3 måter å falske klippkort

Innholdsfortegnelse:

3 måter å falske klippkort
3 måter å falske klippkort
Anonim

Falske skjærekort er et triks som du kan bruke for å få det til å se ut som om du har blandet eller kuttet en kortstokk uten å faktisk endre rekkefølgen på kortene. Denne teknikken er nyttig hvis du utfører korttriks og er noe alle amatørmagikere bør lære. Med tid og øvelse kan du lære å gjøre et enkelt falskt snitt, et falskt trippelkutt eller et falskt snitt på et bord og lure folk til å tro at du har blandet dekket.

Trinn

Metode 1 av 3: Utføre et enkelt falskt kutt

Falske klippekort Trinn 1
Falske klippekort Trinn 1

Trinn 1. Fjern den nedre halvdelen av dekket

Hold dekk i din dominerende hånd. Bruk pekefingeren og tommelen for å kutte kortene i to. Skyv halvparten av dekket under den andre halvdelen av dekket og legg det i den andre hånden. Du bør ha halvparten av kortstokken i hver hånd.

False Cut Cards Trinn 2
False Cut Cards Trinn 2

Trinn 2. Firkant de to halvdelene av dekk og bank dem sammen

Sett de to halvdelene av dekket vinkelrett på hverandre og bank kantene på dekkene sammen. Dette trekket er ment å kaste bort alle som ser på deg stokke i kortstokken.

False Cut Cards Trinn 3
False Cut Cards Trinn 3

Trinn 3. Roter den nedre halvdelen av kortstokken over den øvre halvdelen av kortene

Mens du fortsatt holder den nedre halvdelen av kortene, snur du hånden din i en sirkel slik at den nedre halvdelen av kortstokken gjør en full 180-graders bevegelse rundt den øvre halvdelen av kortstokken. Dette vil se ut som om du har laget en sirkel rundt halvparten av dekket med den andre halvdelen av dekket.

False Cut Cards Trinn 4
False Cut Cards Trinn 4

Trinn 4. Slå den nedre halvdelen av kortstokken på et bord

Kast nå bunnen av kortstokken på bordet. Selv om det alltid har vært undersiden av dekket, vil et utrent øye bli forvirret og tro at du kastet ned den øverste halvdelen av dekket først på grunn av det du gjorde i det siste trinnet.

False Cut Cards Trinn 5
False Cut Cards Trinn 5

Trinn 5. Legg den øvre halvdelen av kortstokken over den nederste halvdelen av kortene

Nå fullfører du illusjonen ved å slå den øverste halvdelen av kortene over den nederste halvdelen av kortene. Kortene er nå i nøyaktig samme rekkefølge, men folk vil tro at du klipper dem.

Metode 2 av 3: Gjør en falsk tredobbel kutt

False Cut Cards Trinn 6
False Cut Cards Trinn 6

Trinn 1. Hold kortstokken i en hånd

Posisjonen du trenger for å holde dekket ditt kalles Biddle -grepet. Dette er når du holder kortene med en hånd, med tommelen på kanten av kortstokken mot deg, og ringen og langfingrene på motsatt side av kortstokken. Pekefingeren din vil bli brukt til å manipulere kortene, og hånden din skal plasseres som en klo, med pekefingeren din på toppen av kortstokken.

False Cut Cards Trinn 7
False Cut Cards Trinn 7

Trinn 2. Skjær 1/3 av toppen av kortstokken med pekefingeren

Trykk på kanten av kortene med pekefingeren og løft slik at 1/3 av kortstokken blir kuttet. Flytt denne delen av kortstokken litt til siden for å skille kortene fra hoveddekket. Denne handlingen er også kjent som en swing cut.

False Cut Cards Trinn 8
False Cut Cards Trinn 8

Trinn 3. Legg 1/3 av kortstokken i den andre hånden

Etter at du har kuttet kortstokken med pekefingeren, skyver du kortene over slik at de havner i den andre hånden. Kortene skal vende ned, og håndflaten på den andre siden skal vende opp. Du bør nå ha en kortstokk med 2/3 av kortene i den og en kortstokk med 1/3 av kortene i den.

Falske klippekort Trinn 9
Falske klippekort Trinn 9

Trinn 4. Del hoveddekket i to

Ved å bruke et annet svingekutt, del den større delen av kortene i to like og separate kortstokker ved hjelp av pekefingeren. Hold dem i din ene hånd, men bruk pekefingeren og langfingrene for å holde dem atskilt.

Falske klippekort Trinn 10
Falske klippekort Trinn 10

Trinn 5. Overfør det mindre dekket til bunnen av hoveddekket

Med 2/3 dekk fortsatt delt i to, overfør det mindre dekket til den andre hånden og hold dette dekket med ringfingeren og tommelen. Mens du gjør dette, må du kontrollere at alle dekkene fortsatt er løsrevet fra hverandre. Ikke bland kortene helt, ellers mister du oversikten over kortstokken din. Du bør nå ha tre separate deler av kortstokken atskilt med fingrene.

False Cut Cards Trinn 11
False Cut Cards Trinn 11

Trinn 6. Trekk ut den midterste delen av kortstokken med den andre hånden

Nå, med den andre hånden, trekker du ut den midterste delen av dekket. Fortsett å holde den nedre og øvre delen av hoveddekket atskilt med fingrene.

False Cut Cards Trinn 12
False Cut Cards Trinn 12

Trinn 7. Sving den øverste halvdelen av dekket på toppen av den midterste delen

For å gi en illusjon om at du kutter dekket, må du bruke et svingbart trekk. For å svinge den øvre delen av kortene, bruk pekefingeren til å skyve på hjørnekanten av hoveddekket slik at den roterer i en 90 graders vinkel. Når den glir, legger du den over kortene i den andre hånden. Hvis det gjøres riktig, bør dette skje i en jevn bevegelse.

False Cut Cards Trinn 13
False Cut Cards Trinn 13

Trinn 8. Legg den siste delen av kortstokken oppå kortene dine

Nå ser det ut til at du har klippet kortstokken flere ganger og blandet kortene, men kortene vil faktisk fortsatt være i orden som du begynte med.

Metode 3 av 3: Gjøre en falsk kutt på et bord

False Cut Cards Trinn 14
False Cut Cards Trinn 14

Trinn 1. Ta tak i kortene med et Biddle -grep

Bruk din dominerende hånd til å gripe om kortstokken. Tommelen, midten og ringfingeren skal holde dekket i kantene.

False Cut Cards Trinn 15
False Cut Cards Trinn 15

Trinn 2. Bruk den andre hånden til å kutte ut en midtdel av dekket

Skyv ut en del av kortene fra midten av kortstokken med den andre hånden. Når du har skilt den midterste delen, legger du kortene flatt på bordet mens du fortsatt holder de to andre halvdelene atskilt med fingre og tommel.

Prøv å skjule pausen så mye som mulig, så folk ikke vet at du gjør et falskt kutt

False Cut Cards Trinn 16
False Cut Cards Trinn 16

Trinn 3. Legg den øverste delen av kortene på toppen av kortene på bordet

Med kortene fremdeles adskilt av tommelen og pekefingrene, fjerner du den øvre delen av kortene og legger dem på toppen av kortene du legger på bordet. Alle kortene på bordet vil fortsatt være i orden, men hvis det gjøres raskt nok, ser det ut som om du allerede har klippet kortstokken.

False Cut Cards Trinn 17
False Cut Cards Trinn 17

Trinn 4. Legg resten av kortene på bordet mens du holder dem adskilt

Bruk tommelen for å holde kortstokken adskilt mens du legger den siste delen av kortene på kortstokken på bordet. Hvis du holder dem adskilt, kan du gjøre det siste trekket og fullføre ditt falske snitt.

False Cut Cards Trinn 18
False Cut Cards Trinn 18

Trinn 5. Ta kortene under pausen og slå dem på toppen av kortstokken

Ta nå din frie hånd og dra den nederste delen av kortstokken ut av kortene på bordet og legg dem på toppen av den andre bunken med kort. Kortene vil nå være i den opprinnelige rekkefølgen, men det vil se ut som om du deler dem flere ganger.

Anbefalt: