Enkle måter å redusere dørklokkelyden: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Enkle måter å redusere dørklokkelyden: 10 trinn (med bilder)
Enkle måter å redusere dørklokkelyden: 10 trinn (med bilder)
Anonim

Hvis den høye ringelyden som skyter ut av døren din gir hodepine, kan det være på tide å ta affære. Dessverre har de fleste av de gamle skolekoblede dørklokkene og porttelefonene ikke volumkontroll. Det er ingen måte å justere hvor høyt det er når noen trykker på knappen utenfor døren din, helt uten å bytte klokkespillet helt. Du kan kanskje dempe lyden, så ikke gi opp håpet ennå. Å justere volumet på en trådløs dørklokke, som en ring, er vanligvis ganske enkelt siden disse dørklokkene har digitale volumkontroller.

Trinn

Metode 1 av 2: Dempe volumet på en kablet dørklokke

Reduser dørklokkelyden Trinn 1
Reduser dørklokkelyden Trinn 1

Trinn 1. Finn klokkeslettet på veggen ved å lete etter et plastdeksel eller intercom

Hvis du har en gammel skoleklokke, er det en klokkespill plassert et sted i hjemmet ditt. Se etter en plastboks som er omtrent 10 x 15 cm eller så. Disse boksene er vanligvis plassert i nærheten av døren din, nær taket, men de kan være i stuen, kjøkkenet eller et annet fellesområde.

  • Hvis du har et intercom -system, kommer klokkeslettet sannsynligvis ut av grillen rett over knappene på selve porttelefonen. Vær oppmerksom neste gang det ringer på døren din. Hvis det høres ut som om det kommer fra intercom, er klokkespillet innebygd ved siden av "snakk" og "lytt" -knappene.
  • En kablet dørklokke refererer til hvilken som helst dørklokke som er avhengig av ledningene i hjemmet ditt. Det går en bokstavelig ledning fra dørklokken utenfor til klokkespillet inni. Disse dørklokkene har aldri volumkontrollinnstillinger.
Reduser dørklokkelyden Trinn 2
Reduser dørklokkelyden Trinn 2

Trinn 2. Trykk tape over åpningene på klokkeslettet for å dempe lyden

Inspiser sidene, toppen og forsiden av klokkespillet. Det vil være en liten ventil eller åpning et sted på klokkeslettet for å slippe lyden ut. En enkel måte å senke volumet på dørklokken på er å bare sette et stykke tape over åpningen eller ventilen. Dette vil dempe lyden litt uten å dempe dørklokken helt.

På en porttelefon kan du sette tape på grillen for å redusere volumet. Du vil imidlertid ikke kunne høre eller snakke til intercom. Dessverre er det ikke så mange gode løsninger når det gjelder å senke volumet på klokkespillet på telefonsamtaler

Reduser dørklokkelyden Trinn 3
Reduser dørklokkelyden Trinn 3

Trinn 3. Tape akustisk skum over klokken for en mer estetisk tiltalende løsning

Kjøp litt akustisk skum online eller fra en musikkbutikk. Skjær skummet i en 2,5–5,1 cm stripe som passer til åpningen eller ventilen på klokkespillet. Bruk en saks eller en kniv til å kutte skummet. Deretter skreller du av litt dobbeltsidig tape og trykker den på klokkedekselet like ved åpningen. Legg skummet over tapen slik at det dekker ventilen eller åpningen der lyden kommer ut.

Hvis klokkespillet er veldig høyt, kan du dekke hele plastdekselet med akustisk skum hvis du vil. Dette vil redusere lyden enda mer dramatisk. Lyden forsterkes av åpningene på omslaget, men den kommer også litt gjennom den tynne plastkassen

Reduser dørklokkelyd Trinn 4
Reduser dørklokkelyd Trinn 4

Trinn 4. Få et klokkedeksel for å isolere lyden og dempe den litt

Et klokkedeksel er et dekorativt kunstverk designet for å skjule den ubehagelige plastklokken som sitter på veggen din. De vil også senke volumet litt hvis du får et solid klokkedeksel som ikke har ventilasjon på det. Mål lengden, bredden og dybden på klokkespillet og kjøp et klokkedeksel online. Bare heng den over esken på veggen for å dempe lyden litt.

Variasjon:

Hvis du virkelig vil bli flink, kan du få et klokkedeksel som er 7,6–12,7 cm større enn klokkespillet ditt. Klipp opp litt akustisk skum og teip det på innsiden av dekselet før du legger det over esken på veggen. Dette vil se ganske bra ut og dempe lyden dramatisk.

Reduser dørklokkelyden Trinn 5
Reduser dørklokkelyden Trinn 5

Trinn 5. Slå av sikringen for at dørklokken skal slå seg av helt

Du kan alltid slå av klokken. Gå til sikringsboksen og se etter sikringen merket "dørklokke" eller "klokkeslett". Vri bryteren til av -stillingen for å forhindre at døren ringer i det hele tatt. Dette er kanskje ikke en permanent løsning, men det er en grei måte å forhindre at ringeklokken ringer hvis det virkelig gjør deg gal.

  • Hvis klokkeslettet bare plager deg når det går om natten eller tidlig på dagen, må du bare snu sikringen hver kveld før du legger deg.
  • Hvis du vil holde klokkeslettet permanent, må du sette et lite skilt i nærheten av dørklokken som sier "vær så snill å banke" for å fortelle folk at dørklokken ikke er på.
  • I sjeldne tilfeller kan sikringen til dørklokken være koblet til et annet elektrisk system i huset ditt, for eksempel verandaen eller inngangene. Hvis det er andre elektriske systemer på samme krets, kan du ikke gjøre dette uten å forårsake hodepine for deg selv.
Reduser dørklokkelyd Trinn 6
Reduser dørklokkelyd Trinn 6

Trinn 6. Installer en trådløs dørklokke for å kontrollere lydstyrken

Hvis du er villig til å gjøre et lite arbeid for å løse dette problemet, kan du kjøpe en trådløs dørklokke. De fleste av hovedmerkene (unntatt Nest) har volumkontroller for klokken. Kjøp din trådløse dørklokke og følg produsentens instruksjoner for å installere den hjemme.

  • De fleste trådløse dørklokker er koblet til din gamle klokke. Du slår av sikringen, fjerner dekselet, tar de gamle ledningene ut og fester den nye dørklokken til klokkeslettet. Deretter skruer du av den gamle dørklokken og ledningen i de nye digitale knappene.
  • Selv om Ring utvilsomt er det mest populære merket for trådløs dørklokke, er det mange andre alternativer der ute.
  • Du kan alltid leie en elektriker for å installere dørklokken for deg hvis du ikke vil rote med de elektriske ledningene i hjemmet ditt.

Metode 2 av 2: Justere klokkeslettet på en trådløs dørklokke

Reduser dørklokkelyd Trinn 7
Reduser dørklokkelyd Trinn 7

Trinn 1. Åpne appen eller kontrollpanelet for den trådløse dørklokken

Nesten hver trådløs dørklokke har justerbare voluminnstillinger. Hvis du styrer dørklokken din via en app på telefonen eller datamaskinen, åpner du den på enheten. Hvis du har et digitalt kontrollpanel hjemme, kan du bruke det til å få tilgang til innstillingene dine. Hvis du ikke kan finne ut hvordan du styrer dørklokken, kan du se i bruksanvisningen eller ringe firmaet du kjøpte dørklokken av.

Det eneste store merket med trådløs dørklokke som ikke har justerbart volum er Nest. Det er for øyeblikket ingen volumkontroller for Nest -klokkene, men du kan endre volumet på høyttaleren ved å trykke på “lavere volum” -knappen på baksiden av kontrollpanelet

Reduser dørklokkelyd Trinn 8
Reduser dørklokkelyd Trinn 8

Trinn 2. Velg enheten for å trekke opp innstillingene for dørklokken

I appen eller kontrollpanelet er det sannsynligvis flere enheter du kan velge. Du kan se høyttaleren, intercom, appinnstillingene eller andre enheter. Velg eller merk døren for å åpne innstillingene for den.

Variasjon:

På noen trådløse dørklokker er det et lite gir øverst til høyre på skjermen. Hvis du ikke kan velge en bestemt enhet, trykker du på tannhjulet for å åpne de generelle innstillingene for dørklokkesystemet ditt.

Reduser dørklokkelyd Trinn 9
Reduser dørklokkelyd Trinn 9

Trinn 3. Juster volumglidebryteren for dørklokken for å senke den

Når du har åpnet innstillingene for dørklokken, ser du etter volumglidebryteren. Flytt den til venstre for å senke volumet på klokkeslettet. Hver dørklokke har forskjellige verdier for volumet, så hold appen åpen for å gjøre justeringer mens du tester den.

Mange trådløse dørklokker har også en dempefunksjon. Hvis du ikke vil at dørklokken skal gå sent på kvelden, kan du åpne appen eller innstillingene på kontrollpanelet og ganske enkelt sette volumet til 0

Reduser dørklokkelyd Trinn 10
Reduser dørklokkelyd Trinn 10

Trinn 4. Test dørklokken for å se hvordan den høres ut og foreta justeringer etter behov

Når du har justert volumet, går du utenfor døren. La døren stå åpen, slik at du kan høre hvordan det vil høres innvendig. Trykk på dørklokken og lytt til klokkespillet. Hvis det er for stille, skru opp volumet litt. Hvis det fortsatt er for høyt, skru det ned ytterligere.

Du kan alltid be om hjelp og få én person til å holde seg inne mens du sjekker på dørklokken utenfra. Dette vil gi deg en bedre følelse av hvordan klokkeslettet høres ut inne og ute

Tips

  • De fleste trådløse dørklokker fungerer også som sikkerhetssystemer siden de har kameraer som lar deg overvåke hva som skjer utenfor døren din. Hvis du er bekymret for kriminalitet eller stjeler pakkene dine, er en trådløs dørklokke en flott løsning.
  • Hvis du blir irritert av at folk ringer på døren din sent på kvelden, kan du prøve å sette et skilt over dørklokken som sier "Vennligst ikke ring etter 21.00" eller noe sånt.

Anbefalt: