Hvordan få Shadowmere i Skyrim: 5 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få Shadowmere i Skyrim: 5 trinn (med bilder)
Hvordan få Shadowmere i Skyrim: 5 trinn (med bilder)
Anonim

Shadowmere er den mørke hesten som eies av Astrid, lederen for The Dark Brotherhood. Under historien til denne lauget får du sjansen til å ri og lage denne skapningen som din egen hest. Med en helt svart kropp og røde, glødende øyne, er Shadowmere en veldig nyttig følgesvenn når du reiser over hele Skyrims verden på grunn av sin evne til å angripe fiender, i stedet for å bare stikke av som vanlige hester i spillet.

Trinn

Få Shadowmere i Skyrim Trinn 1
Få Shadowmere i Skyrim Trinn 1

Trinn 1. Start søket "A Cure for Madness"

Etter å ha fullført oppdraget "Breaking Security", gå til Dark Brotherhood Sanctuary vest for Falkreath og snakk med Astrid. Hun vil da fortelle deg at et medlem av lauget ved navn Cicero prøvde å drepe henne. Hun vil be deg om å finne ledetråder om hvor Cicero befinner seg, og markerer starten på "A Cure for Madness".

Skaff deg Shadowmere i Skyrim Trinn 2
Skaff deg Shadowmere i Skyrim Trinn 2

Trinn 2. Se etter ledetråder om Cicero

Du finner hint om Cicero inne på rommet hans, som er det eneste rommet på den østligste siden av Dark Brotherhood Sanctuary. Det er et bord med en bok på toppen inne på rommet til Cicero. Les boken for å få ledetråder og merk dette målet som fullført.

Skaff deg Shadowmere i Skyrim Trinn 3
Skaff deg Shadowmere i Skyrim Trinn 3

Trinn 3. Rapporter tilbake til Astrid

Gå tilbake til Astrid og fortell henne hva du fant inne på rommet til Cicero. Hun vil fortelle deg at du må gå til Dawnstar Sanctuary for å finne og drepe Cicero. For å hjelpe deg på reisen, vil hun låne deg hesten sin, Shadowmere.

Gå ut av Dark Brotherhood Sanctuary og utenfor finner du den mørke stigen. Tilnærming Shadowmere, og du skal kunne sette deg på hesten

Skaff deg Shadowmere i Skyrim Trinn 4
Skaff deg Shadowmere i Skyrim Trinn 4

Trinn 4. Gå til Dawnstar Sanctuary

Helligdommen ligger inne i byen Dawnstar, den nordligste byen på kartet. Dra til Winterhold og ta veien som fører mot vest. Dette tar deg rett til byen Dawnstar.

Når du er i byen Dawnstar, går du litt mot nord, mot strandlinjen, for å finne Dawnstar Sanctuary. Det er ikke vanskelig å finne siden selve helligdommen er en enorm hule med store tredører

Få Shadowmere i Skyrim Trinn 5
Få Shadowmere i Skyrim Trinn 5

Trinn 5. Fullfør oppdraget

Gå inn i helligdommen og følg blodsporet på gulvet for å finne Cicero. Når du finner ham, angriper du Cicero for å drepe ham og fullfører søket "A Cure for Madness". Herfra kan du nå bruke Shadowmere som din egen hest og ta den med dit du trenger å gå i Skyrim.

Tips

  • Shadowmere løper aktivt til fiender for å sparke dem. Hesten har også en mye høyere helsestang enn andre hester, så den kan tjene som distraksjon.
  • Hvis Shadowmere dør, vil den gjenoppstå innen 10 dager på det siste stedet der den døde.

Anbefalt: