3 måter å gjenbruke ledningshengere på

Innholdsfortegnelse:

3 måter å gjenbruke ledningshengere på
3 måter å gjenbruke ledningshengere på
Anonim

Gjenbruk gamle trådbøyler ved å gjøre dem om til mer nyttige gjenstander, for eksempel polstrede kleshengere, skohengere eller frakkestativer. Ledningshengere kan også være nyttige med husholdningsoppgaver som å tette tette avløp, kjøre kabeltråder bak gips og skumme rusk fra et basseng i bakgården. Du kan også bruke gamle kleshengere til å lage håndverk og barns aktiviteter som å lage dekorative kranser, blåse bobler og steke marshmallows eller pølser.

Trinn

Metode 1 av 3: Bruke Wire Hangers

Gjenbruk Wire Hangers Trinn 1
Gjenbruk Wire Hangers Trinn 1

Trinn 1. Lag en dreneringsslange

Løsne forsiktig toppen av en wirehenger med en tang. Trykk og brett trådkroken for å gjøre den tett nok til å passe ned i avløpet. Bruk denne håndlagde slangen til å fjerne gunk og hår fra tette avløp.

Gjenbruk Wire Hangers Trinn 2
Gjenbruk Wire Hangers Trinn 2

Trinn 2. Bruk en wirehenger for å føre kabelen bak en vegg

Slapp av en wirehenger med en tang til den er rett, og sett den ene enden rundt enden av kabeltråden for å holde den. Bor en rekke små hull i veggen for å nå bak gipsveggen. Slange wire hengeren og kabelen gjennom til den når målet.

Gjenbruk Wire Hangers Trinn 3
Gjenbruk Wire Hangers Trinn 3

Trinn 3. Lag en bassengskimmer

Bruk en tang for å fjerne ledningen, og reformer den deretter til en sirkel. For å lage en liten skimmer, la en tredjedel av ledningens lengde ligge som et håndtak, eller fest en separat, strekk ut henger som et håndtak for å lage en større. Strekk det ene benet av et gammelt par strømpebukse over sirkelen og bind det godt for å gjøre nettet til bassenget slankere.

Metode 2 av 3: Lage nye husholdningsartikler

Gjenbruk Wire Hangers Trinn 4
Gjenbruk Wire Hangers Trinn 4

Trinn 1. Sy polstrede kleshengere

Oppgrader gamle trådbøyler ved å lage polstrede kleshengere. Mål omrisset av en trådhenger og skjær to stykker silkeaktig materiale som er litt større enn det. Sy sammen de to delene, og la igjen en åpning på toppen, og skyv hengeren inn. Fyll innsiden av materialet med løs bomull eller skumstykker, og sy åpningen.

Gjenbruk Wire Hangers Trinn 5
Gjenbruk Wire Hangers Trinn 5

Trinn 2. Lag skohenger

Bruk trådklippere for å kutte den nedre delen av hengeren i to. Bøy de to nederste trådhalvdelene for å begrense formen (ca. 3-4 tommer eller 7-10 cm fra hverandre). Vri hver trådende oppover for å møte bunnen av hengerkroken, og vri endene til en sirkulær form for å dekke de skarpe punktene.

Plasser sko, med siden opp, over hver sirkulære del av hengeren for å henge dem enkelt i skapet

Gjenbruk Wire Hangers Trinn 6
Gjenbruk Wire Hangers Trinn 6

Trinn 3. Bygg et kappstativ

Start med et ferdig stykke tre og fest 3 til 6 skruer til brettet, avhengig av størrelsen og dine preferanser, halvveis inn og jevnt fordelt. Klipp det samme antall trådkroker fra gamle kleshengere ved hjelp av trådkuttere. Vri enden av hver krok rundt en skrue med en tang til den sitter godt fast.

  • Hvis du ønsker å male eller dekorere klesstativet, må du gjøre det før du fester krokene for å gjøre ting enklere.
  • Sørg for å feste klesstativet godt til veggen før du henger noe på det.
Gjenbruk Wire Hangers Trinn 7
Gjenbruk Wire Hangers Trinn 7

Trinn 4. Omforme kleshengere rundt i huset

Du kan gjenbruke trådhengere uten å gjøre noen endringer i dem ved å revurdere formålet. Ved å henge en henger på et baderomsdørskap, kan du for eksempel lage et enkelt magasin eller en avisholder. Du kan også henge opp kleshengere på veggen for å holde en samling briller, skjerf, slips, bh eller annet tilbehør.

Metode 3 av 3: Bruk dem til håndverk og barnas aktiviteter

Gjenbruk Wire Hangers Trinn 8
Gjenbruk Wire Hangers Trinn 8

Trinn 1. Lag en dekorativ krans

Re-purpose en gammel wire henger ved å bruke fargerikt silkepapir. Bruk tang til å vri opp hengeren og forme den til en sirkel. Tre 6 x 1 1/4 (ca. 3-15 cm) biter av silkepapir på tråden (vekslende farger, om ønskelig) til den er full, og vri deretter endene på tråden for å lage en sirkelkrans.

For mer volum, trer du papirbitene i vekslende retning og krøller dem på forhånd

Gjenbruk Wire Hangers Trinn 9
Gjenbruk Wire Hangers Trinn 9

Trinn 2. Lag en stor boblestav

Strekk ut en henger med en tang for å lage en stor løkke med et håndtak. Fyll et basseng med en blanding av to deler vann og en del oppvaskmiddel. Dypp trådboblestaven i såpevannet og vink den forsiktig i luften for å lage store bobler.

Gjenbruk Wire Hangers Trinn 10
Gjenbruk Wire Hangers Trinn 10

Trinn 3. Lag en pinne for å steke marshmallows eller pølser

Gjør en gammel wirehenger til et campingtilbehør ved å forme den med en tang. Vri og rett opp hengeren helt. Bøy ledningen ca 25 tommer (25 tommer) fra den ene enden og doble den for å lage et håndtak. Hvis du ønsker å gjøre håndtaket mer behagelig å gripe, pakk det inn med noe som styretape (tilgjengelig på sykkelbutikker eller online).

Anbefalt: