Slik installerer du Picture Frame Wire: 9 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik installerer du Picture Frame Wire: 9 trinn (med bilder)
Slik installerer du Picture Frame Wire: 9 trinn (med bilder)
Anonim

Når du vil henge et innrammet bilde eller et kunstverk, er en av de vanligste måtene å gjøre det på ved å installere rammetråd slik at du kan henge rammen på kroker i veggen. Skru først D-ringene inn på hver side av baksiden av rammen. Deretter festes bildetrådtråden rundt D-ringene ved å bruke slipknots og vikle den rundt seg selv. På kort tid vil rammen være klar til å henge!

Trinn

Del 1 av 2: Fest D-ringer til en ramme

Installer Picture Frame Wire Trinn 1
Installer Picture Frame Wire Trinn 1

Trinn 1. Legg rammen med forsiden ned på en flat arbeidsflate med bunnen nærmest deg

Legg rammen med forsiden opp foran deg først, slik at du er sikker på at bunnen av rammen er nærmest deg. Vend den forsiktig så du ser på baksiden.

Dette vil sikre at bilderammen er riktig orientert når du installerer D-ringene

Installer Picture Frame Wire Trinn 2
Installer Picture Frame Wire Trinn 2

Trinn 2. Legg en klebrig filthump i hvert av de nederste hjørnene på bilderammen

Legg 1 liten klebrig filthump i hvert hjørne. Dette vil stabilisere den på veggen når den er hengt og la luft sirkulere bak den.

Du kan få klebrig filt på en håndverksbutikk, jernvarehandel eller online. De er bare små sirkulære filtstykker med et lim på baksiden som du skreller av et ark som klistremerker

Tips: Luftsirkulasjon bak et bilde er viktig fordi hvis det ikke er luftstrøm, kan bildet suge opp fuktighet fra veggen bak det og vokse mugg eller bli skadet.

Installer Picture Frame Wire Trinn 3
Installer Picture Frame Wire Trinn 3

Trinn 3. Mål og merk 1/3 av veien ned fra toppen av rammen

Bruk en linjal eller målebånd for å måle 1/3 av veien ned fra toppen på 1 side og merk et merke med blyant. Gjenta dette på den andre siden.

For eksempel, hvis bilderammen er 30 cm lang, merker du et merke på hver side 10 cm (3,9 tommer) ned fra toppen av rammen

Installer Picture Frame Wire Trinn 4
Installer Picture Frame Wire Trinn 4

Trinn 4. Skru en D-ring i hver side der du laget merkene

Legg D-ringene slik at skruehullene stemmer overens med merkene dine og D-formene vender innover mot midten av rammen. Fest D-ringene med de medfølgende skruene.

  • D-ringer er standard maskinvare som brukes til å installere bilderammer. Du kan kjøpe dem i en innrammingsbutikk, jernvarehandel, håndverksbutikk eller på nettet. D-ringene kommer med små skruer for å feste dem.
  • Vær oppmerksom på at dette bare fungerer for trerammer eller rammer laget av andre bøyelige materialer som du kan skru inn i. Det vil ikke fungere for metallrammer.

Del 2 av 2: Binde på ledningen og henge rammen

Installer Picture Frame Wire Trinn 5
Installer Picture Frame Wire Trinn 5

Trinn 1. Velg riktig vekt av ledning for størrelsen på rammen du vil henge

Bilderammetråd kommer i forskjellige størrelser som kan bære forskjellige vekter. Velg en trådmåler som kan støtte minst vekten av rammen du vil henge.

For eksempel, hvis rammen du vil henge veier 5,9 kg, kan du bruke 6,8 kg rammetråd

Installer Picture Frame Wire Trinn 6
Installer Picture Frame Wire Trinn 6

Trinn 2. Klipp et stykke ledning til 10 cm (3,9 tommer) lengre enn bredden på rammen

Mål bredden på bilderammen med en linjal eller målebånd og legg til 10 cm (3,9 tommer) i bredden. Mål ut ledningen i denne lengden og klipp den med en tang.

Dette vil tillate deg å knytte og sikre ledningen på plass mens du fortsatt etterlater litt slakk for å henge rammen

Installer Picture Frame Wire Trinn 7
Installer Picture Frame Wire Trinn 7

Trinn 3. Fest endene på ledningene til D-ringene med slipknots

Sett enden av 1 tråd opp gjennom D-ringen på 1 side, brett ca 2–3 cm (0,79–1,18 in) av ledningen tilbake og sløyf den rundt den lange delen av tråden en gang, og skyv den deretter ned igjen gjennom D-ringen for å lage en slipknot. Gjenta dette på den andre siden med den andre enden av ledningen.

Sørg for at det er litt slakk i linjen etter at du er ferdig med å binde endene til D-ringene. Hvis ledningen er rett på tvers og stram uten å slakke, løsner du slipknotene og trekker dem tilbake med mindre ledning

Tips: Etterlater du litt slakk i ledningen, belastes den mindre etter at rammen er hengt. Det gjør det også lettere å bruke 2 hengekroker hvis du vil.

Installer Picture Frame Wire Trinn 8
Installer Picture Frame Wire Trinn 8

Trinn 4. Vri overflødig i endene av ledningen rundt ledningens lengde

Trekk enden av ledningen på den ene siden godt for å sikre at glideknuten strammes helt. Fest den overflødige ledningen rundt ledningens lengde som en fjærspole, og trekk den stramt mens du går. Gjenta dette for enden av ledningen på den andre siden.

Hvis du har mye overflødig ledning i endene, trenger du ikke å pakke inn alt. Du kan bare pakke den inn i 4-5 spoler, og deretter klippe av resten av overflødig ledning med en tang

Installer Picture Frame Wire Trinn 9
Installer Picture Frame Wire Trinn 9

Trinn 5. Heng rammen på veggen ved hjelp av en hengekrok med bilderamme

Monter en hengekrok på veggen med den medfølgende spikeren. Plasser rammen forsiktig mot veggen over kroken og skyv den på plass til kroken fanger ledningen på baksiden.

Anbefalt: