Hvordan kjøpe mikrofiberark: 14 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe mikrofiberark: 14 trinn (med bilder)
Hvordan kjøpe mikrofiberark: 14 trinn (med bilder)
Anonim

Mikrofiber er et tekstil laget av sammenvevning av veldig fine tråder av et typisk kunststoff som polyester eller nylon. Mikrofiberplater er vanligvis ikke de mykeste på markedet, men de er billige og holdbare. Enhver større investering i ark bør bare gjøres etter en del undersøkelser og omtanke; falsk reklame og dårlig utførelse florerer i dette markedet.

Trinn

Del 1 av 3: Beslutning om mikrofiber

Kjøp Microfiber Sheets Step 1
Kjøp Microfiber Sheets Step 1

Trinn 1. Vurder om mikrofiber har den rette følelsen for deg

Hvis du kan, kan du teste andre stofftyper for å finne ut hvilken du foretrekker. Mikrofiber er generelt ikke så mykt som bomull eller silke. Andre tekstiler er også bedre enn mikrofiber for å moderere temperaturen. Bomull er veldig pustende, og holder deg kjølig om sommeren og varm om vinteren. Lin er flott for å moderere temperaturen ved høy luftfuktighet.

  • Vurder sengetøy hvis du svetter mye om natten. Imidlertid har lin ofte en grov tekstur.
  • Egyptisk bomull regnes generelt som den mykeste typen bomull, men det er nå noen merker som markedsfører produkter av lavere kvalitet som "egyptisk bomull."
Kjøp Microfiber Sheets Step 2
Kjøp Microfiber Sheets Step 2

Trinn 2. Bestem hvor mye du vil bruke

Prisen er den største fordelen for mikrofiberark. Mikrofiberark kan koste så lite som $ 20, mens bomullslaken av høy kvalitet kan koste flere hundre dollar.

Kjøp Microfiber Sheets Step 3
Kjøp Microfiber Sheets Step 3

Trinn 3. Gå med mikrofiber for holdbarhet

Mikrofiber er slitesterk og lett å vaske. Bomull, derimot, kan krympe når det vaskes. Mikrofiber er kanskje ikke det mest luksuriøse stoffet, men du kan kjøpe det til en god pris og beholde det lenge uten å investere mye krefter i omsorg.

Del 2 av 3: Forbereder turen til butikken

Kjøp Microfiber Sheets Step 4
Kjøp Microfiber Sheets Step 4

Trinn 1. Bestem hvilken størrelse du trenger

Sengen din vil være en tvilling, tvilling XL, full, dronning, konge eller California -konge. Du bør kjøpe ark som matcher. Vurder også om madrassen din er uvanlig dyp; måle hvor dypt det er, sørg for at arkene dine passer godt.

Du bør få laken som er minst like dyp som madrassen din, helst litt dypere. Ellers kan sengetøyet komme av madrassen, spesielt hvis du sover på siden av sengen

Kjøp Microfiber Sheets Step 5
Kjøp Microfiber Sheets Step 5

Trinn 2. Se på nettet

For et større utvalg og mer konkurransedyktige priser, sjekk populære online forhandlere som Amazon, eBay og Overstock. Dette vil gi deg en følelse av hvilke priser som er konkurransedyktige, selv om du går til butikken. Viktigere er at noen online leverandører inkluderer produktanmeldelser, som hjelper deg med å finne kvaliteten på arkene.

Dessverre er mye av merkingen for ark villedende, så du bør sterkt vurdere å forske på et produkt før du gjør et stort kjøp

Kjøp Microfiber Sheets Step 6
Kjøp Microfiber Sheets Step 6

Trinn 3. Vurder å abonnere på forbrukerrapporter

Forbrukerrapporter er en god ressurs for å få en objektiv gjennomgang av et produkt. Dessverre har Consumer Reports funnet ut at de aller fleste arkene er feilaktig annonsert og dårlig produsert. Søk på nettet etter forbrukerrapporter og ark for å få anmeldelser for individuelle produkter.

Del 3 av 3: Besøk i butikken

Kjøp Microfiber Sheets Step 7
Kjøp Microfiber Sheets Step 7

Trinn 1. Vurder tråden

Gullstandarden for å bestemme mykheten til et ark er trådtelling. Jo høyere tall, jo mykere skal det være. Når det er sagt, produserer mange kunstig oppblåst trådtall, noe som betyr at dette ikke lenger er et helt pålitelig mål.

Et trådtall fra 200-800 er ofte ideelt. Produsenter som annonserer trådtall på over 1000 har ofte brukt triks som faktisk kan forringe kvaliteten på arkene

Kjøp Microfiber Sheets Step 8
Kjøp Microfiber Sheets Step 8

Trinn 2. Undersøk fornekteren

Denier måler hvor tykk en fiber er. Jo tynnere fiber (og dermed jo lavere denier) desto bedre. For at et stoff skal regnes som mikrofiber, må det ha en denier lavere enn 0,9. De beste mikrofiberene som for tiden er i produksjon er vanligvis et sted mellom.5 og.6 denier.

Kjøp Microfiber Sheets Step 9
Kjøp Microfiber Sheets Step 9

Trinn 3. Vurder å veve

Weave er måten tråder er sammenvevd og påvirker følelsen og holdbarheten til arkene. Percale er standard og har en holdbar og skarp følelse, Sateen har en mykere, silkeaktigere følelse, men er mindre holdbar. Jerseyen er myk og behagelig, men tilbøyelig til å krympe.

Kjøp Microfiber Sheets Step 10
Kjøp Microfiber Sheets Step 10

Trinn 4. Berør når det er mulig

Fordi så mange funksjoner ved merking er upålitelige, kan du teste ark der det er mulig. Berør tekstiler på utstillingssenger.

Prøv å holde arket opp mot et lys. Hvis for mye lys skinner igjennom, er stoffet sannsynligvis lett og spinkel

Kjøp Microfiber Sheets Step 11
Kjøp Microfiber Sheets Step 11

Trinn 5. Velg en farge og et mønster

Du kan kjøpe mikrofiberark i solide farger eller i mønstre. Tenk på hva som vil fungere på rommet ditt. Kjøp ark i mikrofiber som passer til dynen eller dynen din.

Kjøp mikrofiberark Trinn 12
Kjøp mikrofiberark Trinn 12

Trinn 6. Kjøp ark i et sett

Arkene leveres med et flatt laken, et laken og avhengig av størrelsen, 1 eller 2 putetrekk. Det er ofte billigere å kjøpe sett med ark, i stedet for å kjøpe hvert stykke individuelt.

Kjøp mikrofiberark Trinn 13
Kjøp mikrofiberark Trinn 13

Trinn 7. Snakk med en salgsmedarbeider eller en kundeservicerepresentant

Hun kan ha mer informasjon å dele. Be om anbefalinger og se hva hun synes om arkene du vurderer. Spør om omsorg og holdbarhet.

Kjøp Microfiber Sheets Step 14
Kjøp Microfiber Sheets Step 14

Trinn 8. Finn ut om du kan levere arkene dine

Hver butikk har forskjellige retningslinjer for retur, så sørg for at du vet hvordan du returnerer eller bytter arkene dine hvis du ombestemmer deg etter å ha prøvd arkene hjemme

Anbefalt: