Enkle måter å kontakte Eminem: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Enkle måter å kontakte Eminem: 7 trinn (med bilder)
Enkle måter å kontakte Eminem: 7 trinn (med bilder)
Anonim

Marshall Mathers, profesjonelt kjent som Eminem, er en Grammy-vinnende rapper og produsent med flere hitalbum. Selv om Eminem ikke har noen offentlige e -postadresser eller postadresser oppført, har han fortsatt sosiale medier -kontoer der han regelmessig legger ut innlegg. Siden Eminem har millioner av følgere og fans over hele verden, er det imidlertid lite sannsynlig at han vil kunne lese eller svare på en melding du sender ham. Hvis Eminem turnerer i nærheten av deg, kan du se ham og muligens løpe inn i ham etter showet for å si hei eller få et bilde med ham.

Trinn

Metode 1 av 2: Nå ut på nettet

Kontakt Eminem Trinn 1
Kontakt Eminem Trinn 1

Trinn 1. Finn informasjon om agenten hans ved hjelp av IMDb Pro hvis du vil bestille ham

Søk etter Eminem på IMDb Pro og se etter fanen som viser hans agent eller manager. Finn agentens e -postadresse eller telefonnummer og kontakt dem med din forespørsel. Gi dem beskjed om arrangementet du booker, datoen, budsjettet og hva du vil at Eminem skal gjøre mens du deltar. Hvis agenten tror det er noe Eminem ville være interessert i, vil de videresende informasjonen til ham og følge opp med deg senere.

  • Du finner informasjon om Eminems agent her:
  • IMDb Pro krever et betalt abonnement, men du kan få en gratis 30-dagers prøveperiode for å finne informasjonen.
  • Kontakt bare Eminems agent for alvorlige henvendelser.
  • Unngå å finne informasjon om Eminems agenter eller publicister på en generell søkemotor eller på ubekreftede nettsteder siden informasjonen kan være utdatert.
Kontakt Eminem Trinn 2
Kontakt Eminem Trinn 2

Trinn 2. Tweet til @Eminem for å sende ham meldinger offentlig

Gå til @Eminem for å få tilgang til profilen hans og klikk på Følg -knappen for å se innleggene hans i hovednyhetsstrømmen din. Klikk på Tweet -knappen og start den med "@Eminem" slik at han blir merket i innlegget. Skriv deretter resten av tweeten din og snakk om musikken hans eller spør når han skal på turné i ditt område. Korrekturles tweeten din før du sender den ut for å legge den ut offentlig.

  • Du kan følge Eminems Twitter her:
  • Eminem har over 20 millioner følgere, og han svarer normalt ikke på personlige tweets, så det er en liten sjanse for at du hører fra ham.
  • Eminem tillater ikke private direktemeldinger på kontoen sin.
  • Prøv å bruke hashtags med navnene på albumene hans i tweeten din for å vise at du støtter musikken hans.
Kontakt Eminem Trinn 3
Kontakt Eminem Trinn 3

Trinn 3. Prøv å kommentere eller sende meldinger til Eminem på Instagram

Søk etter @eminem på Instagram og klikk på Følg -knappen slik at bildene hans vises på hjemmesiden din. Hvis du vil svare på et bilde han la ut, legg igjen en kommentar med “@eminem” i det for å merke ham i innlegget. Sørg for at kommentaren din gjelder bildet, ellers kan det se ut som spam. Ellers kan du prøve å klikke på knappen Melding på profilen for å sende ham en direkte melding om musikken eller turneene hans, selv om han sannsynligvis ikke vil se eller svare på den.

  • Finn Eminems Instagram -side her:
  • Eminem har over 25 millioner Instagram -følgere og svarer ikke ofte, så det er usannsynlig at han vil se eller lese meldingen din.
Kontakt Eminem Trinn 4
Kontakt Eminem Trinn 4

Trinn 4. Legg ut på Facebook -siden hans for å samhandle med andre fans

Slå opp Eminem i søkefeltet på Facebook og klikk på Lik -knappen på siden hans for å se oppdateringene hans. Legg igjen kommentarer på innleggene eller bildene hans, og inkluder "@Eminem" for å merke ham i den. Vær høflig og respektfull i innlegget ditt, slik at du ikke blir utestengt eller blokkert. Du kan også prøve å klikke på meldingsknappen for å sende en privat melding til siden, men det er usannsynlig at han vil se den eller svare.

  • Du finner Eminems offisielle Facebook -side her:
  • Eminem har over 85 millioner følgere på Facebook, og han svarer ikke regelmessig på kommentarer.

Variasjon:

Du kan også prøve å kommentere eller sende meldinger til Eminems plateselskap, Shady Records, selv om han kanskje ikke personlig ser innleggene dine. Du kan få tilgang til Facebook -siden deres her:

Metode 2 av 2: Gå til en Eminem -konsert

Kontakt Eminem Trinn 5
Kontakt Eminem Trinn 5

Trinn 1. Sjekk om Eminem turnerer i ditt område på nettstedet hans

Klikk på Tur -fanen øverst på nettstedet for å finne en liste over forestillingene hans. Legg merke til når og hvor han turnerer, slik at du kan finne en date i nærheten av der du bor. Klikk på datoen fra listen for å finne mer informasjon om stedet, tidspunktet han opptrer på og hvordan du kjøper billetter til forestillingen.

Du finner den nåværende listen over turdatoer her:

Tips:

Du kan registrere deg for et nyhetsbrev på Eminems nettsted for å få e -post og oppdateringer for når han turnerer og spesielle kunngjøringer.

Kontakt Eminem Trinn 6
Kontakt Eminem Trinn 6

Trinn 2. Kjøp VIP -billetter hvis mulig, slik at du kan være på første rad

Klikk på lenken for showet du vil delta på, og se på de tilgjengelige billettalternativene. Hvis du kan, kan du velge en billett på VIP-nivå siden den lar deg komme nærmest scenen. Hvis det ikke er noen VIP -billetter eller du ikke har råd til dem, kan du fortsatt kjøpe andre billetter til showet for å se ham opptre.

  • Billettprisene vil variere avhengig av spillested og beliggenhet.
  • Å få VIP -billetter garanterer ikke at du vil kunne snakke med eller møte Eminem, men du kan få tidlig adgang til stedet og eksklusive varer.
  • Eminem tilbyr ikke møte-og-hilse pakker til konsertene sine.
Kontakt Eminem Trinn 7
Kontakt Eminem Trinn 7

Trinn 3. Prøv å vente utenfor lokalet etter konserten for å se om du kan møte ham

Etter konserten, gå utenfor og se etter en turbuss eller et kjøretøy nær baksiden av stedet. Vent tålmodig ved turbussen for å se om Eminem kommer ut og sier hei til deg og resten av fansen. Noen ganger vil han bruke litt tid på å ta bilder eller autografere varer, men andre ganger kan han gå umiddelbart.

  • Å vente utenfor lokalet garanterer ikke møtet eller å snakke med Eminem.
  • Vær respektfull for sikkerhetsvakter eller livvakter i nærheten, ellers blir du eskortert bort.

Tips

Eminem eier og gir ut musikk gjennom plateselskapet hans, Shady Records, men de har ikke en offentlig oppført adresse hvor du kan sende meldinger eller demoer. Du kan imidlertid registrere deg for nyhetsbrevet deres for å holde deg oppdatert med dem

Advarsler

  • Unngå å kommunisere med ubekreftede kontoer som hevder å være Eminem siden de vanligvis er spam -kontoer.
  • Eminem samhandler ikke regelmessig med fans, så det er svært lite sannsynlig at du får svar på alt du sender ham.

Anbefalt: