Hvordan lære kardiologi: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lære kardiologi: 10 trinn (med bilder)
Hvordan lære kardiologi: 10 trinn (med bilder)
Anonim

Cardistry er en morsom forestillingskunst som innebærer å manipulere kort på en kreativ måte. Alt du trenger for å begynne å øve på cardistry er en kortstokk med vanlige spillekort. Lær noen få grunnleggende teknikker først for å bli vant til å håndtere dekket, for eksempel mekanikerens grep, pivot og englebevegelse. Få rikelig med kardiologipraksis ved å bruke treningsstokker og se online opplæringsprogrammer.

Trinn

Metode 1 av 2: Lære grunnleggende teknikker

Lær Cardistry Trinn 1
Lær Cardistry Trinn 1

Trinn 1. Øv på mekanikerens grep for å lære standardmetoden for å håndtere dekket

Å forstå mekanikerens grep vil hjelpe deg med å bygge et solid grunnlag for å lære kardiologiske ferdigheter og manøvrer. Hold dekk vertikalt i håndflaten, med tommelen plassert nedover 1 langkant. Plasser pekefingeren langs den øvre kortsiden og vikle midten, ringen og rosa fingrene rundt den andre lange kanten av kortstokken.

  • Sørg for at det er et gap mellom håndflaten og dekket mens du holder den. Dekket skal støttes av fingrene og ikke hvile flatt i håndflaten.
  • Mekanikerens grep er standardposisjonen for å holde en kortstokk. Dette er også det enkleste grepet å utføre i kardiologi.
  • Mekanikerens grep er også kjent som forhandlerens grep.
Lær Cardistry Trinn 2
Lær Cardistry Trinn 2

Trinn 2. Lær grepet for å få bedre kontroll når du utfører blomstrer

Straddle -grepet er et grunnleggende grep som du må lære før du kan gå videre til mer komplekse cardistry -teknikker. Plasser kortstokken vertikalt i hånden med indeksen og rosa fingre som støtter kortets kant. Fjern tommelen fra kortstokken og støtt langkanten med mellom- og ringfingrene.

Lær Cardistry Trinn 3
Lær Cardistry Trinn 3

Trinn 3. Prøv svingen for en enkel måte å rotere et kort på

Hold kortstokken horisontalt med tommelen på 1 kortside og langfingeren på den andre kortsiden. Plasser pekefingeren på kortstokken, omtrent 2,5 cm fra langfingeren. Bruk deretter pekefingeren til å skyve det fremre kortet mot langfingeren slik at kortet roterer 45 ° med klokken.

Prøv å svinge kortet slik at det vender utover i stedet for oppover

Lær Cardistry Trinn 4
Lær Cardistry Trinn 4

Trinn 4. Lær vinkelbevegelsen for å plukke opp 1 kort med 1 finger

Bruk tommelen til å skyve bare det øverste kortet mot langfingeren, og bruk deretter langfingeren til å presse midten av kortet på den andre siden. Forleng tommelen raskt oppover slik at kortet fester seg til tommelen og beveger seg oppover, skilles fra kortstokken og mister kontakten med langfingeren.

  • Hvis du vil plassere kortene i begynnelsen, holder du kortstokken vertikalt i håndflaten med tommelen rundt 1 lang kant og midten, ringen og rosa fingrene viklet rundt den andre langkanten.
  • Kortet ender opp med å være balansert på tommelen, uten å berøre kortstokken.
  • Under dette trekket plasserer du langfingeren i midten av kortet og tommelen rett utenfor midten.
  • Hvis hendene føles ganske tørre, gni du tommelen og langfingeren sammen slik at kortet lettere kan feste seg til tommelen.
Lær Cardistry Trinn 5
Lær Cardistry Trinn 5

Trinn 5. Prøv 100 fan -bevegelsen for å lære en ny fanemanøver

Plasser tommelen i nedre, høyre hjørne, nær din pinky finger. Påfør kortstokken med tommelen, og flytt deretter tommelen oppover mot pekefingeren for å spre kortene til en vifteform. Støtt baksiden av kortstokken med pekefingeren og langfingrene mens den viftes.

  • Start 100 fan -bevegelsen ved å ta halvparten av dekket og hold det horisontalt vekk fra håndflaten. Støtt 1 kortside med mellom- og ringfingrene, og 1 langkant med pekefingeren og rosa fingre.
  • 100 fan -trekket er lettest å gjøre med et helt nytt dekk.
  • Når kortene viftes, holder du dem støttet med bare tommelen og pekefingrene. Du kan spre midten, ringen og rosa fingrene dine utover og vekk fra kortstokken.
Lær Cardistry Trinn 6
Lær Cardistry Trinn 6

Trinn 6. Utfør Sybil -kuttet for å få en fin, avansert blomstring

Lag en "Z" -formasjon først for å lage 3 seksjoner. Del deretter den tredje delen av kortene i to for å lage den fjerde delen. Sving den tredje delen av kortene nedover, og bring den under den andre delen for å bli med den første, for å danne 3 seksjoner igjen. Gjenta deretter denne sekvensen igjen for å fullføre Sybil -kuttet.

  • For å lage "Z" -formasjonen, hold dekket i en hånd og bruk den andre hånden til å løfte halvparten av den opp ved en kortside slik at den ser ut som en "<" form. Gjenta deretter prosessen med den øverste halvdelen av kortstokken mens du lar noen kort stå diagonalt over midten for å koble til to halvdeler, slik at du får en "Z" -form.
  • For å dele kortstokken i 4 seksjoner, hold den andre og tredje delen forbundet med tommelen og bruk pekefingeren til å løfte den øverste, korte kanten av den tredje delen for å lage den fjerde delen. La den første delen slappe av i håndflaten.
  • For å svinge den tredje delen av kortene nedover, hold den andre, tredje og fjerde delen koblet til tommelen og vri håndleddet ned. Sikt på at den første og andre seksjonen skal forbli oppreist og at den tredje og fjerde delen skal rotere opp ned.
  • Det øverste kortet på kortstokken forblir det samme som du utfører Sybil -kuttet.

Metode 2 av 2: Øv dine ferdigheter

Lær kardiologi trinn 7
Lær kardiologi trinn 7

Trinn 1. Begynn å trene med et cardistry trainer deck

Det kan være lettere å bruke en treningsstokk mens du blir vant til å håndtere kortene, da det er langt færre kort å hente hvis du slipper kortstokken. Kjøp en cardistry trainer deck online fra en spesialist cardistry store. Bruk den deretter til å øve på forskjellige grep og kutt hvis det er for vanskelig å bruke et ekte dekk når du begynner.

  • En cardistry trainer deck består av omtrent 9 stykker tykk plast. Dette betyr at hvis du slipper kortstokken, trenger du ikke å bekymre deg for å hente 52 individuelle kort. En trener er like stor som en vanlig kortstokk.
  • Cardistry trener dekk er også veldig holdbare, så du trenger ikke å bekymre deg for å bøye eller bryte dem.
Lær Cardistry Trinn 8
Lær Cardistry Trinn 8

Trinn 2. Få flere kortstokker med billige kort når du føler deg tryggere

Når du har flyttet fra et treningsdekk, trenger du mange kort å trene med. Kjøp flere kortstokker fra en avdelings- eller lekebutikk og øv så mye du kan. Ikke bekymre deg hvis kortene bøyes eller blir skadet, da dette er uunngåelig mens du lærer.

Husk at nye kortstokker kan være glatte, så det er lett å slippe eller miste dem. Hvis du har eldre kortstokker, bruk disse først

Lær kardiologi trinn 9
Lær kardiologi trinn 9

Trinn 3. Se på kortvideoer for å lære ferdigheter fra erfarne fagfolk

Bruk en søkemotor for å finne videoer som viser enten nybegynneropplæring eller spesifikke ferdigheter du vil lære. Øv sammen med videoen ved å bruke din egen kortstokk, og ikke vær redd for å sette videoen på pause eller spole tilbake, slik at du kan lære i riktig tempo for deg.

  • Cardistry handler om trening, og det er mange videoer tilgjengelig online for å hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter.
  • Flertallet av kardiovideoer på nettet er fritt tilgjengelige.
Lær Cardistry Trinn 10
Lær Cardistry Trinn 10

Trinn 4. Øv hver manøver til du kan utføre den jevnt og trygt

Lær hver manøver i ditt eget tempo, og ikke bekymre deg for hastighet. Øv så mye som mulig, slik at du kan utvikle dine cardistry -ferdigheter og få tillit. Gode øyeblikk å trene inkluderer mens du ser på TV, når du er på offentlig transport eller når du har et ledig øyeblikk.

  • Cardistry kan være en vanskelig kunstform å lære, så ikke bekymre deg hvis det tar litt tid å lære hvert nytt triks.
  • Ta en pause hvis du føler deg frustrert. Kardiologi kan til tider være komplisert å lære, så det er best å bare ta deg god tid og ikke presse deg selv til å lære nye ferdigheter raskt. Ta deg god tid og fokuser på å ha det gøy!
  • Populære cardistry -triks for å prøve ut inkluderer fjæren, tommelviften, saksekuttet og WERM.

Tips

  • Det er best å øve på en myk overflate, for eksempel en sofa eller en seng, i stedet for på en hard overflate. Dette er fordi det er lettere å plukke opp kortene hvis de faller.
  • Brukte kort har en tendens til å henge sammen mer enn en ny kortstokk.

Anbefalt: