3 enkle måter å bli videoredigerer

Innholdsfortegnelse:

3 enkle måter å bli videoredigerer
3 enkle måter å bli videoredigerer
Anonim

Redaktører tar de rå opptakene til en video og klipper den i klipp som forteller en historie. Som videoredigerer kan du jobbe med et filmsett, eller du kan jobbe med et realityprogram, musikkvideo, trailer eller reklame. Du kan gå på skole for filmproduksjon for å bli redaktør, eller du kan være autodidakt. Uansett må du sannsynligvis begynne på mindre prosjekter, ta praksisplasser og jobbe som produksjonsassistent før du får en redigeringsjobb. Med litt tålmodighet, erfaring og en killer spole av prosjekter kan du bli en videoredigeringsmester!

Trinn

Metode 1 av 3: Lær deg selv grunnleggende redigeringsferdigheter

Bli en videoredigerer Trinn 1
Bli en videoredigerer Trinn 1

Trinn 1. Lær deg selv videoredigeringsprogrammer for å bygge dine ferdigheter

Noen programmer du trenger å være kjent med inkluderer Final Cut Pro, Media Composer og Premiere Pro. Programvare kan være en kostbar investering, men du vil sannsynligvis bruke disse programmene i årevis, og det vil være vanskelig å få jobb i bransjen uten en solid forståelse av hver. Du kan lære hvordan du bruker videoredigeringsprogramvare i høyskoler eller ved å bruke online ressurser fra Apple, Avid og Adobe.

  • Andre videoredigeringsprogrammer inkluderer iMovie, Filmora9, DaVinci Resolve. Selv om de er mindre vanlig i profesjonell filmredigering, kan det ikke skade å bli kjent med dem.
  • Hold øye med ny teknologi og programvare du kanskje må gjøre deg kjent med.
Bli en videoredigerer Trinn 2
Bli en videoredigerer Trinn 2

Trinn 2. Bruk online opplæringsprogrammer for å få mest mulig ut av redigeringsprogramvare

Apple, Avid og Adobe legger ut materialer som kan hjelpe deg med å lære programmene på egen hånd. Det er også materialer tilgjengelig fra tredjeparter, hobbyfolk og profesjonelle. Se instruksjonsvideoer, les opplæringsprogrammer og gjør øvelsesprosjekter.

Prøv å søke etter opptak for å redigere på nettet. Du trenger ikke å skyte din egen video for å trene på redigering

Bli en videoredigerer Trinn 3
Bli en videoredigerer Trinn 3

Trinn 3. Øv på å kutte filmer på egen hånd

Ta film med det du har for hånden, det trenger ikke være et bilde av høy kvalitet for å få øvelse. En telefon, videokamera eller DSLR vil alle fungere for å ta opp noen videoer. Jobb med å ta det du fanger på kamera og skjære det inn i en historie.

  • Jo mer øvelse du kan få, jo bedre.
  • Vurder å legge til lydeffekter og musikk. Selv om dette tradisjonelt ikke er en filmredaktørs jobb, vil du sannsynligvis komme i gang med mindre organisasjoner som vil bli glade hvis du kan håndtere lyd så vel som video.
Bli en videoredigerer Trinn 4
Bli en videoredigerer Trinn 4

Trinn 4. Se etter praktikantmuligheter for å få erfaring i bransjen

Mange ideelle og små selskaper trenger hjelp til å redigere videoer, men kan ikke betale etablerte redaktører. Frivillige dine ferdigheter for å få litt erfaring og legge til noen få prosjekter i CV -en din.

Å ha noen få prosjekter på CV -en din vil hjelpe deg med å få flere videoredigeringsjobber

Metode 2 av 3: Få en formell utdannelse

Bli en videoredigerer Trinn 5
Bli en videoredigerer Trinn 5

Trinn 1. Få en bachelorgrad i filmproduksjon eller kommunikasjon

Det er mange forskjellige ferdigheter du trenger for å bli en vellykket videoredigerer. Hovedfag i filmproduksjon, kommunikasjon eller et relatert område vil trene deg i mange av disse ferdighetene.

I tillegg til å lære å bruke forskjellige redigeringsprogrammer, må du vite hvordan du snakker om den kunstneriske visjonen for filmen med regissøren, tar beslutninger om å beholde og klippe klipp og lage historier

Bli en videoredigerer Trinn 6
Bli en videoredigerer Trinn 6

Trinn 2. Ta kurs i redigeringsprogramvare, filmhistorie eller anerkjennelse og produksjon

Ditt viktigste ferdighetssett som redaktør vil være kunnskap om forskjellige redigeringsprogrammer. Du må imidlertid vite om andre områder innen filmproduksjon og hvordan redigering passer inn. Siden redigering også former historien til en film, må du forstå hvordan historiefortelling i film fungerer.

Jo mer du kan lære om film, jo bedre. Ta kurs for å hjelpe deg å forstå skuespill, regi, lyd og fortellingen

Bli en videoredigerer Trinn 7
Bli en videoredigerer Trinn 7

Trinn 3. Se etter online kurs hvis du går på filmskole ikke er noe for deg

Filmskolen kan være dyr og utilgjengelig. Heldigvis er det et vell av ressurser tilgjengelig online, inkludert online filmgrader. Se på alternativer for fjernundervisning hvis det å gå på skole ikke vil fungere for deg.

Hvis du ikke vil gjøre en bachelorgrad på nettet, kan du fortsatt finne kurs, opplæringsprogrammer og prosjekter for å øke din kunnskap på nettet

Bli en videoredigerer Trinn 8
Bli en videoredigerer Trinn 8

Trinn 4. Rediger en studentfilm for praksis

Selv om du ikke trenger å redigere en film for noen av klassene dine, kan du se etter en mulighet til å gjøre litt redigeringsarbeid. Lag kontakter med andre filmstudenter og tilby å redigere for dem.

Jo mer øvelse du kan få, jo bedre

Bli en videoredigerer Trinn 9
Bli en videoredigerer Trinn 9

Trinn 5. Forfølge en mastergrad i filmproduksjon for å øke mulighetene dine

Selv om det ikke er nødvendig å få en master til å ha en karriere innen filmredigering, kan det gi deg en fordel. Du kan lage mange forbindelser og jobbe med personlige prosjekter i rundt 2 år.

Du må kanskje ha en rulle eller portefølje for å komme inn på et kandidatprogram

Metode 3 av 3: Ta fatt på redigeringsjobber

Bli en videoredigerer Trinn 10
Bli en videoredigerer Trinn 10

Trinn 1. Hold en oppdatert spole av dine siste prosjekter

I filmindustrien er hjulet ditt viktigere enn ditt CV, siden det viser frem dine ferdigheter og lar produsenten vite nøyaktig hva du kan gjøre. For å lage et hjul, velg en film på 60–90 sekunder som viser redigeringsferdighetene dine. Hvert klipp skal ikke være lenger enn 15 sekunder. Legg inn kontaktinformasjonen din i begynnelsen og slutten av videoen, og i videobeskrivelsen.

  • Start med ditt sterkeste arbeid. Ikke alle vil se demo -rullen din ferdig, så du vil fange oppmerksomheten med en gang med ditt første klipp.
  • Redaktører som starter i bransjen legger vanligvis hjulene sine på YouTube og Vimeo.
Bli en videoredigerer Trinn 11
Bli en videoredigerer Trinn 11

Trinn 2. Se etter produksjonsassistentjobber når du begynner

Filmredaktører starter ofte som produksjonsassistenter (PA). Som PA vil du gjøre ulike jobber og støtteoppgaver for forskjellige avdelinger på settet. Siden du vil jobbe for hver avdeling, kan du bli kjent med mange forskjellige mennesker. Prøv å få kontakt med redaktører.

  • En PA -jobb kan omfatte papirarbeid, rydde opp, sette opp håndverkstjenester, svare på telefonen og få kaffe.
  • Du må kanskje jobbe lange eller ulige timer som PA. Sysselsetting varer vanligvis så lenge produksjonen varer. En typisk PA-jobb kan vare rundt 3-4 måneder.
Bli en videoredigerer Trinn 12
Bli en videoredigerer Trinn 12

Trinn 3. Nettverk med etablerte videoredigerere

Å knytte forbindelser i bransjen og bygge tillit kan være like viktig som å ha en sterk rulle og CV. Ta kontakt med videoredigerere ved å presentere deg selv for redaktører som jobber med sett med deg, møte lokale reklamer og be folk du kjenner om å hjelpe deg med å gjøre introduksjoner.

Ikke vær redd for å be om en introduksjon hvis du kjenner noen som kjenner et videoredigeringsprogram

Bli en videoredigerer Trinn 13
Bli en videoredigerer Trinn 13

Trinn 4. Tilbyr å gjøre redigeringsarbeid for lavbudsjettprosjekter

Det er mange regissører og produsenter som også prøver å komme i gang i filmindustrien som har spennende prosjekter, men som ikke har så mye budsjett. Tilby tjenestene dine mot en lav avgift for å få erfaring.

Å klippe musikkvideoer, trailere eller kortfilmer er en god måte å legge til prosjekter på hjulet ditt

Bli en videoredigerer Trinn 14
Bli en videoredigerer Trinn 14

Trinn 5. Bygg opp til en assistentredaktørstilling

Når du har noen få prosjekter under beltet, kan du begynne å lete etter assistentredaktørjobber. Som assisterende redaktør vil du forberede klipp for redaktøren å jobbe med. Dette betyr oftest å se mange timers opptak og velge klippene som matcher redaktørens visjon for prosjektet. Du blir også bedt om å organisere og merke klipp i henhold til redaktørens system.

For å få et bedre forsøk på å få en assistentredaktørjobb, bli sertifisert for å bruke Avid eller Premiere Pro

Bli en videoredigerer Trinn 15
Bli en videoredigerer Trinn 15

Trinn 6. Gå for en redaktørjobb etter at du har flere års erfaring

Etter å ha jobbet som assisterende redaktør i flere år, etablert gode forbindelser i bransjen og bevist dine talenter på flere prosjekter, kan du bli ansatt som redaktør for et stort prosjekt. Å bli ansatt som filmredaktør er et tegn på tillit fra produsenten og regissøren, siden redigering av en film kan gjøre en stor forskjell i historien.

Ha tålmodighet mens du leter etter din første redaktørjobb

Anbefalt: