3 måter å velge gaver til kjæledyrelskere

Innholdsfortegnelse:

3 måter å velge gaver til kjæledyrelskere
3 måter å velge gaver til kjæledyrelskere
Anonim

Å finne den rette gaven til kjæledyrelskeren i livet ditt kan være utfordrende. Hvis du vil unngå lange køer i kjøpesenteret eller på netthandel, kan du prøve å lage dine egne kjæledyrgaver som hundesjampo eller katteleker. Hvis det ser ut til at kjæledyrelskeren i livet ditt allerede eier alt det viktigste, kan du alltid skaffe dem dyrekunst eller hjelpe dem med å gi til et lokalt dyrehelligdom. Og hvis du vil kjøpe noe, er det mange nye leker og produkter tilgjengelig for å gjøre livet litt lettere for kjæledyrelskeren i livet ditt.

Trinn

Metode 1 av 3: Velge praktiske gaver

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 1
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 1

Trinn 1. Unngå støtende og brytbare gaver

Du bør unngå gaver og pyntegjenstander som ser dårlig laget eller brytbare ut. Noen kjæledyrleker er laget av billig plast eller har funksjoner som lett kan brytes. Du bør også unngå gaver som kan virke krenkende for kjæledyrelskeren i livet ditt, for eksempel produkter som gjør urimelige påstander om å rydde opp i ubehagelig lukt eller med hensyn til evnen til å kurere eller trene et kjæledyr. Spør eieren av din lokale dyrebutikk om holdbarheten og hensiktsmessigheten til gavene du vurderer:

  • "Passer denne gaven til noen med en hund som er veldig vanskelig å trene?"
  • "Er denne gaven holdbar, eller tror du den vil bryte sammen i løpet av de første månedene?"
  • "Tror du at denne gaven ville komme godt overens, eller tror du de kan synes den er støtende?"
  • "Fungerer dette produktet virkelig?"
  • "Hvilke tilbakemeldinger har du mottatt om dette produktet fra andre kunder?"
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 2
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 2

Trinn 2. Lag dem hjemmelagde hundekaker

Hvis du liker å bake, kan du prøve å lage noen godbiter til kjæledyrelskeren på listen din. Lag dem noen deilige, knasende hundebiter som kan brukes til trening.

For å lage gresskarskrikker, trenger du to kopper rismel, en halv kopp naturlig peanøttsmør, en kopp gresskarpuré, to egg og en og en halv kanel kanel. Etter å ha forvarmet ovnen til 350 grader Fahrenheit (176 Celsius), bland ingrediensene sammen. Fordel deigen på et kakeblad og skjær i småbiter. Stek dem i femten minutter, la dem avkjøles, og oppbevar dem deretter i kjøleskapet

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 3
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 3

Trinn 3. Få dem en hundeseng

Hundesenger tar juling og kan være kostbare å bytte ut. Hvis du vil få hundeelskeren på listen din noe som er både praktisk og luksuriøst, bør du vurdere å lage eller kjøpe en hundeseng.

  • Du finner slitesterke og komfortable senger i semsket skinn og fleece.
  • Du finner senger av økologisk bomull laget av resirkulerte brusflasker. Dette er et godt valg for den miljøbevisste hundeelskeren i livet ditt.
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 4
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 4

Trinn 4. Kjøp dem en ny bånd

Selv om en hundebånd kanskje ikke høres ut som den mest spennende gaven, kan det faktisk være vanskelig å finne en hundebånd av god kvalitet. Du kan vurdere å finne hundeelskeren på listen din en god kvalitets lærbånd eller et bånd med synlige funksjoner som reflekterende striper.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 5
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 5

Trinn 5. Kjøp dem en hundetracker

Hvis du har lagt merke til at hundeelskeren på listen din blir engstelig for en tapt hund, kan du vurdere en hundesporing. Hundesporere hjelper eieren med å spore bevegelsen av kjæledyrene sine rundt gården og varsle dem hvis hunden rømmer. Nyere modeller kommer ut som også tillater eiere å gå hundene sine i bakgården eksternt.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 6
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 6

Trinn 6. Velg hundepleieverktøy

Det er mange flotte pleieverktøy på markedet. Hvis du tror at hunden trenger litt pleie, bør du vurdere å plukke den opp et nytt pleieverktøy.

Noen pleieverktøy, for eksempel Dyson's, har et vakuumfeste som gjør hundepleie mye lettere

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 7
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 7

Trinn 7. Lag dem en hundesjampo

En hjemmelaget sjampo kan skreddersys for hundeelskeren i livet ditt. Hvis de har det vanskelig med å vaske hunden på grunn av hundens angst, kan du legge til litt lavendel for et beroligende bad. For å lage litt naturlig hundesjampo trenger du en kopp naturlig flytende oppvaskmiddel, en kopp eplecidereddik, en kopp varmt vann, to gram glyserin og en tom beholder eller murkrukke for sjampoen selv. Hell alle ingrediensene i mureren eller en annen krukke og bland dem grundig. Hvis du bruker lavendel, tilsett noen dråper på slutten.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 8
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 8

Trinn 8. Hjelp dem med å redde bilstolene

Hvis hundeelskeren i livet ditt alltid har skitne bilseter, bør du vurdere å skaffe dem et deksel til bilstolene.

Du kan finne noen hundesetetrekk som er formet som en hengekøye, for eksempel Filson. Hengekøyeformede deksler pleier å være lettere å installere

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 9
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 9

Trinn 9. Plukk dem opp noen poser

Selv om avføringsposer ikke er den mest spennende gaven, er de praktiske og vil bli verdsatt. Du kan få bionedbrytbare poop -poser som gjør det veldig enkelt å plukke opp etter en hund.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 10
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 10

Trinn 10. Få dem en smart mater

Dyrefôr er tilgjengelig som er fullt programmerbare og kan synkroniseres med en fôringsplan på smarttelefonen. Hjelp dem inn i den nye verdenen av programmerbare dyrefôrere.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 11
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 11

Trinn 11. Finn dem en kattematte

Kjøp eller lag en kattematte til katteelskeren i livet ditt. Prøv ett av følgende alternativer:

  • Du kan lage en kattematte med et gammelt bildekk. Dekkbanene vil fange kattesand når katten kommer ut av søppelboksen.
  • Du kan også kjøpe kattematter i en rekke former og størrelser i din lokale dyrebutikk.
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 12
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 12

Trinn 12. Kjøp et nytt akvarium

Hvis fiskeelskeren i ditt liv har klaget på akvariet sitt, kan du få et gavekort til den lokale dyrebutikken for å kjøpe et nytt akvarium etter eget valg. Du kan også se på nye modeller og kjøpe et akvarium som passer for huset og gullfisken.

Metode 2 av 3: Velge morsomme gaver

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 13
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 13

Trinn 1. Kjøp en hundevannflaske

Å holde en hund hydrert på lange turer kan være en skikkelig utfordring. En hundevannflaske løser denne utfordringen. Hundevannflasker kommer med små boller på toppen av en vannflaske, slik at hunden klarer å ta opp vannet.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 14
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 14

Trinn 2. Velg en ny hundejakke

Noen ganger brukes jakker for å holde hundene varme om vinteren, og spesielt hvis det er en rase som ikke er godt tilpasset et kaldt miljø. Du kan vurdere å kjøpe en hundejakke, som du finner hos din lokale dyrebutikk. Husk å få størrelsen på hunden før du kjøper den.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 15
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 15

Trinn 3. Få dem et abonnement på en hundefokusert TV -kanal

Du kan finne TV -kanaler med fokus på natur, villmark eller hunder. Disse kanalene, for eksempel DogTV, kan bidra til å slappe av hunden din og redusere separasjonsangst.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 16
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 16

Trinn 4. Plukk opp en hundekulekaster

En hundekuleoppskytter redder hendene fra å bli våte av slobber og gjørme når du leker fangst med en hund. Hundeballskyttere slites til slutt ut, så kjæledyrelskeren i livet ditt kan trenge en ny.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 17
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 17

Trinn 5. Lag en DIY kattleilighet

Finn en gammel pappeske som er stor nok til at katten din kan sove og bevege seg inne. Du kan vurdere et gammelt apparat eller en boks. Tape bunnen av esken. Klipp en dør foran og dekorer den for å lage en kattleilighet.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 18
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 18

Trinn 6. Kjøp en kattemynte leketøy

Du kan få påfyllbare catnip -leker i en rekke former og størrelser. Gå til din lokale dyrebutikk og finn en passende kattemynte i din prisklasse.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 19
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 19

Trinn 7. Finn en morsom skrapelegg

Hvis du merker at møblene hjemme hos kjæledyrelskeren din er slitt av riper, bør du vurdere å skaffe dem et nytt skrapeleketøy til katten. Du kan finne riper i morsomme former, for eksempel en platespiller, som kan være et godt tillegg til hjemmet deres.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 20
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 20

Trinn 8. Gi dem en vannhage for gullfisken

Hvis kjæledyrelskeren i livet ditt har mye gullfisk, kan du skaffe dem en vannhage. En vannhage har et akvarium i bunnen og deretter en liten hage på toppen.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 21
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 21

Trinn 9. Lag en sokkefiskleke til katten sin

For å lage denne leken trenger du et stykke kontorpapir (dvs. 8 ½ "x 11"), litt tape, en sokk, kattemynte, ikke -giftig stofflim og et stykke filt. Rull kontorpapiret til en trakt og koble det til med tape. Ved hjelp av trakten, hell kattemynte i sokken til den er omtrent en halv til tre fjerdedeler full. Knyt en knute over kattemynte. Lag deretter noen små øyne og en munn med filten og lim dem til sokken for å lage et lite fiskeansikt. Gi den til katteelskeren i livet ditt.

Metode 3 av 3: Velge meningsfulle gaver

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 22
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 22

Trinn 1. Få en hundeskål som kan tilpasses

Finn et minneverdig sitat om hunder eller vennskap, og få det innskrevet på en hundebolle. Hundeelskeren på listen din vil aldri glemme denne unike gaven.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 23
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 23

Trinn 2. Velg et kognitivt treningsverktøy

Du kan finne sofistikerte hundetreningsverktøy som hjelper deg med å trene hundens minne, kommunikasjon, empati, resonnement og andre kognitive ferdigheter. Noen verktøy tester og trener for spesifikke kognitive ferdigheter. Hvis du kjøper en gave til en hundeelsker som allerede ser ut til å ha nesten alt, kan det være lurt å kjøpe et nytt treningsverktøy.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 24
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 24

Trinn 3. Gi dem et hundevandringsbevis

Hvis hundeelskeren i livet ditt har det vanskelig å komme hjem fra jobb for å gå med hunden på bestemte dager, og du er tilgjengelig, kan du tilby hundesitting. Lag et kort som sier "Gratis tur med hunden." De vil gjerne motta en så nyttig gave, som de ellers må kjøpe. I tillegg vil det være mer meningsfullt for en venn å gå med hunden sin enn en profesjonell.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 25
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 25

Trinn 4. Tilbyr kattesitt

Hvis du vet at de planlegger å reise på ferie i nær fremtid, kan du gi dem et kattesertifikat. Lag et fint kort som sier “Gratis kattesitting” og fortell dem om din tilgjengelighet for kattesitting. Dette er en meningsfull og praktisk gave til en kattelsker i livet ditt.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 26
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 26

Trinn 5. Kjøp dem et hamsterkrus

Du kan finne krus med hamster -tema online eller i din lokale dyrebutikk. Finn et hamsterkrus til kjæledyrelskeren i livet ditt.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 27
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 27

Trinn 6. Få dem en hamsterskjorte

Hvis kjæledyrelskeren i livet ditt har en ny hamster, kan du skaffe dem en skjorte med hamster -tema. Du kan også bestille en tilpasset skjorte online eller i en lokal klesbutikk med navnet hamsteren på baksiden.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 28
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 28

Trinn 7. Finn dem et kjæledyrinspirert kunsttrykk

Kunsttrykk inspirert av dyr finnes i lokale kunst- og plakatbutikker. For eksempel har kunstneren William Wegman malt hunder i flere tiår, og du kan kjøpe utskrifter av Wegman -hunder online eller i lokale plakatbutikker.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 29
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 29

Trinn 8. Gi dem penger til et dyrehelligdom

Hvis kjæledyrelskeren allerede ser ut til å ha det meste av det viktigste, kan du gi dem penger til å donere til et dyrereservat etter eget valg. Du kan også undersøke lokale dyrehelligdommer og inkludere informasjon om hva de gjør i gavekonvolutten din.

Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 30
Velg gaver til kjæledyrelskere Trinn 30

Trinn 9. Få et portrett for dem

Lei en profesjonell fotograf for å ta et portrettfoto av hunden deres. De kan ha mange fotografier av hunden sin, men det er usannsynlig at de vil eie et profesjonelt fotografert portrett av ledsagerdyret. Du kan finne bryllups- og andre profesjonelle fotograferingsselskaper som tilbyr portretttjenester for kjæledyr. Søk på nettet etter en dyrefotograf i din region.

Anbefalt: