Hvordan lage hverdagsmagi: 12 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage hverdagsmagi: 12 trinn (med bilder)
Hvordan lage hverdagsmagi: 12 trinn (med bilder)
Anonim

Noen tradisjoner og mennesker bruker magiske praksiser for å bringe en følelse av velvære inn i hverdagen. Lekenhet, takknemlighet, positive intensjoner og ritualer kan alle være en del av å manifestere daglig magi i ditt eget hjem, dine langsiktige mål og din personlige vekst. Begynn å brene følelsen av magi inn i livet ditt, og nyt fordelene det kan medføre.

Trinn

Del 1 av 3: Trening daglig

Meditere på pust Trinn 12
Meditere på pust Trinn 12

Trinn 1. Tren meditasjon

Meditasjon er en praksis som kan redusere stress og hjelpe deg med å oppnå en mer fredelig sinnstilstand. Denne følelsen av fred kan føre til forbedret generell helse og følelsesmessig velvære. Gjennomgå følgende vanlige meditasjonsstiler for å finne en som du føler er kompatibel med dine egne behov:

  • Guidet meditasjon bruker mentale bilder av steder og opplevelser du finner rolig og helbredende.
  • Mantra -meditasjon bruker en setning som gjentas, med fokus på denne setningen fremfor distraherende eller uønskede tanker.
  • Mindfulness -meditasjon innebærer frittliggende observasjon av tanker, slik at de kan passere uten å engasjere dem.
  • Tai Chi og Qi Gong beveger meditasjoner som fokuserer på balanse, bevegelse og dyp pusting.
  • Yoga bruker fysiske stillinger som bringer fokuset inn i det nåværende øyeblikket, og undertrykker plagsomme tanker.
  • Uansett hvilken meditasjonsstil du velger, ligger nøkkelen til suksess i din evne til å fokusere uavbrutt for meditasjonens lengde. Se på din livsstil og daglige rutine for å finne ut når det er den beste tiden for deg å meditere. Det kan være lurt å gjøre det tidlig, før barna våkner, eller etter at de går på skolen. Slå av telefonen, TV -en og andre enheter som kan forårsake distraksjon. Du er nå offisielt utilgjengelig for omverdenen og klar til å begynne.
Visualiser trinn 02
Visualiser trinn 02

Trinn 2. Engasjer deg i visualisering

Visualisering er en mental praksis der du forestiller deg scener eller situasjoner så tydelig som du kan. Du kan bruke denne teknikken til å plassere deg selv i fredelige og engasjerende omgivelser som hjelper deg med å bygge en følelse av velvære og selvmakt. Visualisering kan også brukes til å forestille seg suksess i alle bestrebelser du foretar deg, i tillegg til eventuelle hindringer som kan stå i veien for deg og hvordan du kan komme utover dem.

  • Prøv å engasjere alle sansene dine når du praktiserer visualisering.
  • For eksempel kan du tenke deg en fredelig skog som du kan besøke. Når du besøker det, kan du prøve å forestille deg ikke bare hvordan det ser ut, men også luktene, lydene og duftene fra stedet.
  • Du kan bruke denne teknikken til å visualisere mål i livet ditt.
  • Visualisering antas å hjelpe til med å lette helbredelse når den brukes mot dette målet.
Be til Jesus trinn 2
Be til Jesus trinn 2

Trinn 3. Takk og be

Fokus på medfølelse, kjærlighet og en takknemlighet kan bidra til å skape en følelse av fred og psykisk velvære. Hvis du er tilbøyelig til å be, kan det å takke deg være en annen måte å fokusere på det som betyr noe for deg.

Del 2 av 3: Velsign ditt hjem for hverdagsmagi

Lag et alter trinn 10
Lag et alter trinn 10

Trinn 1. Oppdag årsakene til å velsigne hjemmet ditt

Hvis du vil bringe magi inn i livet ditt, er det en flott måte å oppnå det på å bringe det inn i hjemmet ditt. Ved å velsigne hjemmet ditt, kan du gjøre hjemmet ditt til et spesielt sted gjennom bruk av ritualer. Ritualer fungerer ved å bruke symbolske handlinger for å få til en bestemt holdning eller følelse om et sted eller ting, og koble det "hellige" til det "vanhellige". Selv om disse symbolske forbindelsene er opp til deg å definere, er det noen vanlige assosiasjoner du kan bruke.

  • Lavendel, sedertre og eukalyptus antas å ha rensende egenskaper.
  • Det kan være lurt å velsigne deg når solen går opp, og vende mot den i øst, da den symbolske forbindelsen til den nye dagen kan få huset ditt til å føles som et nytt, magisk rom.
Reduser støv i huset ditt Trinn 3
Reduser støv i huset ditt Trinn 3

Trinn 2. Rengjør huset ditt

Rengjøring av huset ditt kan ha en innvirkning på humøret ditt og hvordan du ser på plassene du bor i. Ved å gi huset ditt en god rengjøring før du starter velsignelsen din, sender du også meldingen til deg selv om at du gjør en endring, rydder plassen før du gjør det til en av dine egne lag.

  • Rengjør hele huset ditt mens du fokuserer på intensjonen din om at du skal reformere miljøet ditt.
  • Rengjøring kan sende meldingen til deg selv om at du har kontroll over miljøet ditt og jobber med å forbedre det.
Lag et altertrinn 22
Lag et altertrinn 22

Trinn 3. Forbered det valgte rituelle rommet

Før du begynner på selve velsignelsen, vil du ta deg tid til å sette opp plassen du skal bruke. Når du bestemmer stemningen du vil skape ved å engasjere sansene, kan du bidra til at din velsignelse føles mer magisk og spesiell for deg, så vel som alle andre som gjør velsignelsen med deg.

  • Tenn litt røkelse eller bruk en diffusor og essensielle oljer.
  • Spill litt musikk som gir deg det humøret du vil være i under din velsignelse.
  • Si noen ord som føles viktige for deg og uttrykk din intensjon for hele huset og målene med ritualet.
Lag et altertrinn 9
Lag et altertrinn 9

Trinn 4. Tenn et lys

Noen åndelige tradisjoner gjør bruk av brennende lys under et ritual. Når lys brukes til åndelige formål, er det vanlig å vurdere fargen på lyset, som har symbolske assosiasjoner knyttet til dem. Det kan også være lurt å skjære symboler du liker i lyset. Det antas at når lyset brenner, projiseres de symbolske aspektene utover, inn i miljøet.

  • Hvite lys er noen ganger forbundet med rensing.
  • Lyseblå lys antas å skape harmoni og glede.
  • Gule lys kan representere glede og lykke.
Snakk med de døde trinn 8
Snakk med de døde trinn 8

Trinn 5. Fortell dine velsignelser og bekreftelser

Flytt fra rom til rom med lyset ditt, og snakk en velsignelse for hvert rom. Velsignelsen du sier kan være så lang eller så kort du vil, så lenge den inneholder dine ønsker for det rommet. Besøk hvert rom i hjemmet ditt med lyset ditt, slik at du velsigner hele huset.

  • Et eksempel på bekreftelse på soverommet ditt kan være “Når jeg er i dette rommet, vil jeg føle meg trygg og trygg. Jeg skal sove og våkne godt uthvilt."
  • Ved å gjøre disse bekreftelsene i rommene, fokuserer du på positiv tenkning om dem og deg selv når du besøker dem. Denne positive tenkningen kan føre med seg mange helsemessige fordeler.
Snakk til Dead Step 6 Bullet 1
Snakk til Dead Step 6 Bullet 1

Trinn 6. La lyset brenne

De fleste tradisjoner mener at når du bruker et lys i et ritual, bør det få lov til å brenne helt ned. Den underliggende troen er at lyset slipper din intensjon når det brenner og blåser det ut får dette til å stoppe. Å tenne lyset fullt ut antas å gi maksimal effekt.

La aldri lyset være uten tilsyn mens det brenner

Del 3 av 3: Spreading The Magic

Samle inn penger til et dyrebeskyttelse Trinn 3
Samle inn penger til et dyrebeskyttelse Trinn 3

Trinn 1. Frivillig i samfunnet ditt

Se deg rundt i lokalsamfunnet etter muligheter for å være frivillig. Frivillig arbeid er en fin måte å hjelpe de i samfunnet ditt som kan trenge det. Spred følelsen av magi til de rundt deg ved å prøve noen av følgende ideer om frivillighet:

  • Ta kontakt med ditt lokale hunde- og kattly for eventuelle frivillige muligheter.
  • Hvis du har et lokalt hjemløs ly eller oppsøkingsprogram, kan du prøve frivillig arbeid der.
  • Offentlige biblioteker kan være et annet flott sted å være frivillig.
Betal regningene trinn 9
Betal regningene trinn 9

Trinn 2. Hent noens regning

Du kan hjelpe til med å gjøre andres dag litt mer magisk ved å hente regningen for dem. Hvis du befinner deg i kø for kaffe eller et lite måltid, kan du be serveren din om å hente regningen for neste person, eller i det minste sette litt penger på den.

26833 17
26833 17

Trinn 3. Doner til din favoritt veldedighet

Hvis du har penger til overs, kan du vurdere å donere dem til en veldedig organisasjon du ønsker. Det er mange anerkjente veldedige organisasjoner å velge mellom, hver med et annet formål. Se på eksemplene nedenfor for å få en ide om noen av veldedige organisasjoner du kan donere til:

  • Breast Cancer Research Foundation bruker donasjoner for å arbeide mot en kur mot brystkreft.
  • National Alliance to End Homelessness tar sikte på å sette en stopper for hjemløshet i USA.
  • Futures for Children er en veldedig organisasjon som hjelper amerikanske indiske studenter med lederutvikling, veiledning og samfunnstjeneste.

Tips

  • Prøv å få venner eller familie til å hjelpe med husets velsignelse.
  • Hvis du trener meditasjon, kan du prøve å øve hver dag i minst fem minutter.
  • Daglig magi handler om visualisering, å være mer tilpasset verden rundt deg og bevisst handling.

Anbefalt: