Hvordan kjøpe rimelige møbler: 8 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe rimelige møbler: 8 trinn (med bilder)
Hvordan kjøpe rimelige møbler: 8 trinn (med bilder)
Anonim

Innredning av hjemmet ditt kan være en kostbar oppgave, men med litt arbeid kan du finne gode tilbud på mange møbler. Hvis du vil ha nye møbler, kan du prøve å lete på nettet eller besøke butikker mens de har salg. Du kan også søke etter lokale brukte møbler fra garasjesalg eller på nettmarkeder som er av god kvalitet og rimelig. Når du har funnet møblene du liker, kan du kjøpe dem og begynne å dekorere hjemmet ditt!

Trinn

Metode 1 av 2: Finne nye møbler til en rabatt

Kjøp rimelige møbler Trinn 1
Kjøp rimelige møbler Trinn 1

Trinn 1. Få møbler laget av MDF for et rimelig og stilig alternativ

Medium-density fiberboard (MDF) er laget av treskrap og spon som er formet til paneler for å lage lett og billig byggemateriale. Sjekk møbler og varehus for stykker laget med MDF siden de er billigere enn ekte løvtre. Velg en farge og stil som passer best til innredningen i rommet ditt, og monter møblene selv når du kommer hjem.

  • MDF -møbler er ikke de mest holdbare og kan begynne å bli utslitt i løpet av få år etter at du har kjøpt dem.
  • Mange stykker MDF -møbler kommer i settstørrelser, så det kan være vanskelig å finne noe som passer til et unikt rom.
Kjøp rimelige møbler Trinn 2
Kjøp rimelige møbler Trinn 2

Trinn 2. Se etter salg av møbler under Memorial Day og Veterans Day

Mange store møbelforhandlere har spesielle rabatter og salg i helgene frem til Memorial Day og Veterans Day. Se i trykte annonser eller online for å finne salgspriser i forskjellige butikker og steder for å se hva slags rabatter som tilbys. Kom til butikkene tidlig på dagen, slik at du kan få de beste møbeltilbudene før de selger ut.

  • Sørg for å ta med et kjøretøy som kan bære møbler du kjøper.
  • Noen møbelbutikker kan tilby å levere møblene hjem til deg hvis du kjøper et visst beløp eller betaler ekstra.
Kjøp rimelige møbler Trinn 3
Kjøp rimelige møbler Trinn 3

Trinn 3. Finn et møbelutsalg eller en rabattbutikk i nærheten for lavere priser

Mange møbler og lavprisbutikker har avviklede produkter eller stykker som har liten kosmetisk skade. Sjekk på nettet om det er noen steder i nærheten av deg, og besøk dem for å se hva de har på lager. Sørg for å spørre de ansatte om omfanget av eventuelle skader, slik at du vet nøyaktig hva du kjøper.

  • Søk "møbelutsalg" eller "likvidasjonsbutikk" på nettet, slik at du kan finne steder i nærheten av deg.
  • Noen møbelbutikker vil ha avviklingssalg hvis de går ut av drift, noe som betyr at du kan få dyre møbler for et kupp.

Tips:

Tenk på hvor du skal plassere møblene, siden du kan skjule eventuelle skader. For eksempel, hvis det er bulker på siden av en kommode, kan du kanskje skyve den mot en vegg slik at den ikke er synlig.

Kjøp rimelige møbler Trinn 4
Kjøp rimelige møbler Trinn 4

Trinn 4. Se etter online-eksklusive tilbud fra møbelbutikker

Mange møbelbutikker har rabatter du bare kan søke på bestillinger på nettet. Logg deg på en nettside for en møbelbutikk og se etter alternativene "Tilbud" eller "Kuponger" for å finne hvilke deler som er rabatterte. Bla gjennom nettstedet for å se om de har noe som matcher stilen på rommet du møblerer, og bestill det hvis det er noe du liker.

  • Hvis du bor i nærheten av en fysisk beliggenhet i butikken du kjøper fra, kan du få den levert gratis til butikken, slik at du kan hente den.
  • Mange møbelbutikker på nettet tilbyr gratis levering hvis du bestiller mer enn et visst beløp.

Metode 2 av 2: Få brukt møbler

Kjøp rimelige møbler Trinn 5
Kjøp rimelige møbler Trinn 5

Trinn 1. Spør venner eller familie om de har gamle møbler de ikke bruker

Snakk med dine slektninger eller noen nære venner du må se om de har noen møbler tilgjengelig for deg. Tilbyr å betale en rimelig pris for alt de har, og hjelp med å flytte brikkene hvis du bestemmer deg for å kjøpe dem. Husk å takke dine venner eller familie for hjelpen og for de nye møblene dine.

Kjøp rimelige møbler Trinn 6
Kjøp rimelige møbler Trinn 6

Trinn 2. Sjekk online markedsplasser for lokale møbler

Se på lokale online markeder, som Facebook Marketplace eller Craigslist, siden du kanskje kan bruke møbler til en veldig lav pris. Bla gjennom hele utvalget av møbler eller skriv inn spesifikke søkeord for å finne bestemte stiler du vil ha. Send selgeren en melding om prisen og eventuelle spørsmål du har før du kjøper møblene, slik at du vet hva du får.

  • Be alltid om spesifikke dimensjoner på produkter, slik at du vet om det vil passe hjemme.
  • Betal kontant eller med et sikkert digitalt alternativ, som PayPal eller Venmo, slik at du ikke blir lurt av penger.
  • Vær forsiktig med innlegg som har uskarpe bilder eller produktbilder fra nettsteder siden de kan selge noe av dårligere kvalitet. Be om flere bilder eller se på stykket personlig før du forplikter deg til å kjøpe det.
Kjøp rimelige møbler Trinn 7
Kjøp rimelige møbler Trinn 7

Trinn 3. Besøk garasje og eiendomssalg for å finne rimelige stykker

Se etter salg av garasje eller eiendom på nettet eller i rubrikken rubrikk i lokalavisen. Gå til alle oppføringer i nærheten som har møbler til salgs, slik at du kan se hva som er tilgjengelig. Gå tidlig på dagen siden større varer kan selge raskt hvis mange vil ha dem.

Prøv å prute for en lavere pris for å se om du kan få et bedre tilbud siden mange mennesker ikke vil flytte ting igjen hvis de ikke selger

Tips:

Mange nabolag vil ha en fast helg for garasjesalg, slik at du kan besøke flere steder i samme område under en enkelt tur.

Kjøp rimelige møbler Trinn 8
Kjøp rimelige møbler Trinn 8

Trinn 4. Se på lokale bruktbutikker for å se hvilke tilbud de har

Mange store bruktbutikker vil ha rimelige møbler som folk ikke lenger ønsket. Bla gjennom alle butikkene i ditt område for å se hva de har tilgjengelig, og noter deg møblene du liker. Snakk med de ansatte i butikken for å se om de vet tilleggsinformasjon om møblene, for eksempel hvor lenge det har vært i butikken eller om det er noen skader.

Hvis du ser et møbel du virkelig liker, ikke vent for lenge med å kjøpe det, siden butikken mest sannsynlig ikke vil ha et annet

Tips

Hvis du har et stramt budsjett, må du bare kjøpe 1-2 møbler om gangen for å spare penger

Advarsler

  • Vær forsiktig med å kjøpe brukte madrasser eller sofaer siden de muligens kan ha veggedyr. Sørg for å inspisere dem grundig før du tar dem med hjem.
  • Hvis du kjøper brukte møbler, må du betale kontant eller med en sikker betalingsmåte, som PayPal eller Venmo, slik at du ikke blir lurt av penger.

Anbefalt: