Slik rengjør du skummadrassen: 3 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik rengjør du skummadrassen: 3 trinn (med bilder)
Slik rengjør du skummadrassen: 3 trinn (med bilder)
Anonim

Memory skummadrasser er en av de mest populære sengetypene å sove på. Mange mennesker elsker hvordan en madrass med skumskum passer og støtter kroppen mens de sover. De liker også hvordan noen andre på sengen kan stå opp uten å forstyrre dem mens de sover. Dette er grunnen til at skummadrasser er et av de mest populære merkene. Imidlertid er det alltid mulighet for å sølle eller flekke madrassen din. Vi har alle filmkvelder, frokost på sengen eller kjæledyr som har ulykker på sengen vår. Les videre for å lære hvordan du rengjør madrassen etter en av disse ulykkene.

Trinn

Rengjør din Memory Foam Madrass Trinn 1
Rengjør din Memory Foam Madrass Trinn 1

Trinn 1. Støvsug madrassen

Ved å støvsuge madrassen din slipper du skitt, støv, hundehår og hva andre partikler som måtte ligge på sengen din. Dette er mer et forebyggende tiltak for å forhindre at smuss og støv males ned i madrassen. Dette er nyttig hvis du har barn eller kjæledyr du tillater på madrassen din som kan spore ting inn.

Rengjør din Memory Foam Madrass Trinn 2
Rengjør din Memory Foam Madrass Trinn 2

Trinn 2. Bruk stoffrens

Fyll sprayflasken med ½ kopp stoffrens og 1 kopp vann. Plasser madrassen enten i badekaret eller et annet sted på en presenning i nærheten av en vannforsyning. Bland stoffrenseren og vannet grundig før du sprayer det på madrassen. Denne blandingen vil både trekke flekkene fra din memory foam -madrass og få den til å lukte veldig godt.

Rengjør din Memory Foam Madrass Trinn 3
Rengjør din Memory Foam Madrass Trinn 3

Trinn 3. Bruk eddik

Fyll sprayflasken med ¼ kopp eddik og ¾ kopp vann. Sørg nok en gang for å blande vann og eddik grundig før du sprayer den på madrassen. Spray hele madrassen med denne blandingen. Når det er dekket, skyll det av. Sørg for at du får alt overflødig vann ut av madrassen ved å trykke den forsiktig ned. Gi den god tid til å tørke grundig før du flytter den tilbake på soverommet. Memory skummadrasser kan ta opptil to dager å tørke naturlig, så du kan vurdere å bruke en hårføner for å få fart på prosessen.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Anbefalt: