Hvordan dekorere med neon: 12 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan dekorere med neon: 12 trinn (med bilder)
Hvordan dekorere med neon: 12 trinn (med bilder)
Anonim

Neon kan være en flott farge for å pifte opp et kjedelig rom. Hvis du vil dekorere med neon, kan du bruke neontilbehør. En neonveggkrok eller et vintage neonskilt kan være et fint tillegg til hjemmet ditt. Du kan også bruke maling for å legge til et snev av neon her og der, for å lyse opp et rom som ellers er mettet med nøytrale farger. Med litt engasjement kan du få hjemmet ditt til å se flott ut i neon.

Trinn

Del 1 av 3: Inkorporering av tilbehør

Dekorer med Neon Trinn 1
Dekorer med Neon Trinn 1

Trinn 1. Bruk neonunderlegg

Underlegg er en flott dekorasjon for ethvert rom. Selv når de ikke er i bruk, kan du sette bordunderstell på endebord og salongbord. Hvis du vil legge til et subtilt sprut av neon i hjemmet ditt, må du inkludere neonunderlegg.

Hvis du ikke vil ha noe for lyst eller prangende, kan du bruke coasters som er prikket eller stripet med neon i stedet for coasters farget i en solid nyanse

Dekorer med Neon Trinn 2
Dekorer med Neon Trinn 2

Trinn 2. Invester i neon ombre vaser

Fargen i ombre vaser blekner fra topp til bunn. Du kan få ombre neonvaser for et subtilt snev av neon i hjemmet ditt. En ombre neonvase kan for eksempel være klar nær toppen og falme inn i en lys nyanse av neonrosa nederst.

  • Ombre vaser kan være en fin måte å dekorere endebord, buffeer og mantels på.
  • Du kan plassere ting som kunstige blomster eller dekorative siv i ombre vaser.
Dekorer med Neon Trinn 3
Dekorer med Neon Trinn 3

Trinn 3. Gå for vintage neonskilt

Kom innom et lokalt loppemarked og se om du finner et vintage neonskilt. Hvis du liker sære dekorasjoner, kan et vintage -skilt fungere bra for hjemmet ditt. Du kan henge den opp i stuen, kjøkkenet eller andre deler av huset ditt.

Du kan også finne kunstnere på nett som lager neonskilt i en ånd av vintage -skilt fra fortiden. Hvis du liker ideen om neondekorasjoner, kan dette være noe verdt å investere i

Dekorer med Neon Trinn 4
Dekorer med Neon Trinn 4

Trinn 4. Bruk neonkabler i en magasinholder

En hengende magasinholder kan være en fin måte å eliminere rot i hjemmet ditt. Se etter en hengende magasinholder med neontau. Dette er et lite snev av neon, men kan gi et fargestikk til et ellers kjedelig rom.

Dekorer med Neon Trinn 5
Dekorer med Neon Trinn 5

Trinn 5. Heng nøklene på neonkroker

Stikk innom en lokal avdeling eller møbelbutikk og se etter neonkroker. Du kan bore disse inn i veggen din for en morsom, fargerik nøkkelkrok. Dette gir et flott skvett neon til hjemmet ditt.

Du kan også få neonkroker i uvanlige design. Se for eksempel etter neonkroker i form av dyr

Del 2 av 3: Legge til subtile berøringer av Neon

Dekorer med Neon Trinn 6
Dekorer med Neon Trinn 6

Trinn 1. Spraymaling gamle stoler med neon

Hvis du har noen gamle stoler på kjøkkenet ditt, kan du vurdere å spraye deler av dem i neonfarger. Du trenger ikke å spraye ned hele stolen hvis du synes det blir for mye. Du kan bare spraye ned viktige deler, som seter eller ben.

Dette kan fungere godt hvis kjøkkenet ditt har et mer nøytralt fargevalg. Noen neon på stolene dine kan lyse opp rommet

Dekorer med Neon Trinn 7
Dekorer med Neon Trinn 7

Trinn 2. Mal en liten del av det ene neonet på veggen

Mange mennesker viker unna ideen om å male et veggneon. Det kan virke for lyst eller til og med klebrig. Imidlertid kan et lite skvett neon på den ene veggen faktisk lyse opp et rom uten å være for prangende eller distraherende.

  • Hvis du har et rom med nøytralfarget veggpapir eller maling, kan du prøve å male den ene veggen i en neonskygge for å legge til litt lys og moro.
  • Du kan også legge til aksenter med neon. Mal for eksempel kantene på gulvbordene neon eller legg litt neonmaling på håndtakene til skapene.
  • Du kan inkludere 1-2 forskjellige neonfarger med mørk bakgrunn for et virkelig dynamisk utseende.
Dekorer med Neon Trinn 8
Dekorer med Neon Trinn 8

Trinn 3. Legg til noen neonartikler i et ellers kjedelig rom

Du trenger ikke å mette et rom i neon for å dekorere med det. Faktisk kan du plassere noen få ting strategisk i et nøytralt rom. For eksempel, hvis stuen din for det meste er i beige eller hvite nyanser, kan du legge til et neonbord eller kaste noen få neonputer på sofaen.

Dekorer med Neon Trinn 9
Dekorer med Neon Trinn 9

Trinn 4. Mal neon aksenter på dører

Du kan male rundt vinduene på inngangsdøren din ved hjelp av neon nyanser. Du kan også male noe som håndtaket eller rammen på en dørneon. Noen få neon -aksenter på dørene i hjemmet ditt kan innlemme neon på en måte som ikke er overveldende.

Del 3 av 3: Unngå fallgruver

Dekorer med Neon Trinn 10
Dekorer med Neon Trinn 10

Trinn 1. Ikke bekymre deg for alt som matcher fargeskjemaet ditt

Å være for opptatt av matching er en dekorasjonsgruppe generelt. Spesielt vanskelig å bekymre seg for å matche med neon. Neonfargene dine vil sannsynligvis ikke stemme nøyaktig overens med fargeskjemaet på rommet ditt, og det er greit. Neon er ment å legge til litt variasjon i et rom. Det er greit hvis neonfarger skiller seg litt fra andre nyanser i hjemmet ditt.

Dekorer med Neon Trinn 11
Dekorer med Neon Trinn 11

Trinn 2. Tenk på å unngå grønne neonfarger

Mens mange neonfarger er morsomme og attraktive, liker noen dekoratører neongrønt. Fargen har en tendens til å være polariserende og kan lett overvelde et rom. Hvis du er bekymret for at hjemmet ditt ser klebrig ut, hold deg til andre nyanser av neon.

Dekorer med Neon Trinn 12
Dekorer med Neon Trinn 12

Trinn 3. Ikke forsøm å dekorere visse områder

Husk at neon kan være intens. Derfor kan det være bedre å bruke det ofte glemte områdene i hjemmet. Steder som vinduskarmer, skap og kunstverk på veggene kan alle inneholde neon. Dette gir et snev av neon uten å overvelde et rom.

Anbefalt: