Hvordan ha en god Warhammer 40K Army: 13 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ha en god Warhammer 40K Army: 13 trinn (med bilder)
Hvordan ha en god Warhammer 40K Army: 13 trinn (med bilder)
Anonim

Hvis du leser dette bestemte du deg for å prøve Warhammer 40 000. Å bygge en god hær tar erfaring, studier og mye spilletid. Noen som kan hjelpe deg med å teste nye bygg er også uvurderlig. Og siden en Warhammer 40K -hær ikke er billig å samle inn, er det verdt å undersøke alle alternativene som er åpne for deg før du bestemmer hvilken hær du skal samle og leke med.

Trinn

Del 1 av 5: Komme i gang

Overbevis foreldrene dine om å kjøpe deg noe Trinn 12
Overbevis foreldrene dine om å kjøpe deg noe Trinn 12

Trinn 1. Finn en lokal hobby/spillbutikk eller klubb

(oppføringer tilgjengelig fra Games Workshop -nettstedet) Andre erfarne spillere er viktige for å nyte og lære spillet. Se noen kamper. Bare legg merke til hvilke hærer som brukes og hvordan de brukes. Ikke vær redd for å stille spørsmål, de fleste spillere elsker å snakke om kreftene sine --– i lengden.

Kjøp frimerker uten å gå til posten Trinn 25
Kjøp frimerker uten å gå til posten Trinn 25

Trinn 2. Kjøp det nåværende startsettet

Den gir en regelbok, to sett med motstridende krefter og noen scenarier for å komme i gang. Dette settet kan holde deg spille kamper med skjermstørrelse i flere måneder, og er en god måte å bli vant til spillet og å finne ut din egen foretrukne metode for å spille.

Del 2 av 5: Velge en hær

Mal Warhammer -figurer Trinn 1
Mal Warhammer -figurer Trinn 1

Trinn 1. Velg en hær når du har spillflyten og reglene under beltet

Hver av styrkene i Warhammer 40K har sin egen stil. Stiler refererer til hvordan de spiller. Hvert løp har sine styrker og svakheter, så spør deg selv hva slags grunnleggende strategi du vil spille. Hastigheten til Dark Eldar lar deg utmanøvrere fienden og gripe mål, mens Necrons og Space Marines pleier å være mer holdbare i lengre kamper. Rommarinesoldater er "skytefulle" og orkene er "horde-ish". Dette betyr at rommarinerne stoler på sine skyteevner og at orkene bare danner store krefter som prøver å overskride styrkene dine.

Det er flere nettsteder som tilbyr dyptgående informasjon om de forskjellige hærene i 40K -universet. Selv om de ikke vil bære den spesifikke statistikken for individuelle enheter, vil karakterene til hærene være tilgjengelige. For eksempel, Taus langdistansevåpen og teknologi, spesialistinfanteriet for eldre, tyranidernes talløse svermer, Space Marines taktiske fleksibilitet og Necrons evne til å regenerere, blant mange andre

Svar på harde og forstyrrende spørsmål intelligent Trinn 1
Svar på harde og forstyrrende spørsmål intelligent Trinn 1

Trinn 2. Forstå din egen spillestil

Er det en subtil, brutal kraft? Foretrekker du å henge tilbake og ikke engasjere deg direkte? Liker du et langt, brutalt område med effektbeskyttere? Kanskje du leter etter en mer subtil, kontrollerende type kraft? Foretrekker du å overvelde fienden i nærkamp, et langdistanse bombardement for å ødelegge dem, eller lynrask angrep? Disse preferansene vil veilede deg mot valg av hær.

Spill Warhammer 40K Trinn 3
Spill Warhammer 40K Trinn 3

Trinn 3. Tenk på utseendet til hæren

En Warhammer -hær er en langsiktig investering av penger og, enda viktigere, tid. Å sette sammen og male en enkelt gruppe tar mye tid. Sørg for at du liker det grunnleggende utseendet på hæren du vil kjøpe før du investerer disse timene. Det nytter ikke å kjøpe og spille en hær du personlig synes ser dum ut bare for statistikken. Hvis du vil ha marinesoldaters utholdenhet, men hater utseendet deres, er det andre hærer å vurdere- for eksempel Necrons. Hvis du ikke liker insektoide Tyranids, men liker ideen om en overveldende sverm, bør du vurdere å bruke en Orc -horde i stedet. Sjansen er stor at hvis du liker statistikk og taktikk for en hær og ikke deres utseende, er det en måte å bygge en annen hær på som du synes ser kulere ut rundt den samme taktikken.

Bli Clairvoyant Trinn 12
Bli Clairvoyant Trinn 12

Trinn 4. Rådfør deg med andre spillere

Spør hva de mener om ulike raser gjennom hele prosessen. Fordeler, ulemper og utfordringer ved å samle og spille sine personlige hærer er gode samtalestartere. Til slutt, be om å se på hærens kodeks hvis de eier en. La dem forklare regler og krigsherrer, og spesielt vinne forhold. Ikke alle kamper vinnes ved å ha flest soldater igjen på bordet!

Bli Clairvoyant Trinn 10
Bli Clairvoyant Trinn 10

Trinn 5. Velg en hær basert på din forskning, grunnleggende spill, hærens stil og din spillestil

Alt annet er dømt til å mislykkes. For eksempel, hvis du spiller Space Marines, men elsker å haste motstanderen din, vil du vanligvis oppdage at Space Marines ikke klarer seg godt i hånd til hånd -kamp, så du taper ofte og må undersøke andre krefter.

Del 3 av 5: Innhenting av Codex

Svar på spørsmålet "Hvorfor skal jeg ansette deg" Trinn 3
Svar på spørsmålet "Hvorfor skal jeg ansette deg" Trinn 3

Trinn 1. Kjøp den valgte hærens Codex

Det siste trinnet før du tar det store steget er å kjøpe Codex of a army. Selv om den er dyr i forhold til andre bøker av sin størrelse, vil Codex gi deg et organisasjonsdiagram for styrke som kan hjelpe deg med å bygge din hær. Hvis detaljene i Codex fortsatt ikke passer din stil, har du fortsatt tid til å returnere den og finne en annen hær før du tar steget og kjøper de faktiske soldatene.

Codex for hver styrke inneholder litt bakgrunnsinformasjon om hæren, noen få historier og den fullstendige styrelisten for hæren. Les det fra perm til perm. Det gir en ekte smak for hæren

Del 4 av 5: Fullmakt til den nye hæren

Fortell om kjæresten din er homo Trinn 7
Fortell om kjæresten din er homo Trinn 7

Trinn 1. Finn en annen spiller som ikke ville ha noe imot å hjelpe deg med å prøve den nye hæren din

Du vil proxyere den nye hæren før du kjøper modeller. Bare vær oppmerksom på at en Games Workshop -butikk mest sannsynlig ikke vil like at du gjør dette, så kanskje trefninger i din lokale butikk eller hjemme. Noen hobbybutikker rynker på pannen også. Å forklare at når du finner kraften din, vil du mer enn gjerne kjøpe lokalt, kan hjelpe saken din i butikken.

Spill Warhammer 40K Trinn 1
Spill Warhammer 40K Trinn 1

Trinn 2. Gjør proxy -styrker

Klipp små biter av kartong som tilsvarer grunnstørrelsen på modellene dine (gjett hvis du også har det) og bruk disse i stedet for modeller. Merk navnet på enheten og den viktigste statistikken for enheten for å hjelpe deg med å holde dem adskilt. Bruk dine fullmakter, spill en haug med trefninger (500 - 750 poeng). Bruk så mange typer enheter du vil –– de er for øyeblikket gratis (ved proxy selvfølgelig). Du kan også be en av dine lokale spillvenner om å prøve hæren sin. Spill dem med hæren deres, og de kan bruke din.

Stå opp for noe du tror på trinn 4
Stå opp for noe du tror på trinn 4

Trinn 3. Vurder spillet etter

Er du fornøyd med din nye hær? Liker du måten den spiller på? Har du prøvd alle kreftene? Har du sammenlignet hvordan du har det med noen som spiller samme kraft? Nøkkelen til en god hær er at du liker modellene, liker spillestilen og matcher din egen spillestil.

Del 5 av 5: Kjøpe Warmhammer -hæren din

Spill Warhammer 40K Trinn 2
Spill Warhammer 40K Trinn 2

Trinn 1. Kjøp hæren din

Begynn i det små. Bygg en 1000 -punkts styrke, og vurder å kjøpe de innledende hærpakkene fra Games Workshop. Disse er rundt $ 200 -merket og inkluderer de grunnleggende stiftene til enhver hær - infanteri, noen få biler og en eller to spesialister. De kan være en god første investering i infanteri og kjøretøy før du kjøper dyrere soldater og kjøretøy

De større boksesettene er definitivt verdt pengene, men det vil ta tonnevis med tid å male og kle. De fleste lokale spillklubber/butikker lar deg spille dine "gråtoner"

Spill Warhammer 40K Trinn 4
Spill Warhammer 40K Trinn 4

Trinn 2. Begynn å spille

Fremfor alt nyt spillet, lær av feilene dine, og enhver hær kan bli en stor hær.

Tips

  • White Dwarf -magasinet kan tilby hint, tips og forslag om forskjellige styrker og spotter ofte en bestemt hær.
  • Bruk fullmakter til å prøve nye krefter for å se hvordan de fungerer.
  • Din lokale hobby-/spillbutikk er et flott sted å møte spillere, arrangere kamper og muligens delta i ekte turneringsspill. Vanligvis tilbys premier.
  • eBay-selgere tilbyr ofte gode priser på uboksede modeller.
  • Se etter enkeltmodeller på eBay, slik at du kan lære hvor vanskelig de skal male.

Advarsler

  • En enkelt kamp kan ta opptil 3 til 4 timer når du ikke er kjent med reglene.
  • Krigsspill er ikke billig. En hær i god størrelse kan koste hundrevis av dollar for modellene alene.
  • Ikke kjøp 100 modeller for en hær du bare prøver. Hvis du ikke liker det, har du nå mange modeller for enhver hær du aldri vil bruke!

Anbefalt: