How to Crowd Surf (with Pictures)

Innholdsfortegnelse:

How to Crowd Surf (with Pictures)
How to Crowd Surf (with Pictures)
Anonim

Hvis du har vært på eller sett på en rockkonsert, har du sannsynligvis sett noen publikums surfing, der noen (enten utøver eller publikumsmedlem) bæres over mengden av publikums hender. Men hvordan gjør du det? Å komme seg trygt opp i luften er viktig. Når du plasserer kroppen din for å gjøre det enkelt for menneskene under deg å passere deg, kan du garantere en jevn tur. Å vite hvordan du kommer deg ned trygt er også viktig - du vil ikke avslutte turen med en skade.

Trinn

Del 1 av 4: Komme i luften

Crowd Surf Trinn 1
Crowd Surf Trinn 1

Trinn 1. Vær villig

Hvis du er usikker på om du virkelig vil bli heist opp i luften, ikke prøv å surfe. Du må føle deg komfortabel med det du gjør og hvor du skal, og hvis du ikke er det eller ikke, vil du ikke like opplevelsen.

Crowd Surf Trinn 2
Crowd Surf Trinn 2

Trinn 2. Sikre tingene dine

Det siste du vil er å miste lommeboken eller mobiltelefonen mens du surfer. Be en venn du stoler på holde tingene dine for deg mens du surfer. Du kan også oppbevare den i en liten, lufttett pose som du kan holde mens du er i luften.

Crowd Surf Trinn 3
Crowd Surf Trinn 3

Trinn 3. Be en venn om et løft

Det er best å sitte på skuldrene (eller skuldrene til to personer). Når andre fans ser deg i luften, vet de hva du prøver å gjøre, og du kan fortelle om de er klare for deg.

Ikke bare la en venn ta foten din og kaste deg ut i mengden - andre fans kan ikke fange deg, og du kan bli alvorlig skadet - eller alvorlig skade andre

Crowd Surf Trinn 4
Crowd Surf Trinn 4

Trinn 4. Unngå scenedykking

Etappe dykking er veldig farlig - du må få øyekontakt med folk i mengden, lese kroppsspråket deres for å sikre at de vil fange deg, og gå av scenen før du avbryter bandet. Det er også i strid med noen arenaers regler for scenen dykk, og du kan bli sparket ut av konserten for å prøve den. Det er best å bare unngå å gjøre det.

Del 2 av 4: Surfe trygt

Crowd Surf Trinn 5
Crowd Surf Trinn 5

Trinn 1. Ta turen

Fartsfylte sanger med høy energi er det beste alternativet, for publikums energi vil være høy, og det er mer sannsynlig at de vil føre deg videre. Saktere sett er ikke bra. Velg favorittsangen din, og vær klar til å gå!

Crowd Surf Trinn 6
Crowd Surf Trinn 6

Trinn 2. Legg deg tilbake

Når det er klart andre mennesker vil holde deg mens du surfer, lene deg tilbake til du kjenner folks hender under deg. Du må være flat på ryggen for å surfe.

Crowd Surf Trinn 7
Crowd Surf Trinn 7

Trinn 3. Spred kroppen din ut

Når du ligger tilbake, spre armer og ben ut som om du gjør deg klar til å lage en snøengel. Dette gir menneskene under deg mer overflate å holde mens de passerer deg. Hold ryggen så stiv og flat som mulig. En flat og stiv rygg gjør det lettere for folk å bevege deg og vil også beskytte deg mot å bli skadet.

Crowd Surf Trinn 8
Crowd Surf Trinn 8

Trinn 4. Hold kroppen i ro

Hvis du sliter for mye, er sjansen stor for at du blir droppet. Du kan kaste opp et gammeldags "rock and roll" -skilt, men ikke vinke med armene eller sparke for mye.

Crowd Surf Trinn 9
Crowd Surf Trinn 9

Trinn 5. Hold føttene oppe med tærne pekte mot taket

Ellers sparker du folk i hodet. Ikke løft bena for langt, siden dette forhindrer andre fans i å passere deg, men pass på at føttene peker opp og løftes litt.

Crowd Surf Trinn 10
Crowd Surf Trinn 10

Trinn 6. Beskytt hodet ditt hvis du faller

Noen ganger skjer det - du surfer og du blir droppet. Hvis du føler at du begynner å falle, løfter du hodet opp eller dekker det med armene for å unngå å slå det på bakken.

Hvis du tror du er alvorlig skadet, kan du be sikkerheten om hjelp

Del 3 av 4: Avslutte turen

Crowd Surf Trinn 11
Crowd Surf Trinn 11

Trinn 1. Ta knærne inn mot brystet for å gå av

Hvis du er klar for at turen skal slutte, ta beina inn mot brystet. Du bør naturlig falle til bakken, føttene først.

Crowd Surf Trinn 12
Crowd Surf Trinn 12

Trinn 2. Ikke ta noen andre mens du kommer ned

Du kan trekke dem ned med deg, og du og du kan bli skadet. Sørg i stedet for at du er forberedt på høsten, slik at du kan ta deg selv.

Crowd Surf Trinn 13
Crowd Surf Trinn 13

Trinn 3. Velg et sted og tid for å bli med vennene dine igjen

Du vil surfe over hele arenaen, og du vil ikke miste gruppen du kom med. Velg et sted du kan møte og et tidspunkt, selv om tiden er så snart du er ferdig med å surfe.

Del 4 av 4: Kle på riktig måte

Crowd Surf Trinn 14
Crowd Surf Trinn 14

Trinn 1. Unngå å ha på deg noe som kan feste seg

Dette inkluderer glidelåser, kjeder eller løse smykker. De kan feste seg i andres hår eller på andres smykker og alvorlig skade den andre personen.

Crowd Surf Trinn 15
Crowd Surf Trinn 15

Trinn 2. Bruk myke sko

Du vil ikke ha hæler eller store, tunge støvler som kan slå noen i hodet og skade dem alvorlig. Sørg for at skoene sitter riktig og ikke er løse - ellers kan du miste skoene og måtte tilbringe resten av dagen barbeint!

Crowd Surf Trinn 16
Crowd Surf Trinn 16

Trinn 3. Unngå løse klær med lett tilgang til kroppen din

Topper som lett kan løsne, for eksempel badedraktstopper, eller løse skjørt eller shorts, gir folk i mengden lett tilgang til kroppen din, og du kan ikke garantere at alle i mengden er en god person. Bruk heller klær som sitter nær kroppen din og som ikke gir folk lett tilgang.

Tips

  • Prøv å begynne å surfe i motsatt retning av scenen, slik at folk ser deg komme og kan gi deg en hånd i tide. Hvis du surfer mot scenen, vil menneskene se deg for sent (fordi de ser på scenen og ikke vil kunne høre deg) så de fleste ganger når du er publikumsurfing mot scenen, vil du ende opp med ansiktet i skitt.
  • Hvis konserten er over og publikum ikke beveger seg, ikke prøv å surfe ut. Folk vil sannsynligvis være mindre samarbeidsvillige på dette tidspunktet.
  • Hvis du surfer på en festival og du er foran scenen. Ved publikumsurfing blir du ført helt tilbake, og du får ikke plassen tilbake.
  • Sørg for at publikums surfing ikke er forbudt på festivalen eller konserten.

Anbefalt: