Hvordan organisere et hjem til jul: 14 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan organisere et hjem til jul: 14 trinn (med bilder)
Hvordan organisere et hjem til jul: 14 trinn (med bilder)
Anonim

Med alt du trenger å gjøre i ferien, er det ikke alles favorittoppgave å organisere et hjem for alle festlighetene - men det må fortsatt gjøres. For å sikre at du ikke går glipp av noe, kan denne artikkelen gi deg noen trinn for å hjelpe deg med å ikke glemme noen av detaljene.

Trinn

Del 1 av 2: Før jul

Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 2
Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 2

Trinn 1. Lag planer for alle sesongaktivitetene du skal delta på

Enten du reiser eller sitter fast i huset ditt som arrangerer din egen fest/sammenkomst, vil det være mye å gjøre for å få tingene organisert og klare.

Ikke glem de kjedelige, men nødvendige tingene. Du trenger klær for å bli renset, samt sengetøy for å hente fra skap og skap for festlig søvn. I tillegg må du sørge for at du har nok tallerkener, stoler og glass for å servere måltider til flere enn vanlig, og alle slags ting

Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 10
Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 10

Trinn 2. Planlegg hva du trenger for å lage mat og bake for å ringe i sesongens hilsener

Enten det er bestemors favoritt eplepai, fetterens favorittfruktkake eller en slektning som elsker julefarget Jell-O, er det alltid noe som kan forvandle hjemmet ditt til det gode som bare ferien bringer inn.

Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 6
Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 6

Trinn 3. Planlegg pengene dine i henhold til ditt individuelle budsjett

Lag budsjetter for hvert familiemedlem (inkludert deg selv) på hva du er villig til å bruke på julegaver. Et budsjett kan være en kritisk metode for å sikre at du ikke bruker for mye penger og ender opp med å bli flatt i banken din. Selv de kredittkortene kan få denne dårlige smaken hvis du ikke budsjetterer pengene dine klokt nok.

  • Lag en liste over gaver til hvert familiemedlem du må kjøpe for. Sørg for å plassere den omtrentlige verdien, som varen vanligvis er kjent for å selges for fra de fleste butikker, på den ene siden av listen ved siden av varen. På denne måten vil du vite hvor mye varen er kjent for å selge for, og hvor mye du trenger å budsjettere i løpet av julekjøpets ekstravaganza som skjer i de fleste familier som feirer jul.
  • Hvis varen selges for 150 amerikanske dollar i en butikk, mens andre steder er 300 og oppover, kan det være lurt å lete andre steder eller finne noe som er litt billigere, slik at du ikke kan overbudsjettere deg selv og pengene dine.
Feir julen trinn 24
Feir julen trinn 24

Trinn 4. La barna hjelpe til med å dekorere huset

Selv på områdene som er beregnet på kortere mennesker, kan barna komme på de mindre stedene hvor voksne har en tendens til å slappe av eller ha en glipp av. Et barns oppmerksomhet på detaljer vil være uunngåelig og kan sikkert hjelpe i de fleste prosjekter du vil fullføre. Delegere oppgaver som ikke har noen veldig sårende risiko.

Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 5
Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 5

Trinn 5. Planlegg festliste

Be din ektefelle om å hjelpe deg, slik at begge sider av familien kan bli med. Bruk venner fra begge sider av familien.

Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 15
Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 15

Trinn 6. Dekorer stedet med lys og dekorasjoner

Sørg for at alle julelysstrengene er i orden, og at det ikke er ledninger som har flosset eller brutt fra lagring det siste året.

Hvis de er flosset, ikke bruk den tråden. Hvis de har gått i stykker, må du bytte ut det som er ødelagt eller foreta de riktige justeringene for å sikre sikker bruk av dekorasjonsstykket. Strøende områder vil trumfe brudd hvis begge er tydelige

Feir julen trinn 19
Feir julen trinn 19

Trinn 7. Se etter flere dekorasjoner som må vises

Enten det er din favorittporselen julenissekolleksjon som bare ble hentet ut i julesesongen, eller om det er samleserien for julelandsbyen, kan du vise alle dekorasjonene du eier og som passer inn i husets tema.

Feir julen trinn 18
Feir julen trinn 18

Trinn 8. Ta ut innpakningspapir og buer, sammen med noen feriekort fra lagringen, mens du setter opp noen arbeidsområder

Ikke begynn å pakke inn enda. Hvis du sender julekort på e -post, kan du la julekortene stå utenfor listen og forberede deg på å gjøre justeringene for å bytte til dette skjemaet tilsvarende.

Dekorer til jul Trinn 1
Dekorer til jul Trinn 1

Trinn 9. Lag noen håndverk som følger med sesongen

Planlegg et julebord Trinn 26
Planlegg et julebord Trinn 26

Trinn 10. Skriv og ta opp alle julekortene du planlegger å sende

Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 11
Hold et julebord hjemme hos deg Trinn 11

Trinn 11. Innse at de fleste butikker er stengt 1. juledag, så å kjøpe alt før da er avgjørende for ferien

Julekjeks, lys, batterier til leker, tranebærsaus og Brandy Butter er bare noen få eksempler på ting du lett kan glemme. Imidlertid har du potensial til å ta kanten av den perfekte julen, så prøv å få slike ting i god tid.

Del 2 av 2: Etter jul

Dekorer huset ditt til jul trinn 4
Dekorer huset ditt til jul trinn 4

Trinn 1. Forbered deg på neste års juletid

Handle på kjøpesentre og rimelige utsalgssteder, bruktbutikker og lignende for "etterjulssalget" for kort, dekorasjoner og gavepapir.

Feir jul 31
Feir jul 31

Trinn 2. Organiser deg for årets påfølgende arrangementer

Gjenkjenn hva du vil gjøre annerledes. Er det noen du vil slippe listen din, eller invitere noen du savnet å invitere? Er det en annen del av huset du har glemt å dekorere, eller er det noe som var over-dekorert og ikke burde vært? Den eneste personen som kan stole på å vite hvilke ting som må endres året etter, er dekoratørene selv - ikke de inviterte!

Planlegg et julebord Trinn 1
Planlegg et julebord Trinn 1

Trinn 3. Gjør din organisasjonsliste til en del av julerutinen for huset ditt

Anbefalt: