Hvordan sy Joey Pouch Liners: 15 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan sy Joey Pouch Liners: 15 trinn (med bilder)
Hvordan sy Joey Pouch Liners: 15 trinn (med bilder)
Anonim

De australske skogbrannene som startet i 2019 fordrev milliarder av dyr. Heldigvis begynte mange veldedige organisasjoner og dyrelivsorganisasjoner å samle joey -vesker for å gi disse dyrene et behagelig rom å komme seg i. Du kan kontakte disse organisasjonene for å se om de for øyeblikket godtar enkle poser til babyenes, seilfly, kenguruer eller wombats. Med enkle syferdigheter kan du hjelpe sårbare gleder til å komme seg og trives!

Trinn

Del 1 av 3: Klipping av stoffdelene

Sy Joey Pouch Liners Trinn 1
Sy Joey Pouch Liners Trinn 1

Trinn 1. Velg en standard posestørrelse for prosjektet

Siden du kan lage joey -poser til dyr i alle størrelser, er det viktig å velge en posestørrelse før du begynner. På denne måten vet du hvor mye stoff du skal kjøpe for det indre og det ytre fôret. Generelt er dette standard joey posestørrelser:

  • Ekstra liten: 15 x 20 cm
  • Liten: 20 x 30 cm
  • Middels: 10 x 14 tommer (25 cm × 36 cm)
  • Stor: 30 x 36 cm
  • Ekstra stor: 46 x 56 cm
Sy Joey Pouch Liners Trinn 2
Sy Joey Pouch Liners Trinn 2

Trinn 2. Velg et helt naturlig stoff for innersiden

Det er veldig viktig at den indre foringen er 100% naturlig fordi gleder kan nappe på den. Velg et mykt stoff som puster, for eksempel bomull, bambus eller lin. Ikke bruk ull, selv om det er naturlig fordi det er for skrapete for gledene.

Du kan lage mellom 1 og 5 joey -lommer med 0,91 m stoff, avhengig av størrelsen

Tips:

Det er greit å bruke lett bomull, elastisk T-skjorte eller flanell. Dette er alle milde stoffer som er behagelige mot glattens hud.

Sy Joey Pouch Liners Trinn 3
Sy Joey Pouch Liners Trinn 3

Trinn 3. Velg stoff laget av naturlige eller syntetiske fibre for den ytre posen

Den ytre posen kommer ikke i direkte kontakt med joeys, så du kan bruke naturlig eller syntetisk stoff. Prøv å matche det ytre materialet med sesongen for å holde joeyen kald eller varm. Velg for eksempel en polar fleece eller ull til en vinterpose, eller bruk lett bomull til en sommerpose.

Anbefalt: