Slik starter du en håndverksbutikk: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik starter du en håndverksbutikk: 7 trinn (med bilder)
Slik starter du en håndverksbutikk: 7 trinn (med bilder)
Anonim

Å drive en håndverksbutikk kan være en lukrativ og givende virksomhet. Det gir deg en sjanse til å lære andre og bli fordypet i kreativitet. Det er også mulig å leve godt, siden håndverksindustrien er en milliardindustri. En håndverksbutikk er allsidig; den kan kjøres online, hjemmefra eller fra en butikk. Du kan også velge mellom å selge ferdig håndverk, håndverksartikler eller en blanding av begge deler. Dette er bare noen av beslutningene du må ta når du skal lære å starte en håndverksbutikk.

Trinn

Start en håndverksbutikk Trinn 1
Start en håndverksbutikk Trinn 1

Trinn 1. Bestem hva du skal selge og hvor mye du må selge for å tjene penger

En håndverksbutikk kan selge produkter du produserer, så vel som håndverk laget av andre kunstnere. Dette kan kjøpes gjennom et forsendelsesprogram eller engros. I tillegg kan du selge forsyninger og holde klasser og håndverksfester. Studer konkurransen i området for å se hva som tilbys allerede og finn en nisje.

Start en håndverksbutikk Trinn 2
Start en håndverksbutikk Trinn 2

Trinn 2. Begynn å skrive en forretningsplan og en markedsføringsplan for å få en bedre forståelse av virksomheten og markedet og lære mer om hvordan du starter en håndverksbutikk

Dette kan være så enkelt som noen få sider eller et komplekst dokument skrevet av en profesjonell, avhengig av dine behov. Hvis du planlegger å skaffe investorer eller bankfinansiering, vil det være nødvendig med detaljerte, standardplaner.

Start en håndverksbutikk Trinn 3
Start en håndverksbutikk Trinn 3

Trinn 3. Finn den nødvendige plassen du trenger for å drive håndverksbutikken din

For en hjemmebasert butikk trenger du et arbeidssted og et sted å lagre rekvisita og ferdige produkter. For en butikk må du kjøpe eller leie en butikk som har mye gangtrafikk og nok kvadratmeter til å vise produktene du vil selge. Hvis du planlegger å kjøre klasser, trenger du også plass til at folk kan jobbe. Ideelt sett bør det være rom for barn å leke mens foreldrene handler, uten å måtte bekymre seg for at de skader varene eller forstyrrer andre kjøpere.

Start en håndverksbutikk Trinn 4
Start en håndverksbutikk Trinn 4

Trinn 4. Få en forståelse av de administrative og økonomiske oppgavene du må ta vare på for å drive virksomheten din, inkludert regnskap, beholdning, regnskap og reklame

Enten lærer du å ta vare på disse oppgavene og forbereder deg på å gjøre dem, eller forbereder deg på å ansette noen som kan.

Start en håndverksbutikk Trinn 5
Start en håndverksbutikk Trinn 5

Trinn 5. Lag et nettsted eller en nettbutikk, avhengig av hva du skal selge og hvordan du skal selge det

For å selge håndverksmateriell, sett opp en nettbutikk og en eBay -butikk. For ferdige produkter, sett opp ditt eget nettsted og butikkvinduer på eBay og Etsy. For en murstein er et enkelt nettsted som gir informasjon om butikken din og beliggenheten et godt utgangspunkt. Sørg for å registrere deg hos Google, Google Places og elektroniske kataloger knyttet til posisjonen din og produktene. Behold en online tilstedeværelse med blogger, kopier som er optimalisert for søkemotorer, medlemskap i forum og online pressemeldinger og artikler. Annonsering gjennom Google er en annen måte å få et publikum på nettet.

Start en håndverksbutikk Trinn 6
Start en håndverksbutikk Trinn 6

Trinn 6. Få alle nødvendige lisenser for staten, kommunen eller stedet ditt

Du trenger også et skatte -ID for å bestille engrosprodukter og betale skatter og gjeldende forsikring for butikken din og varer.

Start en håndverksbutikk Trinn 7
Start en håndverksbutikk Trinn 7

Trinn 7. Design en logo for butikken din, eller leie noen til å gjøre det

Dette vil bli brukt på skilting, skrivesaker og nettsider. Velg farger som skal brukes i nettstedsgrafikk og butikkarmaturer og dekorasjoner.

Anbefalt: