Hvordan spille presidenter og assholes (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spille presidenter og assholes (med bilder)
Hvordan spille presidenter og assholes (med bilder)
Anonim

Presidents and Assholes er et populært drikkespill som du kan spille med 4 eller flere spillere. Målet er å gå tom for kort først, slik at du blir president for neste runde. Andre sosiale rangeringer, som visepresident og innbygger, gis til de resterende spillerne, avhengig av når de går tom for kort. Den siste personen som gikk tom for kort, regnes som drittsekk. Påfølgende runder har spesifikke regler i henhold til hver spilleres sosiale rang, noe som gjør spillet enda mer underholdende!

Trinn

Del 1 av 3: Oppsett av første runde

Spill Presidents and Assholes Trinn 1
Spill Presidents and Assholes Trinn 1

Trinn 1. Samle minst 4 spillere rundt et bord for spillet

For å spille Presidents and Assholes trenger du minst 4 spillere. Du kan ha opptil 7 spillere hvis du bruker en standard kortstokk på 52 kort. Hvis du vil spille med 8 eller flere spillere, må du bruke 2 standard kortstokker.

Merk:

Sørg for å finne en flat overflate som alle spillerne komfortabelt kan passe rundt for å spille spillet.

Spill Presidents and Assholes Trinn 2
Spill Presidents and Assholes Trinn 2

Trinn 2. Angi seter for hver spiller som varierer i komfortnivå

Sett en stor, komfortabel stol ved bordet, noen vanlige stoler rundt den, og ha et ubehagelig sete som en kasse eller pappeske i nærheten. Dette ubehagelige setet er reservert for fremtidige Assholes. Presidenten vil alltid få den fine stolen!

Spill Presidents and Assholes Trinn 3
Spill Presidents and Assholes Trinn 3

Trinn 3. Velg en spiller som skal være dealeren for den første runden

I den første runden kan du velge hvem som helst som dealer. I påfølgende runder vil Asshole (taperen av forrige runde) dele kortene.

Spill Presidents and Assholes Trinn 4
Spill Presidents and Assholes Trinn 4

Trinn 4. Del ut alle kortene til spillerne

Dealeren bør ta begge jokerne ut av kortstokken og stokke kortene. Deretter vil de fordele kortene like mye med klokken rundt bordet til spillerne, og begynne med spilleren til venstre.

Spill Presidents and Assholes Trinn 5
Spill Presidents and Assholes Trinn 5

Trinn 5. Ta opp haugen med kort og se på hva du har

Når kortene er delt ut, bør alle spillerne plukke opp kortene sine og se på dem. Det kan være lurt å arrangere dem på en bestemt måte eller like å like å holde orden under spillingen.

Ikke la motstanderne se kortene dine

Spill Presidents and Assholes Trinn 6
Spill Presidents and Assholes Trinn 6

Trinn 6. Ranger kortene i synkende rekkefølge fra Ess til 4

Ess er de kortene med høyest rangering i kortstokken. Derfra er kortene rangert i synkende rekkefølge fra King, Queen, Jack, 10, 9, 8, 7, 6, 5 og 4. Fours er kortene med de laveste rangeringen i kortstokken.

To og tre er spesielle kort og er ikke inkludert i rangeringen. Du kan fjerne en runde ved å spille en 2 og bruke treer som jokertegn

Spill Presidents and Assholes Trinn 7
Spill Presidents and Assholes Trinn 7

Trinn 7. Se bort fra kortdraktene og fargene

For presidenter og assholes spiller kortdraktene ingen rolle. Rødt og svart kan også ses bort fra. Din eneste bekymring er rangering av kortene. Høyere rekker trumfer alltid lavere. Målet for hver spillers tur er å spille det eller de kortene som er best rangert for å trumfe forrige spill.

Del 2 av 3: Spiller den første runden

Play Presidents and Assholes Trinn 8
Play Presidents and Assholes Trinn 8

Trinn 1. Spill et enkelt kort eller sett med kort med forsiden opp for å starte spillet

Spilleren til venstre for dealeren går først. Spilleren bør spille et høyt rangert enkeltkort med forsiden opp på bordet. De kan også spille et sett med kort med lik rang, som et par eller tre like.

  • For eksempel kan de spille en enkelt dronning eller et par syv.
  • Etter å ha lagt kortene med forsiden opp på bordet, er turen over.
Spill Presidents and Assholes Trinn 9
Spill Presidents and Assholes Trinn 9

Trinn 2. Fortsett å svinge med uret rundt bordet

Hver spiller tar en tur hver for seg-det blir ingen samtidige spill. Når det er din tur, spill kortene dine. Når du er ferdig, spiller neste person kortene sine. Fortsett slik til noen går tom for kort.

Spill Presidents and Assholes Trinn 10
Spill Presidents and Assholes Trinn 10

Trinn 3. Spill et høyere kort eller et sett med kort for å slå forrige spill

Hvis personen før du spiller en enkelt 9, må du spille en 10 eller høyere for å slå sitt spill med et enkelt kort. Du kan også slå spillet ved å spille et matchende sett med kort, som et par eller tre like. Hvis personen før du spilte et sett med kort, må du spille et sett med høyere rangeringskort for å slå spillet sitt.

  • For eksempel kan du slå en enkelt 9 ved å spille et par åttende eller 3 knekt.
  • Hvis spilleren før du spiller et par seksere, må du spille et par syv eller høyere.
Spill Presidents and Assholes Trinn 11
Spill Presidents and Assholes Trinn 11

Trinn 4. Spill en 2 for å fjerne bordet og starte en ny runde

Enhver spiller som spiller en 2 med forsiden opp under sin tur, tømmer bordet. Dette betyr at uansett hvilke kort som allerede er på bordet, blir bordet ryddet og en ny runde begynner. Den som spiller 2 får gå først i denne nye runden.

  • Du kan spille en 2 for å fjerne bordet når du ikke har kort for å slå forrige spill. Når bordet er klart, kan du spille hva du vil.
  • Du bør spille det eller de laveste kortene dine etter at du har tømt bordet, slik at du kan bli kvitt dem.
Play Presidents and Assholes Trinn 12
Play Presidents and Assholes Trinn 12

Trinn 5. Spill en enkelt 3 som et wild -card eller 2 treer for å fjerne bordet

Tre er wild -kort og kan spilles som hvilken som helst verdi bortsett fra 2. Hvis noen spiller 2 treer, vil dette fjerne bordet og starte en ny runde (akkurat som når en 2 spilles).

  • Hvis du trenger å slå et par dronninger, men du bare har en konge i hånden, kan du spille kongen og tre sammen for å lage et par konger. Et par konger slår et par dronninger.
  • Hvis du har et par treere i hånden, men du ikke har noen toere, kan du tømme bordet med treene. Prøv deretter å bli kvitt det eller de laveste kortene i hånden din for å starte spillet igjen.
Play Presidents and Assholes Trinn 13
Play Presidents and Assholes Trinn 13

Trinn 6. Ta en drink av ølet ditt hvis du ikke kan spille et kort når det er din tur

Hvis en spiller ikke er i stand til å spille et kort, må de ta en drink av ølet og gi sin tur til neste spiller. En person kan også velge å passere sin tur, men de må fortsatt ta en drink.

Øl er den beste alkoholholdige drikken for dette drikkespillet. Å leke med brennevin eller vin vil gjøre alle fulle for fort

Del 3 av 3: Avslutte runde 1 og konkurrere i påfølgende runder

Play Presidents and Assholes Trinn 14
Play Presidents and Assholes Trinn 14

Trinn 1. Bli kvitt kortene dine først for å vinne runden og bli president

Målet med presidenter og assholes er å gå tom for kort. Spilleren som spiller alle kortene sine først vinner runden og blir president. De andre spillerne får en sosial rangering i den rekkefølgen at de går tom for kort.

Play Presidents and Assholes Trinn 15
Play Presidents and Assholes Trinn 15

Trinn 2. Fortsett å spille runden til alle går tom for kort

Sosial rangering for neste runde avgjøres basert på rekkefølgen de resterende spillerne går tom for kort. Etter presidenten, er den neste spilleren som går tom, visepresidenten. De andre spillerne regnes som borgere, bortsett fra den siste personen som løp ut. Den siste personen er Asshole og taperen av runden.

Play Presidents and Assholes Trinn 16
Play Presidents and Assholes Trinn 16

Trinn 3. Bytt stol i henhold til regler for sosial rang

I neste runde bør spillerne flytte seter slik at de sitter med klokken i rangering. Presidenten får den komfortable stolen ved bordet, visepresidenten sitter til venstre for presidenten og så videre. The Asshole sitter til presidentens høyre, helst på en kasse eller pappeske.

For den nye runden er Asshole ansvarlig for å blande og dele kortene, få de andre spillerne ferske drinker og andre nedverdigende oppgaver de av høyere sosial rang bestemmer seg for

Play Presidents and Assholes Trinn 17
Play Presidents and Assholes Trinn 17

Trinn 4. La Asshole dele ut kortene for å starte neste runde

Asshole vil dele det første kortet i den nye runden til presidenten og fortsette med klokken derfra. Etter å ha delt ut kortene, må Asshole gi sitt høyeste kort til presidenten.

Play Presidents and Assholes Trinn 18
Play Presidents and Assholes Trinn 18

Trinn 5. La presidenten spille det første kortet eller settet med kort for å starte runden

I løpet av denne runden kan spillere fortelle de med lavere sosial rang å drikke når de vil. Presidenten kan fortelle hvem som helst å drikke når som helst. Selvfølgelig kan ingen fortelle presidenten å drikke. Hvem som helst kan fortelle Asshole å drikke når som helst!

En ny president, visepresident og asshole blir erklært for hver runde

Anbefalt: