Hvordan kjøpe et svømmebasseng: 13 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe et svømmebasseng: 13 trinn (med bilder)
Hvordan kjøpe et svømmebasseng: 13 trinn (med bilder)
Anonim

Å kjøpe et svømmebasseng er noe de fleste ikke gjør hver dag, så det kan virke overveldende i begynnelsen. Når du kjøper noe så stort som et svømmebasseng, er det mange ting du må ta i betraktning - inkludert kostnader, plassbehov og tillatelser - før du kan begynne å svømme! Imidlertid kan du også kjøpe et svømmebasseng til hjemmet ditt ved å starte med forskning på bassengkostnader og -typer og ved å ansette riktig person til å installere det.

Trinn

Del 1 av 3: Velge riktig basseng for deg

Kjøp et svømmebasseng Trinn 1
Kjøp et svømmebasseng Trinn 1

Trinn 1. Beregn levetiden til et basseng for å bestemme ditt langsiktige budsjett

Uansett hvilket basseng du kjøper, vil det faktisk koste deg mye mer over tid enn bare klistremerkeprisen. Legg til hvor mye du må betale for bassengvedlikehold og eiendomsskatt hvert år til bassengets installasjonspris for å bestemme den faktiske langsiktige kostnaden for bassenget du kjøper.

  • Kostnaden for vedlikehold varierer mellom forskjellige typer bassenger; mer forseggjorte bassenger krever ofte dyrere vedlikehold.
  • Du kan også se eiendomsskatten din stige etter å ha kjøpt et basseng, avhengig av din lokale kommunes skattepolitikk.
  • På pluss -siden, hvis ditt lokale boligmarked er på opptur, kan det å øke et basseng til eiendommen din til slutt øke salgsverdien.
Kjøp et svømmebasseng Trinn 2
Kjøp et svømmebasseng Trinn 2

Trinn 2. Velg et basseng over bakken hvis du har et stramt budsjett

Den viktigste vurderingen som til slutt vil avgjøre hva slags basseng du kjøper, er hvor mye penger du kan bruke på den. Vurder å gå med et basseng over bakken hvis du vil spare penger ved å kjøpe et basseng.

Av de to mest populære bassengtypene (over bakken og i bakken) har bassenger over bakken en tendens til å være betydelig billigere

Kjøp et svømmebasseng Trinn 3
Kjøp et svømmebasseng Trinn 3

Trinn 3. Velg et basseng i bakken hvis kostnaden ikke er bekymret

Hvis du vil legge til en langsiktig verdiinvestering i huset ditt, og du ikke er bekymret for prisen, kan et basseng i bakken være det riktige valget for deg.

Bassenger i bakken varierer i pris basert på hvilke materialer de er laget av. Bassenger laget av vinylforing er litt billigere enn glassfiberbassenger, mens betongbassenger er de desidert dyreste

Kjøp et svømmebasseng Trinn 4
Kjøp et svømmebasseng Trinn 4

Trinn 4. Gå med et langt, dypt i bakken basseng hvis du planlegger å svømme runder

Hvis du vil bruke et basseng for å trene ved å svømme runder, vil du sørge for at det er langt nok og dypt nok til å imøtekomme deg.

For fangesvømming bør bassenget være minst 1,2 fot dypt, 9,8 meter langt og 4,9 meter bredt

Kjøp et svømmebasseng Trinn 5
Kjøp et svømmebasseng Trinn 5

Trinn 5. Velg et romslig basseng i bakken for mer fritidsbruk

Barn og tenåringer pleier å bruke bassenger oftere enn noen annen aldersgruppe. Hvis du har barn og vil gi dem et sted å plaske rundt eller kjøle seg ned om sommeren, kan et basseng i bakken med plass til å svømme rundt være best.

Hvis du har 1 eller 2 små barn, ville kanskje et lite basseng over bakken være bedre. Disse bassengene er betydelig mindre farlige enn romslige bassenger i bakken

Kjøp et svømmebasseng Trinn 6
Kjøp et svømmebasseng Trinn 6

Trinn 6. Velg et oppvarmet basseng hvis du bor i et kaldere klima

Basseng i bakken kan installeres med varmeovner som lar deg svømme i de kaldere månedene og ikke fryses ut av bassenget en del av året.

  • Vær oppmerksom på at å legge til denne funksjonen i bassenget ditt mest sannsynlig vil øke både installasjonskostnadene og vedlikeholdskostnadene.
  • De fleste oppvarmede bassenger er bassenger i bakken.

Del 2 av 3: Shopping for a Pool

Kjøp et svømmebasseng Trinn 7
Kjøp et svømmebasseng Trinn 7

Trinn 1. Ta kontakt med rådhuset for å se hvilke tillatelser som kan kreves

Avhengig av hvor du bor, kan du møte flere byråkratiske hindringer som kan bremse eller til og med stoppe kjøpsprosessen. Gå til rådhuset og spør om det å bygge et basseng på eiendommen din krever en spesiell tillatelse, og få det om nødvendig.

  • Du trenger mest sannsynlig å snakke med noen i avdelingen i bystyret ditt som jobber med byplanlegging og samfunnsutvikling. Hvis du er usikker på hvem du skal snakke med, spør i informasjonsskranken hvem du bør snakke med om byggetillatelser.
  • Søknad om tillatelse varierer mellom kommunene; avhengig av hvor du bor, må du kanskje presentere byggeplanene dine for en byfunksjonær, la en inspektør inspisere eiendommen din eller bare fylle ut en søknad.
  • Bassengentreprenøren må få tillatelser før de kan begynne å grave og bygge bassenget.
Kjøp et svømmebasseng Trinn 8
Kjøp et svømmebasseng Trinn 8

Trinn 2. Kontakt bassengentreprenører for å få anslag på installasjonskostnadene

De spesifikke kostnadene og tiden som trengs for å bygge bassenget ditt vil til syvende og sist avhenge av bassengets utforming, så vel som forholdene for eiendommen din. Snakk med minst 3 forskjellige entreprenører og få anslag på hva det vil koste å installere bassenget ditt.

  • Du kan vanligvis finne bassengentreprenører i ditt område med et enkelt Internett -søk. Du kan også sannsynligvis finne entreprenører gjennom en mursteinbutikk som selger bassenger.
  • Spør entreprenører direkte men høflig om at du snakker med hva deres installasjonspraksis er og hva prisen på å installere bassenget ditt vil være.
  • Spør om mulig om du kan lese en prøvekontrakt før du ansetter hver entreprenør.
Kjøp et svømmebasseng Trinn 9
Kjøp et svømmebasseng Trinn 9

Trinn 3. Be entreprenører om referanser og snakk med dem om deres tidligere arbeid

Før du velger hvilken entreprenør du skal ansette, spør dem om referanser fra andre personer de har installert bassenger for og snakk med referansene om arbeidet entreprenøren gjorde. Spør disse referansene om de hadde problemer med bassenget under eller etter installasjonen.

  • For eksempel kan du finne ut ved å snakke med en entreprenørs tidligere kunder at entreprenøren ofte var forsinket og fullførte bassenginstallasjonen over budsjettet. Motsatt kan du også oppdage at en bestemt entreprenør konsekvent forlater sine kunder veldig fornøyd med arbeidet.
  • Hvis det er mulig, kan du besøke og se over bassenger som entreprenøren tidligere har installert for å se kvaliteten på arbeidet deres førstehånds.
Kjøp et svømmebasseng Trinn 10
Kjøp et svømmebasseng Trinn 10

Trinn 4. Ansett en entreprenør med gode referanser og erfaring

Du bør til slutt velge en entreprenør som har mye erfaring og har gode anmeldelser fra tidligere kunder. Sørg for at de er i budsjettet, men ikke fokuser på attributter som ikke er viktige for prosjektet ditt.

  • For eksempel er størrelsen på et bassenginstallasjonsfirma eller om de underleverer noe av arbeidet sitt altfor viktig for å bestemme kvaliteten på installasjonsarbeidet.
  • Sørg for å lage en kontrakt som beskriver den nøyaktige kostnaden og tidslinjen for bassenginstallasjonsjobben når du ansetter en entreprenør.

Del 3 av 3: Få bassenget installert

Kjøp et svømmebasseng Trinn 11
Kjøp et svømmebasseng Trinn 11

Trinn 1. Få bassenget installert om vinteren hvis du vil spare penger

Bassenginstallasjonsprisene er ofte høyere om våren og sommeren og lavere om vinteren. Vent med å få bassenget ditt installert i desember eller januar for det beste tilbudet.

Hvis bassenget hovedsakelig skal brukes av barn, kan det å ha det installert i desember også være en god måte å gjøre bassenget til en julegave

Kjøp et svømmebasseng Trinn 12
Kjøp et svømmebasseng Trinn 12

Trinn 2. Velg å installere bassenget rett før sommeren hvis du vil bruke det raskt

Hvis du installerer bassenget ditt i oktober, må du kanskje vente 6 måneder før du faktisk kan bruke det. Få bassenget installert i april eller mai hvis du vil ha det klart til bruk til sommeren.

Kjøp et svømmebasseng Trinn 13
Kjøp et svømmebasseng Trinn 13

Trinn 3. Installer riktig gjerde, om nødvendig

Avhengig av din by eller stat, kan du bli pålagt å installere gjerder eller andre sikkerhetstiltak i eller rundt bassenget ditt. Sjekk forskriftene i ditt lokale område, og sørg for å installere eventuelle skilt, gjerder eller inventar du må ha for bassenget ditt.

  • For eksempel kan du bli pålagt å bygge et gjerde umiddelbart rundt bassenget ditt, eller bare sørge for at bakgården din er inngjerdet.
  • Sørg også for å kontakte din lokale huseierforening og finne ut om de har noen spesielle retningslinjer for bygging og bruk av private bassenger.

Tips

  • Prøv å holde tilleggsutstyr til bassenget ditt til et minimum til å begynne med, og begynn med å installere en grunnleggende bassengpakke. Du kan oppgradere til ting som saltvannssystemer i fremtiden hvis du vil.
  • Vurder å kjøpe et automatisk sikkerhetsdeksel for bassenget ditt for å holde bassengområdet ditt tryggere.

Anbefalt: