Hvordan kjøpe et gitarlysbilde: 13 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe et gitarlysbilde: 13 trinn (med bilder)
Hvordan kjøpe et gitarlysbilde: 13 trinn (med bilder)
Anonim

Gitar -lysbilder kommer i en rekke materialer som alle vesentlig endrer lyden på gitaren din. Lysbilder måles til fingeren du velger å bruke dem på. Lysbilder av middels tyngde, for eksempel glass og messing, gir lyse, fulle toner. Metallglass produserer mer summende. Når du vet hvilken type materiale du vil ha, finner du et lysbilde som sitter godt på fingeren når du slapper av. Spillet ditt blir jevnt uten å tømme hånden din.

Trinn

Del 1 av 2: Dimensjonering av lysbildet

Kjøp en Guitar Slide Step 1
Kjøp en Guitar Slide Step 1

Trinn 1. Bestem hvilken finger lysbildet er for

Det er ingen riktig måte å bruke et lysbilde, men den vanligste posisjonen er langt på lillefingeren. Å ha lysbildet på pinkien frigjør de lengre fingrene for å spille notater og akkorder. Velg hvilken finger du vil bruke, slik at du kan størrelse lysbildet riktig.

Noen bemerkelsesverdige musikere spiller med lysbildet på andre fingre enn pinkien. Slide -bruk er opp til din egen stil

Kjøp en Guitar Slide Step 2
Kjøp en Guitar Slide Step 2

Trinn 2. Be en butikkmedarbeider om å prøve lysbilder

I musikkbutikker blir lysbilder vanligvis pakket. Ikke nøl med å be butikkmedarbeideren om hjelp. De fleste av dem vil mer enn gjerne ta lysbildene ut av pakkene. På denne måten sørger du for at lysbildet ditt gir deg best mulig passform.

Det er vanskelig å bestille lysbilder på nettet fordi du ikke får testet dem før du kjøper. Sjekk butikkens returretningslinjer først, og kontroller at lysbildet er ment for fingeren du vil bruke

Kjøp en Guitar Slide Step 3
Kjøp en Guitar Slide Step 3

Trinn 3. Vurder passformen til gitarbildet

Slipp gitarrøret over fingeren. Slipp hånden til siden. Lysbildet skal passe godt og ikke falle av når du slapper av hånden. Et løst lysbilde får deg til å slite ut musklene for å holde det på plass, noe som distraherer fra spillet ditt.

Kjøp en Guitar Slide Step 4
Kjøp en Guitar Slide Step 4

Trinn 4. Monter løse lysbilder igjen med polstring

Hvis du finner et lysbilde du liker som føles litt løst, kan du få det til å fungere. Klipp ut et stykke gummi, skinn eller skum. Du kan få materialet fra forskjellige håndverksbutikker eller rundt hjemmet ditt. Skyv materialet inn i lysbildet og test det for å se hvor behagelig det føles for deg. Du kan bruke et sterkt lim for å tvinge polstringen til å feste seg.

Lim med skum er et godt alternativ for polstring. Disse værstripene brukes rundt dører og vinduer, så finn dem i en boligforbedringsbutikk

Del 2 av 2: Picking Slide Features

Kjøp en Guitar Slide Step 5
Kjøp en Guitar Slide Step 5

Trinn 1. Velg et lysbilde som balanserer vekt og lydkvalitet

Uansett materiale, er noen lysbilder laget med tykkere vegger enn andre. Tykkere lysbilder føles tyngre og vil slite ut hånden raskere. Avgangen er at tunge lysbilder absorberer mindre av strengens energi, så de gir gitaren din en fyldigere lyd med lengre holdbarhet. De minimerer også lyddemping forårsaket av at andre fingre berører strengene.

Hvis du spiller en elektrisk gitar, er effekten av et lysbildes vekt mindre merkbar. Den tynne lyden fra et lett lysbilde kan justeres gjennom forsterkning og komprimering

Kjøp en Guitar Slide Step 6
Kjøp en Guitar Slide Step 6

Trinn 2. Velg hardere lysbilder for større volum og sustain

Lysbilder er laget av forskjellige materialer. Hardere materialer, for eksempel krom eller stål, gir sterke, fulle lyder. De er ofte sammenkoblet med metallstrenger og brukes i rock- og metalmusikk. Disse lysbildene kan gjøre at lyden din blir lavere og mørkere, men kan også føre til at det surrer for mye streng på en akustisk gitar.

Ta deg tid til å prøve lysbilder av forskjellige materialer. Finn den som gir deg lyden du ønsker

Kjøp en Guitar Slide Step 7
Kjøp en Guitar Slide Step 7

Trinn 3. Velg mykere lysbilder for mykere og varmere musikk

Mykere materiale, for eksempel kobber og glass, gir mykere, lysere lyder enn tungt materiale. Lydene de produserer blekner også raskere. De er nyttige for akustiske gitarer og når de spilles på nært hold.

Kjøp en Guitar Slide Step 8
Kjøp en Guitar Slide Step 8

Trinn 4. Velg et glassglass for allsidighet

Glasssklier er middels tunge, svært vanlige og rimelige. De er flotte for både nybegynnere og erfarne spillere som leter etter en balansert lyd. De kommer også i forskjellige varianter, for eksempel flaskehalser eller mer holdbar Pyrex. Glasssklier med tykkere vegger kan dekke alle seks strengene og fremdeles gi en myk tone.

Kjøp en Guitar Slide Step 9
Kjøp en Guitar Slide Step 9

Trinn 5. Skaff stålplater for metalliske toner

Stålglass, sammen med kromversjoner, er holdbare. De produserer harde lyder med mye string -buzz. Det er kjent at stålglass lyser lyst og skjærende. Dette gjør dem mest passende for rock, blues og til og med litt jazzmusikk. De brukes ofte til solo og lange, vedvarende noter.

Noen av disse lysbildene kan høres tynne og livløse ut. Tykkere metallglass og tyngre metaller, for eksempel krom, kan høres slik ut for deg

Kjøp en Guitar Slide Trinn 10
Kjøp en Guitar Slide Trinn 10

Trinn 6. Velg lysbilder av messing for en lyd mellom glass og stål

Messing har holdbarhet av stål med en mykere lyd. De produserer en lyd som ligner på glass. Å leke med messing gir skarpe toner med balanse mellom volum og strengstøy. De er dyrere enn glass eller stål, så de er mindre vanlige.

Kjøp en Guitar Slide Step 11
Kjøp en Guitar Slide Step 11

Trinn 7. Prøv keramikk for en varm lyd

Keramiske objektglass har en lignende vekt som messing eller glass. De er langt mer skjøre, men de har en tendens til å høres varm ut og føles glatte å bruke. Siden de er bakt i en ovn, kan de tilpasses for en rekke lyder. De er flotte for lydeksperimentering.

Kjøp en Guitar Slide Step 12
Kjøp en Guitar Slide Step 12

Trinn 8. Velg mykere lysbilder for korte lyder

Lysbilder laget av kobber og andre myke materialer produserer lyder som forsvinner raskt. De kan fungere godt i musikk som har mye tromming, siden den raske forfallet av lyd ikke spiller noen rolle. Tynnveggede glassruter skaper også svært lite sustain.

Disse lysbildene brukes ikke ofte på grunn av mangel på balanse

Kjøp en Guitar Slide Trinn 13
Kjøp en Guitar Slide Trinn 13

Trinn 9. Bruk lysbildet for å se om kuttet passer

Lysbilder kan også kuttes på forskjellige måter. Dette refererer til hvordan materialet ble satt sammen. Mange lysbilder er laget med et standard snitt, men det er alternativer, inkludert skråskåret, okseskåret, oksenesen med skrå og dobbelt kutt. De endrer ikke lyden, men noen kan føle seg bedre på fingeren enn andre.

Anbefalt: