Hvordan komme på TV (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan komme på TV (med bilder)
Hvordan komme på TV (med bilder)
Anonim

TV er så utbredt i dag at det virker som om hvem som helst kan komme på det. Hamster du ting? Du kan komme på TV. Vil du bo sammen med en gruppe fremmede? Du kan komme på TV. Er du villig til å stå bak i en mengde og få tapet jubel? Du kan komme på TV. Det er først når du treffer de store ligaene at det ser ut til å være vanskelig. Uansett rute, med litt utholdenhet og en fantastisk audition, er det mulig.

Trinn

Del 1 av 4: Komme på en sitcom eller drama

Gå på TV Trinn 1
Gå på TV Trinn 1

Trinn 1. Bygg opp teater -CV -en din og få headshots gjort

For å gå inn i en audition stor eller liten, trenger du et CV og hodeskudd. Dette forteller castingteamet hvor mye erfaring du har, hva slags erfaring du har og hvordan du ser ut. Når de går gjennom hundrevis av CVer, hjelper headshotet dem med å huske hvordan du ser ut.

  • Et teater -CV ligner veldig på et karriere -CV eller CV. Slå opp noen eksempler på nettet eller les wikiHows artikkel om å skrive et teater -CV.
  • Når det gjelder hodeskudd, er de ganske enkle. Hvis du har en venn som er en god fotograf, trenger du bare å få et godt bilde av dem. Du trenger bare ett sett med klær og et vanlig bakteppe. Du kan imidlertid gå den profesjonelle ruten og få tatt en serie også.
Gå på TV Trinn 2
Gå på TV Trinn 2

Trinn 2. Begynn å lete etter lokale åpne auditions og avgi anrop

Hvis du bor i et stort hovedstadsområde, er det sannsynligvis ringekall og auditions som holdes minst semi-regelmessig. De fleste områdene har nyhetsbrev og nettsteder dedikert til byens spesifikke oppføringer, selv om store organisasjoner, som Backstage.com, tilbyr oppslag over hele landet. Den beste måten å finne disse auditionene, skjønt? Snakk med folk du kjenner.

En "åpen audition" betyr at hvem som helst kan komme. Dette er gode nyheter fordi du ikke trenger å registrere deg, og det er ofte konkurranse av lavere kaliber, men det er mer av det. De er vanligvis storfe. Hvis det ikke er en åpen audition, må du registrere deg og få auditionen i utgangspunktet, så jobber mot dem i god tid før den planlagte datoen

Gå på TV Trinn 3
Gå på TV Trinn 3

Trinn 3. Finn en agent

Du kan sumpe deg i å ringe og til auditions, men hvorfor gjøre det når du skal bruke tid på å finpusse håndverket ditt eller tjene faktiske penger? La noen gjøre papirarbeidet for ting - en agent. På den måten får auditions et slags land i lommen - du må bare få rollen.

Og en god agent er gratis. Ikke betal dem før du lander noen spillejobber. De får bare penger når du får penger. Hvis de krever det på forhånd, er det en svindel

Gå på TV Trinn 4
Gå på TV Trinn 4

Trinn 4. Delta på auditions

Med en agent og en liste over åpne auditions (eller en audition med navnet ditt på), er alt du kan gjøre nå å delta. Hvis du prøver å være en ekstra på et TV -program, ta med en flaske vann og litt snacks - du kan føle at nummer 1 000 000 må vente hele dagen. Når du er oppe, er alt du kan gjøre å være fantastisk.

Hvis du prøver på en mer omfattende rolle, vil det sannsynligvis bli kortere og mer intens. Du vil lese av noen andre mennesker, og du kan umiddelbart vite hva som skjedde, eller du kan bli holdt i ro i flere uker

Gå på TV Trinn 5
Gå på TV Trinn 5

Trinn 5. Finpusse ferdighetene dine med skuespillklasser, dialekttrener osv

Nå som du er en del av virksomheten, er det lurt å investere i deg selv. Registrer deg for skuespillerklasser på en lokal høyskole eller skuespillerskole, få en dialekttrener, en vokaltrener og finpusse de ferdighetene du tror dine fremtidige karakterer kan trenge. Språktimer ville heller ikke skade.

Det er ikke en dårlig idé å ta regi, sceneklasser eller få annen trening som ikke er din perfekte ide om en karriere, men som er relatert. På denne måten har du det hvis du støter på et prosjekt som trenger denne ferdigheten. Da kan du snike deg inn i at du faktisk er skuespiller. Du vil møte mennesker i forskjellige riker og forbedre nettverket ditt på måter du ellers ikke ville ha klart

Del 2 av 4: Komme på Reality TV

Gå på TV Trinn 6
Gå på TV Trinn 6

Trinn 1. Velg hvilke TV -programmer du vil være på

Antallet reality -TV -serier der ute ser ut til å vokse som ild i tørt gress. Finn en håndfull som intrigerer deg, ellers bruker du uker på å finne ut hvordan og hvor du skal komme på TV og ikke få gjort noe annet. Hvilke kan være enkleste? Hvilke er de vanskeligste? Hvilke er i ditt område?

Lag en liste over programmene du vil være med på, og prioriter dem. De du virkelig vil være på bør være de du bruker mer tid på. Når du kommer lenger og lenger ned på listen, bruker du mindre og mindre tid

Gå på TV Trinn 7
Gå på TV Trinn 7

Trinn 2. Sjekk castingsamtalene deres

Hvis du bor i et stort område, er det mulig at showet kan komme til deg. Noen TV -programmer turnerer landet de er basert på for å lete etter potensielle talenter. Selv om du ikke bor i byen, bør du vurdere å ta en tur. Det setter definitivt grunnlaget for en unik ferie.

Lag en kalender for alle castingsamtalene du vurderer. På denne måten har du alle alternativene spredt ut foran deg i den rekkefølgen de skal skje. Det vil også hjelpe deg med å vite hvor du skal investere tiden din

Gå på TV Trinn 8
Gå på TV Trinn 8

Trinn 3. Registrer deg på en audition

Hvis du finner en avtale du vil delta på, må du sannsynligvis registrere deg. De har en begrenset mengde spilleautomater og en begrenset tid til å komme gjennom alle, så du må gi dem beskjed om at du kommer. Dette sikrer at du også får en plass.

Noen telefonsamtaler registrerer de første, si, 5000 mennesker, og så er alle velkommen til å komme, men det er ikke garantert at de blir sett. Ikke vær en av dem. Du vil ikke kaste bort dager i livet ditt med å forberede deg på audition og vente i kø og ikke engang ha en

Gå på TV Trinn 9
Gå på TV Trinn 9

Trinn 4. Alternativt kan du lage et auditionstape

Mange TV -programmer er også avhengige av Internett. Hvis du ikke vil vente på at showet kommer til deg (eller hvis showet ikke gjør det i utgangspunktet), lag et bånd og send det inn. De vil se på det, og det kan være som lett som det.

Sjekk retningslinjene deres på nettet. Finn innleveringsfrister, lengdekrav og andre vilkår du må oppfylle. Er det et bestemt navn du kan adressere båndet til?

Gå på TV Trinn 10
Gå på TV Trinn 10

Trinn 5. Gjør deg selv interessant og unik

På båndet eller på audition er det viktigste å gjøre for å få en konsert på reality -tv å gjøre deg selv interessant og unik. De kommer ikke til å kaste noen som er glemmelig.

  • Sørg imidlertid for at det er noe du kan følge med på - for mange prøver å fremstå som rare og det er bare en dårlig handling som alle kan se gjennom. Prøv å være deg selv, men legg vekt på de merkelige tendensene dine.
  • Du vil også få deg til å se attraktiv ut (i hvert fall i de fleste tilfeller). Reality TV har en tendens til å ha en forkjærlighet for de mer flotte artene våre.

Del 3 av 4: Komme på et spillshow

Gå på TV Trinn 11
Gå på TV Trinn 11

Trinn 1. Besøk nettstedene til dine favorittspillprogrammer

Spillprogrammer leter stadig etter deltakere. Gjør et raskt søk på nettet for å se hvordan hver av dine favorittspillprogrammer fungerer. Bør du sende inn et bånd? Sett navnet ditt i et lotteri? Få en personlig audition? All informasjon du trenger skal være tilgjengelig online.

Ta en titt på konkurrentens krav også. Du må kanskje ha en viss alder, ikke være i slekt med noen i personalet, bo i et bestemt område, etc. Det er best å vite dette nå enn å kaste bort tid senere

Gå på TV Trinn 12
Gå på TV Trinn 12

Trinn 2. Sjekk når de kommer til ditt område

Noen spillprogrammer reiser rundt i landet som visse reality -TV -programmer (tenk American Idol og American Ninja Warrior). De besøker X antall større byer på jakt etter håpefulle deltakere. Og de kan komme nær deg.

For eksempel har Wheel of Fortune "Wheelmobile". De godtar også båndprøver, men de turnerer landet rundt i en stor gul varebil med dette fengende navnet. Hvis de kommer nær deg, bestem deg på den ene eller den andre måten hvordan du vil prøve

Gå på TV Trinn 13
Gå på TV Trinn 13

Trinn 3. Registrer deg for et auditionspor eller lag et bånd

Du kan ha to alternativer foran deg: å delta på en faktisk audition eller lage et bånd og sende det inn. Hvis du ønsker å gå personlig, må du kanskje registrere deg for en plass for å reservere tid. Gjør dette så snart som mulig for å være sikker på at det er plass til deg.

Og når det gjelder båndet, send det inn før heller enn senere. Vis tingene dine, sørg for å understreke hvor kameravennlig du er, hvor komfortabel du er i søkelyset og noe som gjør deg minneverdig. Sørg for å oppfylle retningslinjene for opptak på audition også

Gå på TV Trinn 14
Gå på TV Trinn 14

Trinn 4. Forbered deg selv

Alle som skal gå på Wheel of Fortune eller Jeopardy (eller et annet spillprogram) bruker ikke fritiden sin før audition på Facebook og spiller Candy Crush. De gjør ordoppgaver og trivia -spill. De finpusser ferdighetene sine slik at de ikke ender med å se ut som en doofus. Og det er det du bør gjøre også, enten du er i en etappe -audition eller om du har kommet helt til finalen.

Se også gamle repriser av showet for å komme i sonen. Du blir vant til alle potensielle formater, og du kan til og med støte på lignende (eller de samme) spørsmålene. Fordyp deg i det så mye som mulig, slik at du holder deg komfortabel når tiden ruller rundt

Gå på TV Trinn 15
Gå på TV Trinn 15

Trinn 5. Rock personlig audition

Når du har registrert deg og er i rommet (eller de likte båndet ditt og ringte deg inn), og nervøst drikker flasken med vann du har fått, er alt du kan gjøre å rocke det. Vær vennlig mot dommerne og andre deltakere, still spørsmål og kom ut som et livlig, fascinert og interessant menneske. Resten er bare opp til spørsmålene og oppgavene du får presentert.

De fleste auditions har runder. De vil kutte folk runde for runde, og du vet nøyaktig hvem de kutter. Den store delen om spillprogrammer er at det ikke er mye venting. Hvis du klarer det, vil du sannsynligvis vite det

Gå på TV Trinn 16
Gå på TV Trinn 16

Trinn 6. Bli kalt til å være med på showet

Hvis du klarer deg gjennom alle rundene, vil du sannsynligvis bli satt i et basseng med eventuelle deltakere. Det kan ta deg to uker å bli ringt, det kan ta deg seks måneder å bli ringt. Det er bare å parre folk og fylle opp de kommende ukene med sendetid. Vær tålmodig! Samtalen kommer.

De vil sannsynligvis gi deg avansert varsel også, så ikke bekymre deg om å få det fra jobb eller ikke være klar til å ta turen. Og hvis du ikke kan gjøre datoen, vil de sannsynligvis være fleksible. De trenger levedyktige deltakere, og du har bevist deg selv - med mindre du viser deg å være vanskelig å jobbe med, vil de prøve sitt beste for å imøtekomme deg

Del 4 av 4: Komme på nyheter

Gå på TV Trinn 17
Gå på TV Trinn 17

Trinn 1. Sett navnet ditt på noe

Enten det er et produkt eller en artikkel, få navnet ditt og fest det til noe. Når denne tingen din blir brakt opp i samtale, kommer navnet ditt sammen med den. Dette kommer til å bli din plattform for å komme på nyheter. Hvem andre ville de intervjue enn deg?

Tenk på det du allerede jobber med. Det kan være din virksomhet, det kan være en hobby, det kan være et arrangement du organiserer, det kan være hva som helst. Det må bare være noe du er kompetent på, og det er virkelig ditt

Gå på TV Trinn 18
Gå på TV Trinn 18

Trinn 2. Vær en lokal ekspert

Ikke opptatt med å skrive eller finne på? Da er alt du trenger å være kunnskapsrik og kjent. Når du er it-guy eller jente, er det naturlig at du vil bli konsultert når ekspertområdet ditt treffer søkelyset. Hvis du utvikler et rykte i ditt område, kan det være et spørsmål om tid før du også blir konsulent.

Bare vær sikker på at de i samfunnet ditt '' vet '' at du er den du skal komme til. Nettverk selv. Bli involvert. Gjør deg selv pålitelig, pålitelig og effektiv. Møt så mange mennesker du kan. Du kan støte på noen som synes du har laget en god historie

Gå på TV Trinn 19
Gå på TV Trinn 19

Trinn 3. Få ordet der ute

Hvis du har et forretningstilbud, en idé eller en hendelse du kjører, kan du begynne å spre ordet. Hvis det er en artikkel, legg det over sosiale medier. Hvis det er en bedrift, start markedsføringen. Hvis det er en begivenhet, kan du legge ut løpesedler over hele ditt område og på Internett. Generer en buzz.

La oss si at du er jordbærbonde, noe du normalt ikke ville likestille med nyhetene. I år er jordbærene dine 5 ganger så store som de vanligvis er. Hva gjør du? Du begynner å legge ut bilder på Internett, henger opp flygeblad, lager skilt til dine gigantiske jordbær, gir gratis prøver og lager et fenomen for deg selv. Selv noe enkelt kan bli interessant

Gå på TV Trinn 20
Gå på TV Trinn 20

Trinn 4. Kontakt lokale medier

Hvis de ikke kommer til deg, må du kanskje komme til dem. Kontakt lokale aviser, radiostasjoner og TV -nyhetsstasjoner om din potensielle nyhetshistorie. Hvis de liker det, vil de bite. De leter alltid etter historier for å fylle tiden (eller plassen), og hvis det er bra, har de ingen grunn til å avslå det.

Besøk deres nettsider for kontaktinformasjon. Prøv å finne den rette personen i riktig avdeling du kan snakke med. Hvis du for eksempel selger gigantiske jordbær, kan du kontakte personen som driver med "Hjem og hage" eller "Lokal virksomhet". Jo mer strømlinjeformet du kan gjøre prosessen, jo bedre

Gå på TV Trinn 21
Gå på TV Trinn 21

Trinn 5. Ha noe å si

Når du har fått tak i søkelyset, må du sørge for at du faktisk har noe å si. Ingen vil bare komme på TV - de vil komme på TV og være interessante. Så forbered deg på hva som gjør historien din til en god nyhetshistorie. Hvilken vinkel ville passe deg best?

  • Hvis du solgte gigantiske jordbær, gjør deg klar til å snakke om hvorfor de er gigantiske. Hvordan du gjorde dem gigantiske, hvis du visste deres potensielle størrelse, hvordan dette året er annerledes enn sist, konkurrentene og produktene deres, osv. Gjør research på ditt eget arbeid. På denne måten kan du være forberedt på ethvert spørsmål som kommer.
  • Sørg for å markedsføre deg selv også. Å komme på nyheter får navnet ditt der ute og kan hjelpe deg med å opprette flere kontakter. Ha visittkort klare, telefonnumre, e -post og alt annet du trenger for å nås av andre i fremtiden.

Anbefalt: