4 måter å tegne enkle anime øyne

Innholdsfortegnelse:

4 måter å tegne enkle anime øyne
4 måter å tegne enkle anime øyne
Anonim

En av de mest gjenkjennelige egenskapene til anime er øynene. De er store, de er uttrykksfulle, og de er ofte overdrevne for å vise følelser. Anime øyne består bare av noen få grunnleggende former, og de har ikke mange detaljer, så de er faktisk ganske enkle å tegne. Bestem deg først for om du vil tegne anime eller kvinnelige animeøyne siden de er litt forskjellige. Tegn deretter vippelinjene, iris og pupill, skygge for tegningen, og du er ferdig!

Trinn

Metode 1 av 4: Eksempel på kvinnelig animeøye

Eksempel 1
Eksempel 1

Trinn 1. Se metode 3 for instruksjoner om tegning av et kvinnelig animeøye

Metode 2 av 4: Eksempel på mannlig animeøye

Eksempel 2
Eksempel 2

Trinn 1. Se metode 4 for instruksjoner om tegning av et mannlig animeøye

Metode 3 av 4: Drawing Female Anime Eyes

Tegn enkle anime -øyne Trinn 1
Tegn enkle anime -øyne Trinn 1

Trinn 1. Tegn de øvre og nedre vippelinjene

Tegn først en nedadgående kurve for den øvre vippekanten. Legg til en buet hale i den ene enden (tegne den på enden som kommer til å være det ytre hjørnet av øyet), gå ned og tilbake mot den andre enden av linjen, så den øvre vippekanten er C-formet. Lag streken omtrent 1/3 av lengden på den første buede linjen du tegnet. Gjør deretter den øvre vippekanten tykk og fet med blyanten din. For den nedre vippelinjen tegner du en kort, oppoverbøyd linje sentrert under den første vippelinjen du tegnet.

  • Kvinnelige anime -øyne er vanligvis større og rundere enn mannlige anime -øyne.
  • Gjør øynene omtrent 1/6 av høyden på hodet og 1/4 av hodets bredde, hvis du tegner et. På den måten vil de se store og overdrevne ut.
Tegn enkle anime -øyne Trinn 2
Tegn enkle anime -øyne Trinn 2

Trinn 2. Tegn en oval mellom vippelinjene

Gjør toppen og bunnen av den ovale overlappingen med vippelinjene, slik at toppen og bunnen er skjult. Gjør bredden på den bredeste delen av ovalen den samme som lengden på den nedre vippekanten. Dette vil være øyets iris.

Tegn enkle anime -øyne Trinn 3
Tegn enkle anime -øyne Trinn 3

Trinn 3. Tegn en liten sirkel nær toppen av ovalen

Legg sirkelen til den ene siden. Senere vil du la denne sirkelen være hvit, og det vil se ut som lys som reflekteres ut av øyet.

  • Lag sirkelen omtrent 1/10 av størrelsen på ovalen.
  • Det spiller ingen rolle hvilken side du plasserer sirkelen på, men den bør være på samme side på begge øynene hvis du tegner 2.
Tegn enkle anime -øyne Trinn 4
Tegn enkle anime -øyne Trinn 4

Trinn 4. Legg til en mindre sirkel nær bunnen av ovalen på motsatt side

Hvis du tegnet den første sirkelen nær øvre venstre side av ovalen, tegner du den mindre sirkelen nær nedre høyre side, og omvendt. Lag denne sirkelen omtrent halvparten så stor som den første du tegnet.

Når du er ferdig med tegningen din, vil denne sirkelen også se ut som lys som reflekterer ut av øyet

Tegn enkle anime -øyne Trinn 5
Tegn enkle anime -øyne Trinn 5

Trinn 5. Lag en mindre oval inne i den første og fyll den inn for eleven

Tegn ovalen omtrent 1/4 av størrelsen på iris, og sentrer den inne i den første ovalen du tegnet. Deretter bruker du blyanten til å fylle den hele veien.

Variasjon:

Du kan tegne en større elev hvis du vil at øyet skal se større og bredere ut. Bare lag den ovale omtrent 1/2 av størrelsen på iris (i stedet for 1/4) og overlapp den med begge de små sirklene du tegnet før. Sirklene skal være foran den ovale.

Tegn enkle anime -øyne Trinn 6
Tegn enkle anime -øyne Trinn 6

Trinn 6. Legg til øyevippene

For å tegne øyevippene, begynn ved øyets ytre hjørne og trekk noen få oppadgående linjer som kommer ut av den øvre vippekanten. Øyenvippene skal spenne omtrent 1/4 av den øvre vippekanten. Gjør hver linje omtrent 1/15 lengden på selve den øvre vippekanten. Tykk deretter linjene med blyanten slik at de er dristige som resten av den øvre vippekanten.

  • Hvis du legger til tykke, tydelige øyenvipper, får øyet et mer feminint utseende.
  • Legg noen øyenvipper til den nedre vippekanten hvis du vil. Hvis du gjør det, bør de krumme ned, ikke opp.
Tegn enkle anime -øyne Trinn 7
Tegn enkle anime -øyne Trinn 7

Trinn 7. Skygge i tegningen

For å skygge i øyet, tegner du først en horisontal nedadgående buet linje fra venstre side av iris til høyre side. Sørg for at linjen ikke overlapper med noen av de hvite sirklene. Deretter skygger du i det hvite rommet over linjen, slik at den er fylt ut, men fortsatt lysere enn eleven. Skygge under linjen slik at den er lettere enn skyggeleggingen over linjen.

  • Eksperimenter med fargeblyant hvis du vil! Finn en mørk og lys nyanse av samme farge, deretter skygge over linjen med den mørkere nyansen og under linjen med den lysere nyansen.
  • Husk å ikke skygge i de hvite sirklene.

Metode 4 av 4: Skisse mannlige animeøyer

Tegn enkle anime -øyne Trinn 8
Tegn enkle anime -øyne Trinn 8

Trinn 1. Tegn de øvre og nedre vippelinjene

Tegn først en horisontal linje med en liten kurve. Deretter tegner du en linje med en liten kurve oppover som kommer ned fra den ene enden av den første linjen (enden som vil være det ytre hjørnet av øyet) i en 45 graders vinkel. Lag denne linjen omtrent 1/3 av lengden på den første linjen du tegnet. På dette tidspunktet vil den øvre vippekanten ha en C-form, og du vil kunne se det ytre hjørnet av øyet. For å tegne den nedre vippelinjen, tegner du en kort, horisontal linje med en liten kurve sentrert under den øvre vippekanten.

  • Mannlige anime -øyne er vanligvis mindre og smalere enn kvinnelige anime -øyne. Kurvene på øvre og nedre vippekant bør være svake, slik at øyet ikke ser for rundt ut.
  • Tegn øynene omtrent 1/8 av høyden på hodet og 1/4 av bredden på hodet, hvis du tegner et.
Tegn enkle anime -øyne Trinn 9
Tegn enkle anime -øyne Trinn 9

Trinn 2. Tegn en oval mellom vippelinjene

Sentrer ovalen og gjør at topp og bunn overlapper med vippelinjene, så bare en del av ovalen er synlig. Gjør bredden til den bredeste delen av ovalen omtrent den samme som lengden på den nedre vippekanten.

Dette vil være iris

Tegn enkle anime -øyne Trinn 10
Tegn enkle anime -øyne Trinn 10

Trinn 3. Legg til en liten sirkel nær toppen av ovalen

Tegn sirkelen på venstre eller høyre side av ovalen, nær toppen. Det spiller ingen rolle hvilken side, men plasser sirkelen på samme side i det andre øyet hvis du tegner en. Lag sirkelen omtrent 1/10 på størrelse med iris.

Du vil forlate denne sirkelen hvit senere, slik at det ser ut som lyset reflekteres ut av øyet

Tegn enkle anime -øyne Trinn 11
Tegn enkle anime -øyne Trinn 11

Trinn 4. Lag en mindre sirkel nær bunnen av ovalen på motsatt side

For eksempel, hvis du tegnet den første sirkelen øverst til høyre på ovalen, tegner du den mindre sirkelen nederst til venstre. Tegn sirkelen slik at den er omtrent 1/2 av størrelsen på den første sirkelen. Denne sirkelen vil også se ut som reflektert lys når du skygger for tegningen.

Tegn enkle anime -øyne Trinn 12
Tegn enkle anime -øyne Trinn 12

Trinn 5. Tegn en mindre oval inni den første og fyll den inn for å lage eleven

Sentrer ovalen inne i den første du tegnet, og gjør den omtrent 1/4 av størrelsen. Skygge den inn med blyanten din, så den er mørk og fullstendig fylt ut.

Hvis ovalen overlapper med de små sirklene du tegnet, må du kontrollere at sirklene er foran ovalen. Hvorvidt de ovale overlappene vil avhenge av hvor store sirkler du har laget

Tegn enkle anime -øyne Trinn 13
Tegn enkle anime -øyne Trinn 13

Trinn 6. Skygge i øyet for å fullføre tegningen

For å skygge i øyet, begynn med å tegne en horisontal linje fra venstre side av ovalen til høyre. Deretter skygger du alt over streken slik at den har samme farge som eleven. Skygge alt under streken i noen få nyanser lysere.

La de små sirklene du tegnet hvite

Tips:

Ikke bekymre deg for å legge øyevipper til anime mannlige øyne. Øyevipper kan få et øye til å se mer feminint ut.

Anbefalt: