6 måter å drepe husholdningsbugs

Innholdsfortegnelse:

6 måter å drepe husholdningsbugs
6 måter å drepe husholdningsbugs
Anonim

Er du irritert over at små skumle crawlies stadig dukker opp overalt i huset ditt? Kanskje det som startet som en ensom insekt, har blitt til en angrep. Heldigvis er det flere måter du kan drepe irriterende skadedyr i husholdningen som maur, kakerlakker, edderkopper, fluer, lopper og veggedyr. Så fortsett og vis disse feilene hvem som er sjef!

Trinn

Metode 1 av 6: Maur

Drep husholdningsfeil Trinn 1
Drep husholdningsfeil Trinn 1

Trinn 1. Støvsug opp en linje med maur og vask bort feromonsporet

Hvis du er heldig, følger den maurelinjen du ser akkurat nå en speider inn i hjemmet ditt. I så fall kan du kanskje tørke dem ut nå før de blir etablert. Ta tak i vakuumet ditt og sug opp alle maurene du ser. Etter det, bruk såpevann for å skrubbe stien myrene fulgte.

  • Forsegl støvsugerposen med en gang og kast den utendørs. For å sikre at maurene i støvsugerposen ikke overlever, dryss litt maisstivelse i posen før du begynner å suge dem opp. Å bli støvet med maisstivelse dehydrerer og dreper maur.
  • Hold godt øye med maur de neste dagene. Hvis du fremdeles ser dem, har de allerede blitt etablert hjemme hos deg. I dette tilfellet, gå videre til kolonidrepende tiltak som gift agn i stedet for å prøve å drepe individuelle maur med insektspray.
Drep husholdningsfeil Trinn 2
Drep husholdningsfeil Trinn 2

Trinn 2. Spray maur med såpevann i stedet for å støvsuge dem

Fyll en tom sprøyteflaske med like mengder vann fra springen og flytende oppvaskmiddel. Når du ser noen maur, gi flasken en rask riste og spray de små skadedyrene. De skal dø innen et minutt eller så, siden såpevannet fester seg til maurene og kveler dem. Oppvasksåpe forstyrrer også feromonsporene deres.

Som med å støvsuge dem-eller, for den saks skyld, knuse dem med tommelen eller bruke en kommersiell maurspray-denne metoden dreper maurene du ser, men vil sannsynligvis ikke løse maurproblemet ditt. Hvis flere maur dukker opp igjen i løpet av de kommende dagene, kan du prøve maur i stedet

Drep husholdningsfeil Trinn 3
Drep husholdningsfeil Trinn 3

Trinn 3. Sett ut lukkede agn eller gel agn for å drepe maurekolonien

Legg ut agn uansett hvor du ser mauraktivitet-for eksempel i hjørner og sprekker, eller opp på veggen ved siden av kjøkkenskapene dine-så arbeidermyrene plukker opp giften og tar den tilbake til kolonien. Bruk lukkede agnstasjoner hvor som helst som barn eller kjæledyr kan få tilgang til, men velg den mer effektive gel agn (den kommer i et klemmbart rør) hvis barn og kjæledyr ikke er bekymret. Klem ut mange små klatter av gelen i områdene med høy aktivitet.

  • Motstå trangen til å drepe individuelle maur når du har sluppet agnet. Du trenger dem for å være i live, slik at de kan transportere giften tilbake til kolonien sin.
  • Du må være tålmodig-det kan ta opptil to uker før gift agnet tørker ut kolonien. Men denne metoden er langt mer effektiv enn å prøve å drepe tusenvis eller til og med millioner av maur noen få om gangen!
Drep husholdningsfeil Trinn 4
Drep husholdningsfeil Trinn 4

Trinn 4. Prøv natron og melis som et DIY maurealternativ

Kommersielle maure agn fungerer bra, men det er også mulig å lage din egen med varer fra pantryet ditt. Bare bland like deler natron og melis og støv områdene der maurene er aktive. Sukkeret vil tiltrekke seg dem, og de vil bringe sin dusør tilbake til kolonien for å dele, men natronen vil dehydrere maurene og forhåpentligvis drepe kolonien i løpet av få dager.

  • Maisstivelse fungerer også hvis du mangler natron, eller hvis du kan bruke diatoméjord av mat.
  • DIY maur agn kan ikke ende opp med å være like effektive som kommersielle alternativer.
Drep husholdningsfeil Trinn 5
Drep husholdningsfeil Trinn 5

Trinn 5. Forsegle inngangspunkter for maur og matkilder for å forhindre fremtidige angrep

Når du har drept maurekolonien som invaderte hjemmet ditt, gjør hva du kan for å hindre andre maur i å komme seg inn! Bruk tetningsmasse for å tette sprekker og sprekker rundt dører, vinduer, stikkontakter og andre potensielle inngangspunkter for maur. Selvfølgelig er det umulig å tette av alle mulige inngangspartier for små små maur, så gjør også følgende for å redusere mattilførselen i hjemmet ditt:

  • Ta ofte søppel og resirkulering, og rengjør innsiden av bokser eller søppelbøtter regelmessig med såpevann eller husholdningsrens.
  • Sveip eller sug opp smuler og tørk opp søl så snart som mulig. Søte søl som brus er de verste lovbryterne!
  • Oppbevar maten i forseglede beholdere, som poser som kan lukkes med glidelås og glass med lokk, i stedet for i pappesker eller papiremballasje. Sukkerholdig mat er spesielt attraktiv for maur.

Metode 2 av 6: Kakerlakker

Drep husholdningsfeil Trinn 6
Drep husholdningsfeil Trinn 6

Trinn 1. Vakuum opp individuelle kakerlakker for å drepe dem

Ja, det vil fungere å knuse en kakerlakk med en sko, men dette er et mindre rotete alternativ! Når det er sagt, kan kakerlakker noen ganger overleve å bli sugd inn i en støvsuger. Ett alternativ er å fjerne vakuumposen, forsegle den i en plastpose og legge den i søpla utenfor. Det andre alternativet er å forsegle vakuumposen i en plastpose og sette den i fryseren i 2-3 timer.

Dessverre vil ikke drap på individuelle insekter løse mort -problemet ditt. Hvis du ser (og dreper) en eller noen få kakerlakker, kan du være sikker på at det er mange andre som gjemmer seg i skyggene

Drep husholdningsfeil Trinn 7
Drep husholdningsfeil Trinn 7

Trinn 2. Sett ut limfeller for å drepe kakerlakker og identifisere hot spots

Hvis du har sett sporadisk mort, men ikke kan finne ut hvor resten av dem henger, bruker du mort limfeller. Sett ut feller i områder der du har sett kakerlakker, samt steder hvor kakerlakker har en tendens til å henge ut-for eksempel i skap, hjørner og sprekker. Sjekk fellene daglig for å finne ut hvor du har mest mortaktivitet, slik at du kan målrette de andre eliminasjonsmetodene der.

  • Mens du sjekker fellene, må du også sjekke om det er kakerlakk i området. De ser ut som sort pepperflak.
  • En limfelle er egentlig et stykke papp med en klebrig selvklebende overflate som har en insekt-tiltrekkende duft. Du kan kjøpe dem hos enhver forhandler som selger skadedyrsbekjempelsesvarer.
  • Ikke bruk limfeller i områder som kjæledyr eller små barn kan få tilgang til.
Drep husholdningsfeil Trinn 8
Drep husholdningsfeil Trinn 8

Trinn 3. Lag en soda flaske mort felle som en rimelig DIY alternativ

Ta en ren, tom 2-liters brusflaske og kutt av toppdelen (der flasken begynner å smalne). Pakk maskeringstape rundt utsiden av bunnstykket på flasken, og gni vaselin eller matolje på innsiden av det øverste stykket på flasken. Bløtlegg et stykke brød i øl (alkoholfritt øl er fint) og sett det i bunnen av flasken. Vend det øverste stykket av flasken og sett det ned i bunnstykket slik at det blir en trakt som leder ned mot det ølbløtte brødet. Lag flere feller etter behov og plasser dem i områder med høy aktivitet.

  • Kakerlakker vil bli tiltrukket av duften av det øl-gjennomvåt brødet, og deretter gli ned den smurte trakten og bli fanget inne i flasken.
  • Sjekk flasken hver morgen. Kakerlakken inne kan fortsatt være i live, så hell varmt vann i trakten, og skyll deretter alt ned på toalettet. Sett fellen på nytt med et nytt stykke øl-gjennomvåt brød.
  • Selv om du sannsynligvis vil drepe mange kakerlakker på denne måten, eliminerer det kanskje ikke alle. Prøv gift agn eller borsyre for å øke sjansene for fullstendig suksess.
Drep husholdningsfeil Trinn 9
Drep husholdningsfeil Trinn 9

Trinn 4. Bruk gift agn som et langsommere, men mindre forstyrrende eliminasjonsalternativ

Hvis du bruker lukkede agnstasjoner, plasser flere av dem i områder der du har funnet kakerlakkaktivitet. Gjør det samme med gelbasert agn, men press ut mange små klatter gel gjennom målområdene. Det kan ta rundt to uker før giften dreper hele angrepet, men du trenger ikke å fjerne mat og tømme skapene dine som du gjør hvis du bruker et insektmiddel som borsyre.

  • Agnestasjoner kan plasseres rett i nærheten av lagrede matvarer, mens gel agn skal holdes borte fra mat og tilberedningsflater. Unngå å bruke gel på områder som er tilgjengelige for barn eller kjæledyr.
  • Velg gift agn som er spesielt formulert for kakerlakker.
Drep husholdningsfeil Trinn 10
Drep husholdningsfeil Trinn 10

Trinn 5. Påfør borsyre som et raskere, men mer forstyrrende eliminasjonsalternativ

For skadedyrsbekjempelse blir borsyre vanligvis solgt som et pulver i en plastbeholder som fungerer som en pærestøv. Pust et lett støvbelegg i områder med kakerlakkaktivitet, og vær spesielt oppmerksom på hjørner, sprekker og lune områder (som under kjøkkenutstyr). Kakerlakker som kryper over borsyre dør raskt, så angrepet kan bli løst i løpet av dager. Når det er sagt, må borsyre holdes borte fra mat og tilberedningsflater, og det er best å tømme ut alle skap der du bruker borsyre.

  • Hvis du for eksempel pusser borsyre i spalten på baksiden av kjøkkenbenken, må du rengjøre overflaten i området med såpe og vann eller et husholdningsrengjøringsmiddel.
  • Du kan bruke kiselgur på samme måte, men eksperter ser vanligvis på borsyre som mer effektiv mot spesielt kakerlakker. Sørg også for at det er diatoméjord av mat, ikke den industrielle versjonen som kan være giftig for mennesker og kjæledyr.
Drep husholdningsfeil Trinn 12
Drep husholdningsfeil Trinn 12

Trinn 6. Fokuser på forebygging når du har eliminert en angrep

Unngå å bli sittende fast i gjentatte sykluser med å drepe kakerlakker ved å gjøre det vanskeligere for dem å angripe hjemmet ditt i utgangspunktet. Ta tiltak som følgende:

  • Bruk tetning for å tette sprekker og sprekker-både de som gir tilgang utenfra og de som gir skjulesteder inne.
  • Oppbevar mat i glass, keramikk, metall eller stive plastbeholdere med tettsittende lokk.
  • Rydd opp smuler, søl, matrester og brukte retter med en gang.
  • Støvsug gulvene og rengjør benkeplater og skap regelmessig.
  • Fest eventuelle lekkasje rør som gir en vannkilde for kakerlakker.
  • Bruk et tettsittende lokk på kjøkkenkassen din og tøm den ofte.

Metode 3 av 6: Edderkopper

Drep husholdningsfeil Trinn 13
Drep husholdningsfeil Trinn 13

Trinn 1. Suge opp edderkopper, baner og eggposer med vakuumet

Hver gang du suger opp en edderkopp, må du se nøye etter eggesekker på nettet eller i området. Eggsekkene ser vanligvis ut som uklare baller som er like store som edderkoppen. Sørg for å få disse også! For å sikre at ingen edderkopper slipper ut av vakuumposen, forsegl den og kast den utenfor eller forsegle den og legg den i fryseren i flere timer.

Støvsuging av edderkopper er mindre rotete enn å knuse dem og introduserer ikke kjemikalier i hjemmet ditt som å bruke et edderkoppdrepende plantevernmiddel. Når det er sagt, er kontakt-edderkoppbekjempelsesmidler effektive for å drepe åttebeinte skadedyr

Drep husholdningsfeil Trinn 14
Drep husholdningsfeil Trinn 14

Trinn 2. Legg ned limfeller for å fange og drepe krypende edderkopper

Edderkopper liker ikke å reise ut i det fri, så legg limfellene langs gulvlister, i hjørner og under skap og møbler i områder der du har sett edderkoppaktivitet. Sjekk fellene daglig for edderkopper som sitter fast, og flytt deretter og skift ut fellene etter behov, slik at de er mest effektive.

Limfeller har en duft agn, men inneholder ingen plantevernmidler, så de er trygge å plassere i nærheten av mat. Hold imidlertid feller utilgjengelig for små barn eller kjæledyr-de er virkelig klissete

Drep husholdningsfeil Trinn 15
Drep husholdningsfeil Trinn 15

Trinn 3. Påfør en barriereinsekticidspray rundt omkretsen av hjemmet ditt

Velg et barriereinsektmiddel som inneholder bifenthrin, cyfluthrin, deltamethrin eller lambda cyhalothrin, og bruk det deretter i henhold til produktinstruksjonene. Spray det rundt utsiden av hjemmet ditt, spesielt nær potensielle inngangspunkter som vinduer og dører. Påfør den også på innsiden av disse inngangspunktene, så vel som langs gulvlister, under apparater og andre områder der edderkopper sannsynligvis vil reise.

Barriereinsekticider må ofte påføres igjen hver 2-3 måned. Følg alltid alle bruks- og sikkerhetsinstruksjoner for det valgte produktet

Trinn 4. Påfør en myntebasert barrierespray som et naturlig alternativ

Hvis du foretrekker å ikke bruke en kjemikaliebelastet insektmiddelbarriere, kan du kjøpe en edderkoppdempende spray som bruker peppermynteolje som hovedingrediens. Spray det rundt innvendig og utvendig inngangspunkter akkurat som med barriereinsekticidet, men ikke forvent at det skal fungere like bra eller vare like lenge. Planlegger faktisk å påføre sprayen igjen hver 2-3 dag for best resultat.

Å dyrke en mynteplante inne i hjemmet ditt kan også avskrekke edderkopper fra å henge i det bestemte området

Metode 4 av 6: Husfluer

Drep husholdningsfeil Trinn 16
Drep husholdningsfeil Trinn 16

Trinn 1. Drep individuelle fluer med et slag fra en klassisk fluesmatter

Noen verktøy trenger egentlig ikke forbedres! Det virkelige trikset for å lykkes med en fluesmatter er å bevege seg skjult og deretter angripe raskt. Vent til fluen har landet, og kom deg så sakte bakfra med swatteren holdt ut foran deg. Sveip håndleddet raskt for å slå på flua-du trenger ikke å svinge så hardt for å drepe en flue.

  • Fluer har nesten fullstendig 360 graders syn, så det beste alternativet for å snike deg inn på dem er å angripe rett bak dem.
  • Kast den døde flua, slik at den ikke blir mat agn for andre skadedyr i husholdningen.
Drep husholdningsfeil Trinn 17
Drep husholdningsfeil Trinn 17

Trinn 2. Heng flypapir for å tiltrekke og drepe et stort antall fluer

Det er ingen vei utenom: strimler av flypapir med døde fluer festet til dem, gir ikke det fineste kjøkken- eller badeinnredningen. Når det er sagt, flypapir fungerer veldig bra! Heng papiret i nærheten av vinduer, lys og andre områder som tiltrekker seg fluer, for eksempel over søppeldunken din. Fjern og bytt papiret når det er omtrent halvveis dekket med døde fluer.

Fluepapir i butikk fungerer vanligvis bra. Alternativt kan du lage ditt eget flypapir ved å pensle strimler av håndverkspapir med en søt blanding av varmt vann og honning

Drep husholdningsfeil Trinn 18
Drep husholdningsfeil Trinn 18

Trinn 3. Installer en lysbasert felle som enten stikker eller sjokkerer husfluer

Du har sannsynligvis sett "bug zappers" i utendørs omgivelser, med det blå lyset som lokker flygende insekter til en (bokstavelig talt) sjokkerende overraskelse. Det viser seg at du kan kjøpe innendørsfeller som bruker samme type blålys. Innendørs versjoner bruker enten en skjult klissete overflate eller lavere spennings zapper for å drepe mer diskret. Sett fellen omtrent 1,5 fot fra bakken i et område med høy aktivitet, men ikke rett foran et vindu.

  • Å sette lysfellen nær et vindu vil lokke inn flere fluer fra utendørs!
  • Kontroller fellen hver 1-2 dag og tøm den for døde fluer som angitt i produktguiden.
Drep husholdningsfeil Trinn 19
Drep husholdningsfeil Trinn 19

Trinn 4. Drep husfluer og fruktfluer med en DIY -felle ved bruk av såpede eddik

Ta en grunne bolle og hell i eplecidereddik til en dybde på omtrent 2,5 cm. Tilsett en liten skvett flytende oppvaskmiddel og ca 1 ss (15 g) sukker og rør alt sammen. Legg til et par fruktrester, som jordbærstengler eller epleskall, hvis ønskelig. Sett fellen nær søppelbøtta eller andre områder med mye flueaktivitet.

  • Fluer elsker den søtsyrlige duften av overmoden frukt, så blandingen av sukker og eplecidereddik vil trekke dem inn. Tilsetning av oppvaskmiddel bryter imidlertid overflatespenningen til vannet, så fluene drukner hvis de lander på det.
  • Tøm og bytt fellen noen få dager eller når den er full av fluer.
  • Dette er en ideell felle for fruktfluer, men ikke selg den som en husfluefelle!

Metode 5 av 6: Lopper

Drep husholdningsfeil Trinn 20
Drep husholdningsfeil Trinn 20

Trinn 1. Bad og behandle eventuelle loppepåvirkede kjæledyr utenfor hjemmet ditt

Du kan behandle dem hjemme om nødvendig, men det er best å behandle dem og hjemmet ditt samtidig og hver for seg. For best resultat, bade kjæledyret ditt med en loppekontrollsjampo, eller bruk vanlig kjæledyrsjampo. Etter badet børster du kjæledyret ditt grundig med en loppekam, dypper kammen i sprit med noen få slag for å skylle og drepe lopper og egg. Påfør en IGR (insektvekstregulator) som Frontline eller Advantage for å drepe gjenværende egg og larver i opptil 3 måneder.

  • Etter rengjøring og behandling av kjæledyret, må du holde det utenfor hjemmet ditt i flere timer mens du rengjør og behandler det. Eller, hvis mulig, la noen behandle kjæledyret ditt mens en annen person behandler hjemmet ditt.
  • Rådfør deg med en veterinær for råd om de beste loppekontrollproduktene du kan bruke til ditt kjæledyr og sted.
Drep husholdningsfeil Trinn 21
Drep husholdningsfeil Trinn 21

Trinn 2. Vask berørte sengetøy og klær i varmt vann

Vask definitivt alt sengetøy og håndklær for kjæledyr, og vask også sengetøy, håndklær eller klær som er eller kan være infisert. Vask elementene på den varmeste innstillingen stoffene tåler, og legg dem deretter i tørketrommelen eller heng dem utendørs i direkte sollys.

  • Hvis du har en ting som en hundeseng som du ikke kan legge i vasken, må du rengjøre den grundig med varmt såpevann eller bruke en damprenser.
  • Ikke legg disse elementene tilbake før du har rengjort og behandlet både hjemmet ditt og kjæledyr.
Drep husholdningsfeil Trinn 22
Drep husholdningsfeil Trinn 22

Trinn 3. Støvsug, mopp og rengjør hjemmet ditt grundig

Start med å støvsuge alle tepper, tepper, møbler, hjørner, sprekker og stort sett alt annet du kan nå! Mopp gulvene med varmt eller varmt såpevann, og rengjør alle benkeplater, bordplater og ben og andre flate overflater grundig.

  • For en enda mer grundig rengjøring, følg opp støvsugingen ved å damprense tepper og tepper.
  • Grundig støvsuging er avgjørende for loppekontroll. Fortsett å støvsuge hjemmet ditt grundig og regelmessig i minst flere uker. Selv om støvsuging vanligvis dreper lopper og ødelegger eggene dine, kan du spille det trygt ved å pakke opp og kaste vakuumposen utendørs.
Drep husholdningsfeil Trinn 23
Drep husholdningsfeil Trinn 23

Trinn 4. Behandle loppeutsatte områder med et kommersielt loppeinsektmiddel

Velg enten væskespray eller aerosolloppeinsektmiddel-unngå å bruke "bugbombe" -enheter, selv om de markedsføres for lopper. Ta på deg hansker, en maske og øyebeskyttelse, og følg alle sikkerhetstiltakene som er angitt på pakken. Påfør behandlingen på områder som tepper, sengetøy for kjæledyr og andre steder der loppedannede kjæledyr henger. Følg produktinstruksjonene for tørketiden-kanskje 2-3 timer-før du slipper kjæledyr og barn inn i hjemmet.

Hvis du foretrekker alternativer for lavere toksisitet, velger du et insektmiddel som enten er sitrusbasert (inneholder limonen eller linalool) eller borbasert (som inneholder dinatriumoktaborat tetrahydrat). Vær imidlertid oppmerksom på at disse ikke er like effektive som insektmidler som inneholder kjemikalier som pyretriner

Drep husholdningsfeil Trinn 24
Drep husholdningsfeil Trinn 24

Trinn 5. Bruk loppefeller (eller hvite sokker) for å se etter ny aktivitet

Selv om klebrig loppefeller dreper de små skadedyrene som setter seg fast i dem, kan de ikke eliminere angrep. Imidlertid kan de hjelpe deg med å varsle deg om ny eller økt loppeaktivitet. Legg feller i loppeaktige områder-men ikke der et nysgjerrig kjæledyr kan sette seg fast i dem!-og sjekk dem daglig.

Alternativt kan du bruke denne lavteknologiske metoden for å se etter loppeaktivitet. Ta på deg lange bukser, ta på deg et par lange hvite sokker og legg dem over buksene på buksene. Gå rundt i hjemmet ditt, og sørg for å stokke føttene dine over tepper og tepper i områder der du har hatt tidligere loppeaktivitet. Sjekk sokkene nøye for lopper, som vil vises tydelig mot sokkenes hvite

Metode 6 av 6: Veggedyr

Drep husholdningsfeil Trinn 25
Drep husholdningsfeil Trinn 25

Trinn 1. Kast infiserte klær i tørketrommelen for å drepe veggedyrene

Denne metoden fungerer hvis du har veggedyr på klær, sengetøy eller andre ting som kan gå i tørketrommelen. Drei temperaturvelgeren helt opp til den høyeste varmeinnstillingen, og kjør en komplett syklus. Varmen vil drepe eventuelle veggedyr på klærne.

  • Det er ikke nødvendig å vaske tingene først, men hvis du gjør det, må du vaske dem også på høy varme.
  • Tørketemperaturen må nå 49–54 ° C (120–130 ° F) for å drepe veggedyr.
  • Alternativt kan du forsegle det angrepne elementet i en svart plastpose og sette det ut i solen på en veldig varm dag i flere timer. Også her må temperaturen inne i posen nå minst 49 ° C og helst 130 ° F (54 ° C).
Drep husholdningsfeil Trinn 26
Drep husholdningsfeil Trinn 26

Trinn 2. Tett og legg angrepne varer i fryseren som et varmealternativ

Hvis du ikke har en tørketrommel eller en solrik dag som kan varme dine angrepne varer til minst 49 ° C, frys veggedyrene i stedet! Legg varene i poser med glidelås, sørg for at frysertemperaturen er satt til -18 ° C eller lavere, og vent 4 dager for å sikre at alle veggedyr fryser i hjel.

  • Hvis det er en alvorlig forkjølelse-alltid under 18 ° C-midt på vinteren, kan du la de forseglede gjenstandene stå ute i 4 dager!
  • Hvis du ikke har tilgang til ekstrem varme eller ekstrem kulde, vil fullstendig forsegling av infiserte gjenstander i minst 1 år drepe alle veggedyr og eggene deres.
Drep husholdningsfeil Trinn 27
Drep husholdningsfeil Trinn 27

Trinn 3. Bruk en våt eller tørr dampbåt for å drepe veggedyr ved kontakt

Enhver type stoffdamper som når en temperatur på 130 ° F (54 ° C) vil drepe insektene og eggene deres. Hold dampovnen over det berørte området-for eksempel madrassen din-i flere sekunder. Steamers kan også drepe veggedyr langs gulvlister, på tepper og i tilgjengelige bretter og sprekker.

Hvis dampbåten din kraftig blåser ut oppvarmet luft, må du sette en diffusor på munnstykket slik at luftstrålen ikke sprer veggedyrene i stedet for å drepe dem

Drep husholdningsfeil Trinn 28
Drep husholdningsfeil Trinn 28

Trinn 4. Kontakt en skadedyrsbekjempelse for bed bug sjelefred

Dessverre er det veldig vanskelig å utslette en insektangrep på egen hånd. Alle metodene som er oppført i denne delen vil hjelpe, men det vil sannsynligvis fortsatt være veggedyr som gjemmer seg i skyggene. Fagfolk kan bruke teknikker som følgende:

  • Kraftige plantevernmidler som retter seg mot veggedyr.
  • Spesialdesignede bærbare ovner som varmer angrepne rom til 120–130 ° F (49–54 ° C) i flere timer.
  • Dampere og støvsugere av profesjonell kvalitet for å eliminere vanskelig tilgjengelige veggedyr.

Anbefalt: