Hvordan tegne en sjøstjerne: 6 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan tegne en sjøstjerne: 6 trinn (med bilder)
Hvordan tegne en sjøstjerne: 6 trinn (med bilder)
Anonim

Sjøstjerner - også kjent som sjøstjerner - er kule skapninger som lever under vann. De kommer ikke bare i fascinerende farger, men har også interessante kropper. Hvis du er interessert i å tegne disse fantastiske dyrene, vil denne guiden gi enkle trinn du kan følge. Snart henger du mesterverket ditt på veggen slik at alle kan beundre det.

Trinn

Tegn en sjøstjerne Trinn 1
Tegn en sjøstjerne Trinn 1

Trinn 1. Start med linjer (rette eller buede) formet som en stjerne

Dette vil sørge for at stjernen din er fin og stjerneformet. Dette representerer skjelettet til sjøstjernen din, slik at du kan legge til detaljer i grunnformen. Pass på at linjene dine er en realistisk lengde.

Tegn en sjøstjerne Trinn 2
Tegn en sjøstjerne Trinn 2

Trinn 2. Skiss formen på sjøstjernen

Tegn omrisset av skapningens kropp ved å bruke linjene som en guide. Bestem om du vil ha en tynn eller feit sjøstjerne. For en realistisk tegning, søk på bilder av levende sjøstjerner og bruk dem som referanser.

Tegn en sjøstjerne Trinn 3
Tegn en sjøstjerne Trinn 3

Trinn 3. Tegn detaljene

Legg til prikker eller buede linjer for å skape sjøstjernens unike utseende. Sørg for at du er så original i ideene dine som mulig, slik at tegningen din fanger folks blikk.

Tegn en sjøstjerne Trinn 4
Tegn en sjøstjerne Trinn 4

Trinn 4. Blekk tegningen din

Følg omrisset av sjøstjernen din, spor tegningen med blekk for et profesjonelt utseende. Slett retningslinjer og unødvendige detaljer Hvis du er redd for å gjøre feil, må du lage en kopi av tegningen slik at du kan eksperimentere fritt.

Alternativt kan du skanne tegningen til datamaskinen. Bruk kunstprogramvare for å spore sjøstjernen din

Tegn en sjøstjerne Trinn 5
Tegn en sjøstjerne Trinn 5

Trinn 5. Legg til skygger og skyggelegging

For en realistisk sjøstjerne, få frem de naturlige skyggene i kroppen. Pass på at du legger til riktige mengder skyggelegging slik at det ser ut som skapningen din dukker opp av tegningen. Legg vekt på de viktige egenskapene til sjøstjernen, for eksempel beina. Vær imidlertid oppmerksom på å overdrive skyggeleggingene, da dette kan føre til en merkelig tegning.

Tegn en sjøstjerne Trinn 6
Tegn en sjøstjerne Trinn 6

Trinn 6. Fargelegg sjøstjernen din

Velg dine favorittfarger, og fyll ut detaljene. Fargeblyanter eller spesielle tegnemarkører er de beste valgene for de som ønsker å farge tradisjonelt. Et annet alternativ er å farge sjøstjernen digitalt med kunstprogramvare. Hvis du har problemer med å bestemme deg for de beste fargene, kan du bruke bilder av ekte sjøstjerner som referanser.

Anbefalt: