3 måter å holde et baseball tema fest

Innholdsfortegnelse:

3 måter å holde et baseball tema fest
3 måter å holde et baseball tema fest
Anonim

Å holde en fest med baseball -tema er en mulighet med nesten ubegrenset potensial. Gi dine gjester snacks av den typen som vanligvis finnes på en baseballkamp som popcorn, peanøtter og Cracker Jack. Inviter gjestene dine til å delta i ferdighetsspill som å kaste en baseball på et mål eller gjennom en bøyle. Du kan også velge å se en film med baseball-tema eller spille et baseball-trivia-spill med dine venner. Bruk fantasien og kunnskapen til festgjestene dine for å finne den beste måten å holde en fest med baseball-tema.

Trinn

Metode 1 av 3: Velge snacks

Hold en baseball -temafest Trinn 1
Hold en baseball -temafest Trinn 1

Trinn 1. Tilbyr Cracker Jack

På grunn av en populær barnesang om baseball som refererer til Cracker Jack, er denne søte, knasende snacken en bærebjelke på baseballstadioner, og vil bli en hit på festen med baseball-tema. Hvis du ikke finner Cracker Jack, kan du bare hente et kar med annen karamellmais.

Du kan kjøpe en stor eske og dumpe Cracker Jack i en sentral bolle som alle kan dele, eller du kan skaffe mindre, individuelle poser til gjestene dine

Hold en baseball -temafest Trinn 2
Hold en baseball -temafest Trinn 2

Trinn 2. Gi popcorn

Popcorn er en salt, smøraktig godbit tilgjengelig på de fleste baseballkamper. Du kan lage popcorn fra poser som kan vaskes i mikrobølgeovn eller fra løse kjerner som er lagt ned i en luftpopper eller på komfyren med varm olje. For å forskjønne popcornpresentasjonen din, skaff deg noen få solide popcornbeholdere av plast - sorten med fire høye sider og rygger langs øvre kant.

For et sunnere alternativ, lett salt og smør popcornen din, eller ikke legg til noen i det hele tatt

Hold en baseball -temafest Trinn 3
Hold en baseball -temafest Trinn 3

Trinn 3. Gi godteri til Babe Ruth

Babe Ruth var en berømt baseballspiller på begynnelsen av 1900 -tallet. En populær godteri ble oppkalt etter ham. Festen din med baseball-tema vil virkelig være komplett når du "inviterer" Babe til å bli med deg og dine venner.

Hold en baseball -temafest Trinn 4
Hold en baseball -temafest Trinn 4

Trinn 4. Tilbyr peanøtter

Ikke -skallede peanøtter er en vanlig matbit på ballparken. Gi en bolle med peanøtter du og dine venner kan bite i og en ekstra bolle for å kaste skallene.

Hold en baseball -temafest Trinn 5
Hold en baseball -temafest Trinn 5

Trinn 5. Lag noen baseball cupcakes

Stek en vanlig vanilje- eller sjokoladekake i alle størrelser. Topp dem med en tynn finér av glasur etter eget valg, og rull forsiktig den iste toppen rundt i hvite nonpareils. Til slutt bruker du et fintippet rør med rød frosting for å legge til noen baseball "sømmer" i form av to innoverbøyende halvbuer.

Hold en baseball -temafest Trinn 6
Hold en baseball -temafest Trinn 6

Trinn 6. Server drikkevarer i sprutflasker

I stedet for å servere drikkevarer i kopper, dekk bordet med sprutflasker av sorten som brukes av profesjonelle baseballspillere. Hvis du eller dine gjester er delaktige for et bestemt lag, kan du velge å skaffe sprutflasker med logoen til det laget.

Hold en baseball -temafest Trinn 7
Hold en baseball -temafest Trinn 7

Trinn 7. Lag en all-star sundae

Skaff deg noen mini -baseballhjelmer (tilgjengelig i din lokale nyhetsbutikk) og snu dem opp ned. Bruk hjelmen som en liten bolle, legg en skål med iskrem i den. Gi flere boller med pålegg som nøtter, kirsebær, dryss, sjokoladepinner og så videre. Oppfordre festdeltakere til å dekorere deres sundae som de finner passende.

Metode 2 av 3: Dekorere rommet

Hold en baseball -temafest Trinn 8
Hold en baseball -temafest Trinn 8

Trinn 1. Feire favorittlaget ditt

Hvis du har et favorittbaseballlag, kan du bruke vimpler, streamers og ballonger for å vise lagånden din. Sett opp streamers ved å bruke fargene til ditt favoritt baseballlag. For eksempel, hvis fargene til ditt favorittbaseballlag er røde og hvite, skaff deg noen røde og hvite streamers og koble dem fra den ene enden av rommet til den andre.

  • Alternativt, eller i tillegg, skaff deg noen røde og hvite ballonger og la dem flyte rundt i rommet.
  • Heng noen vimpler med favorittlagets logo på veggen.
  • Det kan være mulig å få ballonger i form av baseball eller baseballhatter.
Hold en baseball tema fest Trinn 9
Hold en baseball tema fest Trinn 9

Trinn 2. Sett opp plakater av kjente spillere

Du kan enkelt skaffe plakater av kjente baseballspillere på din lokale plakat eller kunsthåndverkbutikk, eller online. Noen kjente baseballspillere du kanskje vil inkludere:

  • Babe Ruth
  • Derek Jeter
  • Jackie Robinson
  • Hank Aaron
Hold en baseball -temafest Trinn 10
Hold en baseball -temafest Trinn 10

Trinn 3. Velg et baseball-tema midtpunkt

I midten av spisebordet, sett baseballpokaler, baseball og hansker. Du kan også kjøpe - eller lage - krukker som fremkaller utseendet til en baseball. For eksempel kan du male en Mason -krukke hvit, og deretter male baseball "sy" på den ved å spore brede buer opp to motsatte sider i rød maling. Legg sølvtøy, ekstra servietter eller andre spisesteder i glassene.

Hold en baseball -temafest Trinn 11
Hold en baseball -temafest Trinn 11

Trinn 4. Bryt ut serviset med baseball-tema

Få noen tallerkener, servietter, kopper og lignende med baseball-tema for å pynte opp festen din. Disse servietter og kopper kan inneholde bilder av baseballspillere, laglogoer eller baseballutstyr.

Hold en baseball -temafest Trinn 12
Hold en baseball -temafest Trinn 12

Trinn 5. Heng en piñata

Piñataen kan brukes som en festlig dekorasjon, eller du kan oppmuntre festgjestene dine til å slå den. Piñataen kan være formet som en baseball, baseballhanske eller et annet element med baseball-tema.

Metode 3 av 3: Velge aktiviteter og spill

Hold en baseball -temafest Trinn 13
Hold en baseball -temafest Trinn 13

Trinn 1. Spill baseball

Hvis festen din med baseball-tema holdes på eller i nærheten av en baseball-diamant, vil du kanskje spille baseball med vennene dine. Hvis dette er en del av festens reiserute, må du gi beskjed til festdeltakerne på forhånd slik at de kan ta med utstyret sitt, inkludert baller, flaggermus, hatter, hjelmer og så videre. Ta med ekstra utstyr også for de som ikke har eget.

Hvis ingen baseball -diamant er innen rekkevidde, kan du fortsatt spille baseball trygt ved hjelp av en wiffle -ball - en lett plastball som ikke vil knuse vinduer hvis den kommer i kontakt med dem

Hold en baseball -temafest Trinn 14
Hold en baseball -temafest Trinn 14

Trinn 2. Spill sprø baseball

I stedet for vanlig baseball, legg til nye regler som krever at alle løper rundt basene bakover eller bare kaster baner underhåndet. Disse nye reglene gir en morsom vri på et klassisk spill.

Hold en baseball -temafest Trinn 15
Hold en baseball -temafest Trinn 15

Trinn 3. Vis en film med baseball-tema

Filmer som The Sandlot, Bad News Bears eller Field of Dreams vil sette stemningen for festen din med baseball-tema. Du kan velge å gjennomføre en uformell undersøkelse av gjestene dine før festen for å oppdage deres favorittfilmer med baseball-tema, og vise en av dem.

Hold en baseball -temafest Trinn 16
Hold en baseball -temafest Trinn 16

Trinn 4. Spill et navn-identifikasjonsspill

Skriv ut 20-30 bilder av populære baseballspillere. Hold et bilde før de festede gjestene. Tildel et poeng til personen som først identifiserer spilleren. Legg ned bildet og vis deretter de samlete gjestene det neste bildet.

  • I stedet for å skrive ut bildene, kan du laste dem på en flash -stasjon og koble den til en TV utstyrt med en USB -port.
  • Du kan legge til bonusspørsmål for hvert bilde. For eksempel, etter at en festgjest har identifisert spilleren korrekt i bildet, kan du stille et bonusspørsmål som: "Hvilket college -lag spilte denne spilleren for?"
Hold en baseball -temafest Trinn 17
Hold en baseball -temafest Trinn 17

Trinn 5. Kast baseball på en bullseye

Heng et ark malt med en bullseye foran et gjerde. Oppfordre festdeltakere til å treffe midten av bullseye, som skal være litt større enn diameteren på baseball. La spillerne tre sjanser til å treffe midten.

  • Hvis en spiller treffer midten av bullseye, vinner de.
  • Hvis du ønsker det, kan du tildele hver ring i baseballet en poengverdi, med sonene nærmere senteret gradvis høyere punktverdier. Dette vil tillate to eller flere spillere å konkurrere mot hverandre om høy score.
  • Sørg for at ingenting kan brytes i nærheten.
Hold en baseball -temafest Trinn 18
Hold en baseball -temafest Trinn 18

Trinn 6. Oppfordre festdeltakere til å velte stablede bokser

Ordne noen tomme aluminiumsbokser på et lite bord i en trekantform. For eksempel kan du plassere tre bokser på den nederste raden, deretter balansere to bokser på den første raden, deretter balansere en femte boks mellom de to boksene på den andre raden. Inviter festdeltakere til å kaste en baseball på boksene som er arrangert på bordet. Den som slår flest bokser vinner.

Hold en baseball -temafest Trinn 19
Hold en baseball -temafest Trinn 19

Trinn 7. Sett opp en serie bøyler som mål

Sett en hula hoop cirka 20 skritt unna. Oppfordre festdeltakere til å kaste en baseball gjennom den. Hvis de får det gjennom, flytt rammen ytterligere 10 skritt unna. Fortsett på denne måten for å oppdage hvilken festdeltaker som har den sterkeste og mest nøyaktige kastearmen.

Anbefalt: