden vil du se en økning i visningene dine. Det krever tålmodighet.

Lag en Beyblade AMV Trinn 9
Lag en Beyblade AMV Trinn 9

Trinn 9. (Valgfritt)

Etter å ha fullført din "Shot In The Dark" AMV, vil du få den til widescreen, du må deretter gjengi videoen og dens RAW -egenskaper. Etter det åpner du den gjengitte AMV -en igjen i Vegas (den eneste måten du kan strekke klippet på er å gjengi AMV -en først, deretter åpne den hele, det blir mye enklere) og åpne Event Pan/Crop. Det vil være øverst til høyre i videoen når du zoomer inn, og du vil sørge for at du ikke gjør noen feil, sørg for at Aktiver snapping er aktivert, ikke kryss av for Størrelse om senter og Lås størrelsesforhold. Etter det drar du hver enden av sideforholdet gradvis innover til videoen begynner å fylle de svarte hullene.

Lag en Beyblade AMV Trinn 10
Lag en Beyblade AMV Trinn 10

Trinn 10. Gjenta igjen i HD og nyt det ferdige produktet

En dag kan du bli stor og berømt, bare aldri avslutt løpet.

Det anbefales å bruke formatet MP4 H.264, det åpner dynamikken i fargene i AMV. Men ikke bekymre deg for mye om det, selv WMV vil fungere helt fint

Lag en Beyblade AMV Trinn 11
Lag en Beyblade AMV Trinn 11

Trinn 11. Last opp videoen din på YouTube eller et annet nettsted. I dette tilfellet laster du opp Shot In The Dark AMV på YouTube, og den vil se ut som videoen nedenfor

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Du kan gjengi RAW -egenskapene til AMV i 59 eller høyere FPS, men gjengi den ekte/strekkede AMV i 29 FPS, det vil gi AMV filmen et utseende på grunn av bildene.
  • Prøv å vise flere scener med karakterer så mye som mulig, spesielt hvis det er en historiebasert AMV, Beyblade-kamper virker bedre når musikken blir litt energisk.
  • Last ned Bakuten Shoot -episoder fra bladera123.blogspot.com/p/episodes.html Vær oppmerksom på at episodene bare er av G - Revolution, og er på spansk, men i god kvalitet, 60 MB hver. Hvis du vil laste ned andre sesonger også, eller til og med G -revolusjonen på japansk, følger du neste tips.
  • Det er ikke viktig å bruke stor programvare, selv Windows Movie Maker ville gjøre arbeidet med å lage en profesjonell AMV. Husk alltid at profesjonelt innhold er historien og hvor godt du utvikler videoen din, effekter er sidekick.
  • Bruk nyere sanger eller sanger som ikke har blitt brukt tidligere av andre Beyblade AMV Makers.
  • Ikke bekymre deg for å konvertere episodene, de er i MP4.

Anbefalt: