Hvordan kaldles: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kaldles: 10 trinn (med bilder)
Hvordan kaldles: 10 trinn (med bilder)
Anonim

Kaldlesing er en teknikk som brukes av tryllekunstnere, synske og andre lure folk for å overbevise noen om at "leseren" kommuniserer med åndeverdenen eller aner ting om dem ved hjelp av andre verdenskrig. Du kan mestre kunsten å lese kaldt ved å lære noen få enkle triks og vite de riktige spørsmålene du kan stille. Hvis du er beskjeden, trygg og engasjert i forestillingen, kan du begynne å overbevise folk om at du har overnaturlige leseferdigheter.

Trinn

Metode 1 av 2: Konfigurere for suksess

Kald les Trinn 1
Kald les Trinn 1

Trinn 1. Bruk rekvisitter for å sette stemningen og kjøpe deg tid under lesingen

Bruk en rekvisitt knyttet til psykiske avlesninger, som en krystallkule eller et tarotkort. Velg noe som vil skape en mer troverdig atmosfære for motivet ditt og distrahere dem mens du tenker på ting du skal si.

For eksempel kan du se på en krystallkule og si noe som "Bare et øyeblikk, jeg tror jeg får noe", når du trenger et minutt for å komme med neste linje

Cold Read Trinn 2
Cold Read Trinn 2

Trinn 2. Velg emnet på forhånd hvis du opptrer for et publikum

Velg noen i mengden og observer dem en stund. Lytt etter nyttig informasjon de kan dele om livet ditt, som du kan bruke senere. Når du er klar til å begynne, fortell den personen at du kjenner en kraftig energi som kommer fra dem og at du vil lese dem først.

For eksempel, hvis du hører noen nevne sin beste venn Mike, kan du ta opp navnet Mike under lesingen for å bevise at du er en sann sendebud av åndeverdenen

Cold Read Trinn 3
Cold Read Trinn 3

Trinn 3. Vær beskjeden om dine leseferdigheter

Ikke kom med vanvittige påstander om kreftene dine som gjør at du mislykkes. Jo lavere du setter linjen for deg selv, jo lettere blir det å møte eller overgå motivets forventninger. Du vil at motivet ditt skal bli overrasket, ikke skuffet.

For eksempel, i stedet for å skryte av hvordan du kan lese noens sinn, kan du si noe mer beskjedent, for eksempel "Jeg er i stand til å ane ting som plager mennesker, og problemene deres kommer til meg i biter. Jeg kan prøve å lese deg hvis du vil."

Cold Read Trinn 4
Cold Read Trinn 4

Trinn 4. Fortell emnet om suksessen med lesingen avhenger av dem

Gi dem beskjed om at det er opp til dem å sette sammen og gi mening om informasjonen du formidler. Du er rett og slett budbringeren. Dette tar ansvaret for å koble prikkene fra deg og legger det på dem.

For eksempel kan du før lesingen si noe sånt som "Åndeverdenen formidler informasjon til meg på mystiske måter, så det er opp til deg å gjøre mening om de tingene jeg skal fortelle deg."

Metode 2 av 2: Lese emnet

Cold Read Trinn 5
Cold Read Trinn 5

Trinn 1. Vær trygg under lesingen

Emnet ditt er mer sannsynlig å tro deg når du virker trygg på tingene du sier. Prøv å ikke stamme eller bli forvirret, selv om du tar feil om noe. Husk at du er den som har overnaturlige krefter. Ditt emne er heldig som er i din magiske tilstedeværelse!

Når du kommer med et påstand som er feil, kan du si noe sånt som "Er du sikker på at det ikke betyr noe for deg? Kanskje meningen ikke har åpenbart seg for deg ennå."

Cold Read Trinn 6
Cold Read Trinn 6

Trinn 2. Skjul spørsmål som utsagn

Denne teknikken, kjent som "fiske", lar deg lære ting om emnet ditt som du kan bruke senere i lesingen. Du fisker etter informasjon til motivet tar agnet ved å bekrefte et av utsagnene dine.

For eksempel kan du si "Jeg får visjoner av et kjede, jeg lurer på hvorfor?" Hvis motivet ikke svarer, fortsett og prøv igjen. "Jeg ser et tåkete bilde av et hvitt hus, hva kan det bety?" Hvis motivet ditt hopper inn og forteller deg at bestemoren deres bodde i et hvitt hus, kan du bruke det som et hoppepunkt for lesingen din

Cold Read Trinn 7
Cold Read Trinn 7

Trinn 3. La motivet snakke mest

Hvis du slår en akkord under lesingen, og motivet ditt vil snakke mye om en bestemt person eller hendelse, la dem. Ikke avbryt dem. Faget ditt som snakker er uvurderlig fordi de vil avsløre ting om seg selv som du kan bruke senere til å demonstrere dine evner utenfor verden.

Cold Read Trinn 8
Cold Read Trinn 8

Trinn 4. Vær oppmerksom på motivets klær og oppførsel

Bruk disse egenskapene til å utlede ting om dem som du kan bruke i lesingen. Bare unngå alt det åpenbare som motivet ditt ville fange opp, som å "lese" at favorittbandet deres er Metallica når de har på seg en Metallica -skjorte rett foran deg. Ikke bekymre deg om fradragene dine er feil, bare gå tilfeldig videre med lesingen.

For eksempel, hvis motivet fibrerer mye i setet sitt og bærer et halskjede med et anheng i hjertet, kan du på et tidspunkt i lesingen si "Jeg føler at du er en engstelig person, men den angsten forsvinner når du" gjen med din sanne kjærlighet."

Cold Read Trinn 9
Cold Read Trinn 9

Trinn 5. Snakk i generelle uttalelser som kan gjelde alle

Dette minimerer risikoen for at du tar feil. Faget ditt vil gjøre det harde arbeidet ved å få de brede utsagnene til å passe livet deres. Unngå altfor spesifikt med mindre du bruker informasjon du har hentet fra emnet ditt tidligere.

For eksempel kan du si noe som "Som barn følte du deg noen ganger ulykkelig og som om ingen forsto deg." Denne uttalelsen kan gjelde alle (de fleste opplever ulykke eller blir misforstått på et tidspunkt som barn), men den har en illusjon av å være spesifikk

Cold Read Trinn 10
Cold Read Trinn 10

Trinn 6. La emnet lede diskusjonen

Mange emner kommer til lesing med problemer eller ønsker som allerede veier i tankene. Hvis emnet ditt er ivrig etter å diskutere noe, eller du merker at det fortsetter å ta opp et emne, tar du lesningen i den retningen. Motivet ditt vil være mer villig til å tro deg hvis du forteller dem det de vil høre.

Anbefalt: