Slik holder du gjess utenfor terrassen: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik holder du gjess utenfor terrassen: 7 trinn (med bilder)
Slik holder du gjess utenfor terrassen: 7 trinn (med bilder)
Anonim

Har du problemer med gjess eller andre vannfugler på terrassen din? Her er en rask oversikt over hvordan du kontrollerer dem.

Trinn

Hold gjess utenfor terrassen Trinn 1
Hold gjess utenfor terrassen Trinn 1

Trinn 1. Gjør terrassen din mindre attraktiv for gjess

Det underliggende problemet i enhver situasjon der en fugl eller et dyr kommer inn i et område det ikke er velkommen, er at området er attraktivt for fugl eller dyr. Det er mange menneskelige og økonomiske produkter som gjør et område lite attraktivt for fugler. De faller inn i flere kategorier:

Hold gjess utenfor terrassen Trinn 2
Hold gjess utenfor terrassen Trinn 2

Trinn 2. Fjern alt som tiltrekker seg gjessene som enkelt kan fjernes

Hvis du har dyrefôr til hunden eller katten din på terrassen din, må du fjerne den! Gi Fido eller Kitty i gårdsplassen ikke på terrassen, så vil gjessene ikke besøke for å stjele et lett måltid. Tøm barna plaskebassenget og sett vannskålen for kjæledyr utenfor synet, med mindre kjæledyret ditt bruker terrassen, så tørste gjess ikke fristes til å stikke innom.

Hold gjess utenfor terrassen Trinn 3
Hold gjess utenfor terrassen Trinn 3

Trinn 3. Bruk visuelle skremmeenheter

Dette er ting som falske ugler, coyoter og andre rovorganismer som er designet for å skremme fuglene bort. Problemet med mange skremmeapparater er at fuglene blir vant til dem for raskt.

  • Hvis du har en falsk ugle, kan du prøve å flytte den hver dag eller annenhver dag.
  • Det er noen visuelle skremmer som Terror Eyes-ballongen og Irri-Tape som er designet for å bekjempe fuglers adaptive natur. De endrer seg konstant for å sikre at fuglene aldri blir vant til dem. Søk på internett etter eksempler.
Hold gjess utenfor terrassen Trinn 4
Hold gjess utenfor terrassen Trinn 4

Trinn 4. Prøv roost -hemmere

Det er usannsynlig at gjess vil roost på en uteplass, men du kan prøve dette. Alt som forhindrer en fugl i å henge på en hylle, utmarking eller annen overflate. Dette inkluderer pigger, klebrig kjemikalier og andre. Disse er veldig effektive hvis du er bekymret for å bli bombet overhead eller blir plaget av fugler som roer i et tre.

Hold gjess utenfor terrassen Trinn 5
Hold gjess utenfor terrassen Trinn 5

Trinn 5. Implementere smakaversjoner

Disse brukes til å få gress eller andre planter til å smake forferdelig på fugler. De krever litt påføring over tid, men en smakeaversjon av høy kvalitet, for eksempel BirdShield, er mikroinnkapslet for å minimere hyppigheten av nye applikasjoner. Smakaversjoner fra Bird-X, Inc. er matkvalitets og laget av Concord-druer, en smak som fugler ikke tåler.

Hold gjess utenfor terrassen Trinn 6
Hold gjess utenfor terrassen Trinn 6

Trinn 6. Bruk soniske repellere

De store våpnene med fuglekontroll. Soniske avstøtningsmidler av høy kvalitet avgir nødropene til målarten og jaktropene til artens naturlige rovdyr. De varierer i størrelse og pris, men er designet for å være veldig tilfeldige og skremmende for fugler. Søk på internett etter eksempler.

Hold gjess utenfor terrassen Trinn 7
Hold gjess utenfor terrassen Trinn 7

Trinn 7. Prøv ultralydforstyrrelser

Disse fungerer på fugler og flaggermus. De avgir en ultralyd som de fleste mennesker ikke kan høre, men gjør fugler og flaggermus sprø.

Tips

  • En god måte å få et statisk (uforanderlig) visuelt skremmearbeid på er å flytte det hele tiden. Dette garanterer ikke at en statisk visuell skremme vil fungere, ettersom fugler tilpasser seg dem i noen tilfeller uansett hva du gjør.
  • For båtbrygga, prøv litt IrriTape, en iriserende tape som blinker og forårsaker en kraftig dunkende lyd i vinden. Dette gjør fuglene galne og holder dem utenfor kaien.

Anbefalt: