Slik slår du et kort: 5 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik slår du et kort: 5 trinn (med bilder)
Slik slår du et kort: 5 trinn (med bilder)
Anonim

Vil du sende et kort som flyr opp i luften? Det vil ta mye øvelse, men instruksjonene for å komme i gang er enkle. Dette er en fin måte å avslutte et korttriks med panache, og sende et tilskuers valgte kort opp i luften for å lande i den andre hånden.

Trinn

Flick a Card Trinn 1
Flick a Card Trinn 1

Trinn 1. Ta tak i dekk med tre fingre

Plasser pekefingeren og ringfingeren på motsatte, lange sider av kortstokken, og langfingeren på kortsiden mellom dem. Du holder nå kortstokken med sidene på fingeren din, mellom den første og den andre knoken. Hold håndflaten og den rosa fingeren utenfor dekk.

Flick a Card Trinn 2
Flick a Card Trinn 2

Trinn 2. Legg tommelen på toppen av kortstokken

Trekk tommelen tilbake til mellomrommet mellom de tre fingrene. Trykk spissen mot dekket med moderat trykk. Noen tryllekunstnere holder tommelen nær midten av dette rommet, mens andre trekker den tilbake til hjørnet nær ringfingeren.

Flick a Card Trinn 3
Flick a Card Trinn 3

Trinn 3. Sveip det øverste kortet med tommelen

Beveg tommelen utover over kortet, mot det fjerne hjørnet. Dra tommelen av kortet mens det beveger seg. Denne bevegelsen skal svinge kortet rundt pekefingeren og sende den flyvende og spinnende.

Sørg for at tommelen beveger seg langs en kurve. Hvis du blar rett, kan kortet svinge feil retning eller mislykkes

Flick a Card Trinn 4
Flick a Card Trinn 4

Trinn 4. Øv til trekket er konsistent

Det kan ta litt tid å finne ut nøyaktig hvordan denne bevegelsen fungerer. Eksperimenter med følgende til du kan få det hver gang:

  • Tommelen og fingergrepet bør ha moderat trykk. Juster om kortet fortsetter å glide eller spenner for langt til å bevege seg lett.
  • Få fart på tommelen din for bedre resultater.
  • Roter håndleddet mens du blar for ekstra kraft.
Flick a Card Trinn 5
Flick a Card Trinn 5

Trinn 5. Fang kortet

Å fange kortet kan faktisk være vanskeligere enn å snippe det, når det gjelder hvor mye trening det tar. Når du kan bla konsekvent i samme retning, kan du prøve å fange den med den andre hånden. Det kan hjelpe å se kortet mens det forlater hånden, og følge det med øynene.

Hvis du ikke er sikker på at du kan fange det, slår du kortet direkte til en tilskuer i stedet når du spiller. Dette vil ikke avspore handlingen på samme måte som å slippe kortet

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

Å flikke et kort er ikke et stort triks i seg selv. Dette utmerker seg når du bruker det til å avsløre et kort som en del av et større korttriks

Advarsler

  • Overbruk av håndleddet kan forårsake gjentatte belastningsskader. Ta en pause hvis du føler prikking eller smerte.
  • Et langt miniatyrbilde vil gjøre dette vanskelig.

Anbefalt: