4 måter å bruke Ninja Blender

Innholdsfortegnelse:

4 måter å bruke Ninja Blender
4 måter å bruke Ninja Blender
Anonim

Ninja Blenders er profesjonelle og kraftige modeller av blendere. De er unike på grunn av måten bladene er stablet på, som pulveriserer i stedet for å hakke opp maten. Ninja -blendere er ganske enkle å bruke med bare litt øvelse. Ta en titt på håndboken din hvis du har spørsmål angående bruk, rengjøring eller garanti for din spesifikke modell.

Trinn

Metode 1 av 4: Blanding med Ninja Blender

Bruk Ninja Blender Trinn 1
Bruk Ninja Blender Trinn 1

Trinn 1. Følg instruksjonene for montering

Hvis du ikke har gjort det ennå, må blenderen din settes sammen før bruk. Se instruksjonene som fulgte med pakken for instruksjoner som er spesifikke for din Ninja -modell. Vanligvis må du feste muggen til basen og deretter plassere den stablede knivenheten på akselen.

Bruk Ninja Blender Trinn 2
Bruk Ninja Blender Trinn 2

Trinn 2. Koble til Ninja Blender

Blenderen din fungerer ikke med mindre den er plugget inn. Finn ledningen og sett den i en stikkontakt på kjøkkenet ditt. Sørg for at den ikke lett kan kobles fra på stedet.

Bruk Ninja Blender Trinn 3
Bruk Ninja Blender Trinn 3

Trinn 3. Åpne lokket

Se etter en rektangulær knapp på toppen av lokket. Denne knappen skal si "slipp". Trykk på knappen for å åpne og fjerne lokket.

Bruk Ninja Blender Trinn 4
Bruk Ninja Blender Trinn 4

Trinn 4. Tilsett ingrediensene

Frukt og grønnsaker er ideelle å bruke i blenderen. Du kan lage en kombinasjon av ingredienser som er velsmakende for deg. Hvis du bruker en frukt som en banan eller appelsin, må du skrelle den før du legger den i blenderen. De fleste frukt og grønnsaker trenger ikke nødvendigvis å bli hakket med mindre de er for store til å passe i blenderen, men å kutte dem først hjelper til med å måle ut porsjoner. Sørg for at lokket er låst før du velger en innstilling.

  • Du bør imidlertid ikke bruke varme ingredienser i blenderen.
  • Du kan ha isbiter eller frossen frukt i blenderen, men de kan sløve bladene. La frukten tine ut i noen minutter før du legger den i blenderen.
Bruk Ninja Blender Trinn 5
Bruk Ninja Blender Trinn 5

Trinn 5. Velg en innstilling

Du kan velge Pulse -innstillingen for hakking og behandling. Eller du kan velge hastighet 1, 2 eller 3. Hastighet 1 blander, hastighet 2 blander og hastighet 3 koteletter is. Hold inne knappen for å aktivere blenderen. Hold den nede til du er fornøyd med konsistensen av ingrediensene dine.

Pulse -innstillingen betyr at blenderen vil fungere med sin raskeste hastighet, men den slutter å blande når du slipper knappen for Pulse -innstillingen

Bruk Ninja Blender Trinn 6
Bruk Ninja Blender Trinn 6

Trinn 6. Bruk alternativet for enkelt servering

Noen Ninja -modeller har et enkelt serveringsalternativ. Enkelt serveringsalternativet betyr at det vil produsere nok bare for en porsjon av det du ønsker å lage. Hvis din gjør det, fjern kannen og sett inn koppen. Tilsett deretter ingrediensene dine. Trykk på enkelt serveringsalternativet for å blande.

Metode 2 av 4: Rengjøring av Ninja Blender

Bruk Ninja Blender Trinn 7
Bruk Ninja Blender Trinn 7

Trinn 1. Skyll av lokkene og bladene under varmt vann

Mat kan sette seg fast i lokkene og bladene over tid, noe som vil forårsake mugg. Skyll av lokkene og bladene under varmt vann etter hver bruk. Vær ekstra forsiktig når du håndterer bladene. De er veldig skarpe.

Bruk Ninja Blender Trinn 8
Bruk Ninja Blender Trinn 8

Trinn 2. Vask kannen for hånd

Bruk varmt vann og mild oppvaskmiddel for å rense kannen og/eller koppene. Skru av matpartikler med en svamp. Skyll deretter av såperester med varmt vann.

Bruk Ninja Blender Trinn 9
Bruk Ninja Blender Trinn 9

Trinn 3. Bruk oppvaskmaskinen

Selv om det anbefales å vaske blenderen for hånd, er kannen, koppene, lokkene og bladene trygge for oppvaskmaskin. Legg bladene og lokkene på oppvaskmaskinens øverste stativ. Det spiller ingen rolle hvor du legger kannen eller koppene.

Koppene, lokkene og bladene tåler oppvaskmaskin, men det anbefales å vaske dem for hånd fordi dette er den mildeste rengjøringsmetoden

Bruk Ninja Blender Trinn 10
Bruk Ninja Blender Trinn 10

Trinn 4. Tørk av bunnen av blenderen

Blanderen kan bli støvete eller flekker over tid fra ingredienser som har falt. Tørk av basen med en ren, fuktig klut. Ikke gjør ledningen eller stikkontakten våt.

Metode 3 av 4: Fikse et blinkende rødt lys

Bruk Ninja Blender Trinn 11
Bruk Ninja Blender Trinn 11

Trinn 1. Kontroller om lokket er låst

Et blinkende rødt lys er et vanlig problem med Ninja Blenders. Blenderen din vil ikke fungere hvis det røde lyset blinker. For å fikse dette problemet må du først kontrollere om lokket er låst. Blenderen fungerer ikke med mindre den er lukket og låst. Blenderen er ikke låst før den har blitt presset helt ned på beholderen.

Bruk Ninja Blender Trinn 12
Bruk Ninja Blender Trinn 12

Trinn 2. Kontroller at de hvite pilene på blenderen er justert

Hvis lokket er låst, men det røde lyset fortsatt blinker, se på pilene på blenderen. Det skal være en hvit pil på lokket og håndtaket. Disse pilene må justeres for at blenderen skal fungere. Flytt lokket til den hvite pilen på lokket flugter med pilen på håndtaket. Kontroller deretter om det røde lyset har sluttet å blinke. Hvis den har det, kan du bruke blenderen.

Bruk Ninja Blender Trinn 13
Bruk Ninja Blender Trinn 13

Trinn 3. Monter kannen på bunnen av blenderen

En annen mulig årsak til et blinkende rødt lys er hvis muggen ikke er riktig justert på basen. Hvis den er justert riktig, skal den kunne rotere. Kannen vil ikke lett rotere hvis den ikke er plassert riktig på basen. Fjern kannen og legg den tilbake på basen igjen for å sjekke om dette er problemet.

Hvis det røde lyset fortsatt ikke går, ring Ninja Blender kundeservice for råd

Metode 4 av 4: Velge en Ninja Blender

Bruk Ninja Blender Trinn 14
Bruk Ninja Blender Trinn 14

Trinn 1. Velg Ninja Master Prep for en blender til personlig bruk

Denne blenderen er flott for personlig bruk fordi den har en 2 kopper (470 ml) prosessor. Selv om den har en mindre kapasitet, har den flere funksjoner. For eksempel kan den hogge, blande, puree, terninger og blande mat. Ulempene med denne blenderen er at den bråker og bare har en hastighet.

Denne blenderen koster omtrent $ 31,99 USD

Bruk Ninja Blender Trinn 15
Bruk Ninja Blender Trinn 15

Trinn 2. Prøv Ninja Professional Blender for en blender med større kapasitet

Denne blenderen har en kapasitet på 2,0 kg (72 gram), noe som gjør den flott å bruke når du skal underholde gjester. I tillegg har den en motor på 1100 watt som gjør den kraftig og rask. Ulempene med denne blenderen er at den har en plastbeholder og ikke gjør grønnsaker til juice.

  • Den har også et frosset blandingsalternativ, som er flott for is og smoothies.
  • Dette alternativet koster omtrent $ 104 USD.
Bruk Ninja Blender Trinn 16
Bruk Ninja Blender Trinn 16

Trinn 3. Få Ninja Mega Kitchen System for en mangfoldig blender

Denne blenderen har flere funksjoner, og den har også en større kapasitet på 8 kopper (1, 900 ml). Noen av funksjonene inkluderer hakking, blanding, purering, frossen blanding og næring og vitaminekstraksjon når du bruker en av de 3 Nutri Ninja -koppene. Ulempene med denne er at den er stor og tung og ikke har et skive-/ristblad.

Denne blenderen vil koste deg omtrent $ 229,99 USD

Bruk Ninja Blender Trinn 17
Bruk Ninja Blender Trinn 17

Trinn 4. Velg Nutri Ninja Po for enkelt kopp bruk

Denne blenderen er flott for å lage en rask og næringsrik smoothie for deg selv. Den leveres med en kopp på 18 gram (0,51 kg) og en kopp på 24 gram (0,68 kg). I tillegg har den et godt nærings- og vitaminekstraksjonssystem. Ulempene med denne blenderen er at beskyttelsesdekslene kan lekke og bladene ikke kan tas av lokket.

Denne blenderen koster omtrent $ 79 USD

Bruk Ninja Blender Trinn 18
Bruk Ninja Blender Trinn 18

Trinn 5. Prøv Ninja Ultimate Blender Plus for å få resultater av profesjonell kvalitet

Med en motor på 1500 watt er dette en av de kraftigste Ninja -blenderne. Denne blenderen kommer med 10 forskjellige hastigheter og total knusteknologi. Ulempene med denne blenderen er at bladene er veldig skarpe, og det kan være støyende når det er i bruk.

  • Blenderen kommer også med 3 enkelt serveringskopper.
  • Dette alternativet koster omtrent $ 219,99 USD

Tips

  • Du finner oppskrifter på Ninja Blender -nettstedet.
  • Det finnes flere modeller av Ninja Blenders. Sjekk manualen din for nøyaktige instruksjoner for din modell.
  • Messer lages enkelt med blendere. Gjør livet ditt enklere ved å holde lokket på hele tiden.
  • Sørg for at blenderen er slått av under rengjøring.

Anbefalt: