4 måter å spille på venstre 4 Dead 2

Innholdsfortegnelse:

4 måter å spille på venstre 4 Dead 2
4 måter å spille på venstre 4 Dead 2
Anonim

Er Left 4 Dead 2 for vanskelig? Horder av infiserte svermer deg og vennene dine hver gang? Left 4 Dead 2 (L4D2) en enkelt spiller og et samarbeidende overlevelsesspill som setter fire mennesker mot svermer av zombier på flere unike nivåer. Teamarbeid og planlegging er den eneste måten å overleve på - men det er bare mulig hvis du vet hva du står overfor.

Trinn

Metode 1 av 4: Spiller for første gang

Spill Venstre 4 Død 2 Trinn 1
Spill Venstre 4 Død 2 Trinn 1

Trinn 1. Husk at Left 4 Dead handler om overlevelse, uansett hvilken modus du spiller

L4D -spillene handler om å holde seg i live - ikke å drepe en stor sjef, redde verden eller få høy poengsum. Uansett modus, er målet ditt å holde deg i live så lenge som mulig. Med tanke på det, er det noen generelle råd som vil hjelpe deg gjennom enhver situasjon:

  • Fortsett alltid å bevege deg. Et stående mål er lett å treffe.
  • Arbeid sammen med alle 3 lagkameratene - aldri gå alene.
  • Spar ammunisjon og utstyr, bare ved behov.
Spill Venstre 4 Død 2 Trinn 2
Spill Venstre 4 Død 2 Trinn 2

Trinn 2. Velg en av kampanjene fra hovedmenyen

Velg "Kampanje" fra startskjermen og begynn med "Dead Center". Hvis du aldri har spilt skytespill før, sett vanskeligheten til enkel og trykk på start. Kampanjer er enspillerspill som gir deg tre datastyrte lagkamerater (AI) for å hjelpe deg med å kjempe gjennom zombiene.

  • Det spiller ingen rolle hvilken karakter du velger. I spillet fungerer de alle identisk.
  • Hvis du er sammen med en venn, kan du også velge "Delt skjerm". Dette er en vanlig kampanje, men to av dere kan spille sammen på samme oppdrag med 2 AI -lagkamerater.
Spill Venstre 4 Død 2 Trinn 3
Spill Venstre 4 Død 2 Trinn 3

Trinn 3. Test kontrollene på åpningsskjermen

Det første stedet du kommer til, på alle nivåer, er alltid fri for zombier. Dette gir deg sjansen til å lære kontrollene hvis du ikke er vant til dem ennå. Selv om de er forskjellige på hver konsoll, kan du enkelt kontrollere kontrollene i startmenyen. For å gjøre det, trykk "Start" og naviger til "Kontroller". Denne skjermen viser deg hva hver knapp eller datamaskinnøkkel gjør. De helt grunnleggende kontrollene du må vite inkluderer:

  • Flytt og skyte.
  • Bytte våpen.
  • Lad våpen.
  • Hvordan skyve.
  • Slik bruker du varer (på deg selv og andre).
Spill Left 4 Dead 2 Step 4
Spill Left 4 Dead 2 Step 4

Trinn 4. Hent Medkit og våpen i nærheten på åpningsstedet

I begynnelsen av hvert nivå er det flere Medkits, som er tykke, rektangulære røde pakker og flere våpen. Gå over og hent dem. På første nivå sitter de på et bord rett ved siden av døren.

  • Pistol:

    Ditt automatiske første våpen. Pistoler er svake, men nøyaktige, og viktigst av alt, har ubegrenset ammunisjon. Hvis du finner en annen på bakken, kan du plukke den opp til dobbel svingning, noe som effektivt gir deg dobbel effekt, skudd og avfyringshastighet.

  • Medkits:

    Medkits helbrede karakteren din fullstendig. Du kan også bruke dem til å helbrede lagkamerater. Du kan bare holde en når som helst. Du bør alltid prøve å ha 2-3 Medkits, som minimum, i festen din.

  • Nærkampvåpen:

    Katanas, baseballballtre, motorsager, brekkjern og andre nærkampvåpen angriper i et bredt skår foran deg, og dreper ofte Infected umiddelbart. De er gode alternativer i de tidlige vanskelighetene, og kan, med unntak av motorsager, brukes uendelig. De erstatter pistolen din.

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 5
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 5

Trinn 5. Hold deg sammen hele tiden

Dette er råd nummer én du må følge, i hvilken som helst spillmodus, for å overleve L4D2. Spillet er samarbeidende, og selv om det kan være morsomt å stikke av og oppføre seg som en helt, vil dette oftere enn ikke få deg drept. En feil kan gjøre deg strandet og gjøre laget på fire til et lag på tre. Den beste måten å overleve på er som en enhet. Så hold dere sammen, og se hverandres rygg hele tiden.

Betydningen av teamarbeid kan ikke overvurderes. Spillet vil straffe spillere som drar på egen hånd, og det vil lagkameratene dine også

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 6
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 6

Trinn 6. Gå gjennom nivåene så raskt som mulig

Zombier vil gyte selv om du står stille. De er ikke satt på plass og venter der, på samme sted, som de fleste andre spill. Derfor, jo lenger du sitter, jo vanskeligere blir spillet. Du må hele tiden gå fremover, holde sammen og rydde rom før du går videre. Hvis du ser siderom, setter du to personer på døren, og deretter sender du de to andre raskt inn for å lete etter rekvisita eller våpen.

Når du trenger å åpne en dør, trykk på en knapp eller på annen måte utløse en hendelse (vanligvis notert på skjermen), fortell lagkameratene dine og gi dem en sjanse til å helbrede, bruke et element eller laste det inn på nytt. Gå deretter videre som et lag

Spill Left 4 Dead 2 Step 7
Spill Left 4 Dead 2 Step 7

Trinn 7. Forbered deg på forhånd for hårreisende Crescendo-arrangementer

På slutten av noen handlinger er "Crescendo Event", en enorm, utrolig vanskelig finale som krever at du fullfører en oppgave eller overlever i en viss periode. I det første nivået, Dead Center, skjer dette når du trenger å fylle bilen med gass. Det blir en lang, skummel stillhet. Men når du begynner å fylle opp vil vinduene knuses og en enorm Horde kommer ned over deg. Før du starter et crescendo -arrangement, må du helbrede, finne alle utstyrene dine og lage en spillplan med lagkameratene dine.

  • Alle crescendo -hendelser vil bli notert til deg med et "!" ikonet på skjermen.
  • Noen av disse hendelsene, som bilen i Dead Center, avsluttes først når du har fullført målet ditt (dvs. fyll opp bilen). Du kan ikke bare sitte der og vente på det fordi det ikke vil ta slutt. Vær oppmerksom på dialogen og målene for å avslutte rushen så snart som mulig.
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 8
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 8

Trinn 8. Forstå utformingen av et typisk L4D2 -nivå

Når du spiller L4D2, kan du velge en rekke forskjellige moduser. Alle er imidlertid bygget på samme grunnlag: Du har en setting, for eksempel et kjøpesenter, en regnby eller et karneval, og det er 5 kapitler i hver setting for å overleve. Hvert kapittel er sitt eget nivå, som ofte begynner med letthet før det blir vanskeligere. På slutten av de fleste kapitlene er en stor begivenhet du må overleve, og på slutten av hver setting er vanligvis den vanskeligste utfordringen som er sett så langt. Når du spiller gjennom hver spillmodus, må du legge merke til hvor de store hendelsene og utfordringene faller, og hjelpe deg med å holde deg bedre forberedt neste gang du spiller.

  • Det grunnleggende målet med spillet er alltid "gå videre". Nivåer er mer eller mindre lineære, og utfordringen din er å gjøre det til slutten.
  • Når du er i tvil, lagre elementene dine. Nivåene vil bare bli vanskeligere.
  • På slutten av hvert kapittel er et trygt hus med forsyninger, medisiner og ammunisjon. Ingen zombier kan komme inn i den før du åpner døren, så dette er et perfekt sted å trekke pusten.
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 9
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 9

Trinn 9. Vet at elementene, fiender og timing vil endre hvert spill

Left 4 Dead 2 har en skjult AI -direktør som justerer spillet ut fra hvordan du har det. Dette betyr at du ikke kan anta at du får de samme elementene eller utfordringene hver gang du spiller. Du må tilpasse deg hele tiden. Hvis du bestemte deg for å bruke en Medkit tidlig, forutsatt at du får et ekstra rom noen få rom basert på din siste gjennomspilling, vil du bli sterkt skuffet når det ikke vises. Selv antallet og intensiteten til fiender vil endres fra spill til spill. Du må fokusere på nåtiden hvis du vil lykkes.

Direktøren kan til og med endre ruten du må gå for å lykkes. Du må spille til din nåværende situasjon, i stedet for å prøve å finne ut en perfekt strategi for hvert nivå

Metode 2 av 4: Beseire enhver fiende

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 10
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 10

Trinn 1. Klipp ned den vanlige infiserte mens du prøver å spare ammunisjon

Din grunnleggende zombie, Infected, er generiske zombier som beveger seg raskt og lett drepes. Deres makt kommer imidlertid fra det faktum at de angriper i svermer. Det er to typer - "Mobs", som gyter bak deg og jakter deg, og "Wanderers", som står rundt til du støter på dem. Når de er i en gruppe, kalles de "horde".

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 11
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 11

Trinn 2. Drep bomber på avstand

Store, fete behemoths, Boomers gjør oppmerksom på horde. Hvis de irriterer deg, mister du synet og alle de smittede angriper deg umiddelbart. For å beseire dem, skyter du på avstand eller skyver dem vekk og skyter hvis de kommer for nært. Når de dør, eksploderer de og puker på alt rundt dem, så bare drep langveisfra.

De burper og gurgler, og avslører dem på avstand hvis du lytter

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 12
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 12

Trinn 3. Hold deg unna høy skade Spitter acid

Lanky kvinnelige zombier, Spitters skyter syre på bakken som skader alt det berører. De lager også en sylepytt når de dør. Unngå syren og skyte på avstand.

De lager våte, spyttende lyder

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 13
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 13

Trinn 4. Straff og drep ladere fra siden

De løper i en rett linje, fester noen i veien og banker om gjenstander i veien. Hvis de får deg mot en vegg, får de massiv skade. Legg så mange kuler i dem du kan, og hvis de lader, flytt til sidene for å unngå dem.

De lager høye gryntelyder som The Hulk kan høres ut

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 14
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 14

Trinn 5. Ha en lagkamerat tilgjengelig for å håndtere røykere

Langdistansemordere, de tar tak i folk med tungen, drar dem inn og slår dem i hjel. Hvis du blir fanget, kan en lagkamerat skyte tungen, frigjøre deg eller røykeren og drepe dem. Du må ha lagkamerater rundt for å bekjempe dem. Du kan også bruke shove for å frigjøre en lagkamerat. Når du blir fanget, har du 2 sekunder på å finne røykeren og skyte dem før du mister kontrollen over karakteren din.

De hoster og puster, men slår vanligvis på avstand for å gjemme seg. De er vanligvis høyt oppe

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 15
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 15

Trinn 6. Lytt etter knurring for å unngå farlige jegere

Massive skadeforhandlere, de slår på deg og begynner å kutte. De andre lagkameratene må skyte dem av deg før du kan stå opp. De er raske, mørke og vanskelig å treffe. Hvis du hører en, sett deg sammen med ryggen og gjør deg klar til å skyte.

Jegere får en truende knurring rett før de gjør seg klare til å angripe

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 16
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 16

Trinn 7. Drep jockeys i rask bevegelse for å få dem av ryggen

Lite og raskt hopper de på en karakter og kontrollerer dem, slik at du går over hyller eller bak vegger og får skader hele tiden. De er generelt lette å drepe, men hvis de kommer på lagkameraten din, må du være sikker på at du skyter dem, ikke lagkameraten.

Deres signatur kaklende latter gjør dem lette å høre på forhånd

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 17
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 17

Trinn 8. Håndter sjefene med brann og teamarbeid

Det er to bossfigurer i L4D2 - Witches and Tanks. De kommer på bestemte steder, og de kan drepe et helt lag hvis du ikke er forsiktig. Når du håndterer dem, er konsentrert brann alltid svaret. Du må fokusere på dem før alt annet, da de gjør mye mer skade enn noen annen infisert.

  • Hekser:

    Hvis du er heldig, kan du unngå de fleste av dem. De sitter og gråter til du vekker dem med skudd eller en lommelykt. Hvis du ser en, slå av lyset og prøv å krype rundt dem. Hvis du ikke kan, kan du bruke de første skuddene dine til å drepe dem når de våkner, og sikte på hodet som et lag. Rifler mot hodet er din beste innsats.

  • Tanker:

    Du trenger ild for å drepe en tank. Hvis du har en Molotov, slå dem umiddelbart - tanker i brann dør på 30 sekunder uten kuler. Når du gjør det, beveger du deg mye for å unngå dem, omgir tanken som et lag og skyter kontinuerlig.

Metode 3 av 4: Effektiv bruk av våpen og gjenstander

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 18
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 18

Trinn 1. Bruk elementene effektivt i spente situasjoner

Bortsett fra våpen, er det andre gjenstander tilgjengelig for henting, hvorav de fleste bør være forbeholdt anspente eller alvorlige situasjoner.

  • Smertepiller:

    Gir deg en midlertidig helsefremgang, selv om den forsvinner etter en stund. Dette er imidlertid utrolig nyttig for siste hendelser, der det ekstra løftet sparer en Medkit og får deg gjennom de utfordrende hendelsene, slik at du kan helbrede senere fullt ut.

  • Adrenalinskudd:

    Gir et lite helseøkning, og øker løpehastigheten. Viktigst av alt, det holder deg fra å "flinching", som er når du midlertidig ikke klarer å skyte etter å ha blitt truffet. Bruk dem rett før store øyeblikk, eller hvis du trenger å komme til en lagkamerat for å redde dem raskt.

  • Gallebomber:

    En granat som får alle vanlige zombier til å strømme til stedet der den falt, og ignorere deg. Hvis du kaster den på en annen zombie, angriper den andre infiserte dem i stedet for deg.

  • Rørbomber:

    Som gallebomber forårsaker disse at Bøyde forlater deg og strømmer til stedet du kastet den. Etter noen sekunder, da den infiserte mengden på stedet, eksploderer bomben og dreper dem alle.

  • Molotov -cocktailer:

    Eksplodere ved påvirkning, og la en midlertidig ildsjø som skade alle smittede og mennesker som går gjennom den. Flink til å lage vegger mot horder av døde, og essensielle mot de uhyrlige "Tanks".

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 19
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 19

Trinn 2. Forstå de avanserte våpnene

Det er en rekke gjenstander og våpen tilgjengelig i Left 4 Dead, hver med sine egne fordeler og ulemper. Når du starter, har du bare tilgang til et lite utvalg av dem, men kraftigere våpen og gjenstander vil dukke opp etter hvert som du utvikler deg.

  • Haglgeværer:

    Kommer i krom, pumpe og automatiske alternativer, hagler er gode alternativer på nært hold. De håndterer mye skade og har en bred spredning av brann, men de er unøyaktige på lange avstander. Bruk dem på gangene og andre trange steder.

  • Rifler:

    Kraftig og nøyaktig på lange avstander, de er nesten ubrukelige i spente, svermende situasjoner fordi de tar litt tid å sikte og skyte. Men de er flotte i en gruppe og kan rydde opp i innkommende fiender på lang avstand mens resten av teamet venter tålmodig på at de skal nå haglebanen.

  • Automatiske våpen:

    Maskinpistoler, M16 -er og deres likhet er brød og smør. De har god kraft og høy brannhastighet, slik at du kan slå ned fiender av middels og nært hold. Hvis du er i tvil, velg automatiske våpen.

Metode 4 av 4: Utmerket i hvilken som helst spillmodus

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 20
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 20

Trinn 1. Hold avstand når det er mulig

Spesielt på de vanskeligere vanskelighetene vil nærkampvåpen bare få deg drept. I stedet må du holde deg tilbake og plukke ut fiender på avstand. Bruk skoen for å holde avstand, og når du er i det fri, bruk en pistol eller rifle for å tynne flokken før de kommer for nær.

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 21
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 21

Trinn 2. Forutsi "strømmen" av horder ved å lære hvordan de gyter

Left 4 Dead er et spill i stadig endring, og Infected vil dukke opp på uventede steder. Zombier gyter på forskjellige punkter, og de er på en timer. Spesielle infiserte som jegere og røykere kan dukke opp hvor som helst, men vanligvis kommer med en mengde infiserte for å forårsake maksimal skade. Det er imidlertid måter å forutsi når fiender kommer:

  • Vær oppmerksom på musikken - den begynner å hovne opp og bli anspent når fiender bygger seg opp av syne.
  • Slå på undertekster. Du kan ofte lese ting som "hostelyder" eller "lyder fra horden" på forhånd, noe som gjør det lettere å forutsi innkommende grupper eller tilbud.
  • Kjenn de tre stadiene av et angrep. Oppbygning, mens musikken svulmer. Topp, når den store gruppen stiger ned på deg, og hviler, etter at du har beseiret dem og har 1-2 minutter til å slappe av.
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 22
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 22

Trinn 3. Bruk choke-points og høy bakke til din fordel

Når du er i crescendo-hendelser, eller hvis du bare trenger å trekke pusten, velger du steder med begrensede innganger (som rom med bare 1-2 dører eller vinduer) eller høye områder der du tvinger fienden til flaskehals. Kuler gjennomborer fiender og slår de smittede bak dem, noe som betyr at du raskt kan klippe ned store grupper og spare ammunisjon. Å skyte ned trapper, stiger og i døråpninger kan gjøre store folkemengder mye, mye lettere å håndtere.

Fortsett å bevege deg når det er mulig. Å holde for lenge tømmer forsyninger og kan la deg være åpen for angrep fra Boomers og Spitters

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 23
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 23

Trinn 4. Spar ammunisjon når det er mulig

Ammo er din livsnerve, så ikke tøm den. Når fiender er på avstand eller er lette å håndtere, bytter du til en pistol eller nærkampvåpen. Å gå tom for haglgevær i et intenst øyeblikk kan koste deg livet.

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 24
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 24

Trinn 5. Ikke bruk medisiner før det er nødvendig, vanligvis etter inhabilitet

Medkits er verdifulle og bør brukes som sådan. Etter din første knockdown blir synet monokromatisk (mister farge), og du beveger deg saktere. Dette er på tide å bruke en Medkit. Ellers må du holde deg til smertestillende piller og adrenalin når det er mulig.

Hvis du nærmer deg et crescendo -arrangement og har mindre enn 40 helse, er det på tide å bruke Medkit

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 25
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 25

Trinn 6. Crouch når det er mulig

Crouching øker målet og er avgjørende hvis du skyter mot innkommende fiender. Når du kan, huk og brann, så stå opp og beveg deg mens du går. I gjørmete områder, som "Sogn", beveger du deg faktisk like raskt som å stå og stå, så fordelen med nøyaktighet har ingen avveininger. I leia og sumpene, huk hele tiden.

Spill Left 4 Dead 2 Trinn 26
Spill Left 4 Dead 2 Trinn 26

Trinn 7. Kjenn styrken til hver Infected on Versus -modus

I Versus -modus får fire spillere sjansen til å spille som røykere, bomere, jegere og mer mens de kjemper mot fire andre menneskelige spillere. Å spille som infisert er praktisk talt sitt eget spill, men det beste rådet er å tenke på alle måtene du har dødd som menneske. Hva slags angrep strandet deg fra lagkamerater, fanget deg på vakt eller på annen måte forårsaket mer skade enn du kunne håndtere?

  • For best resultat, bruk lagkameratene til å koordinere angrep sammen. En Boomer kan kaste opp og bringe inn zombier som lar en god Spitter fange pressede spillere i et hjørne, for eksempel.
  • Bruk overraskelse til din fordel. La dem løpe til deg og slå dem når de er distrahert.

Tips

  • Lagarbeid er den eneste måten å vinne. Hvis du går ut alene, kommer alle til å tape.
  • Når du spiller som infisert i Versus -modus, kan du bruke styrkene som nevnt tidligere til din fordel. Angrep som et lag, og tenk på deg selv - "da jeg var en overlevende, hva var det vanskeligste angrepet å håndtere?"
  • Når helsen din kommer under 40, beveger du deg saktere. Hvis du vet at det kommer en stor kamp, kan du bruke medisiner, piller eller et adrenalinslag.

Anbefalt: