Hvordan snakke med Xbox -spillere på PC (Xbox Party Chat)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan snakke med Xbox -spillere på PC (Xbox Party Chat)
Hvordan snakke med Xbox -spillere på PC (Xbox Party Chat)
Anonim

Denne wikiHow vil lære deg hvordan du snakker med Xbox -spillere fra PC, som Windows 10, ved hjelp av Xbox Game Bar. Mange nyere Windows 10-datamaskiner og bærbare datamaskiner er forhåndsinstallert med Xbox Game Bar, men hvis ikke, kan du søke etter den i Microsoft Store. Hvis du vil bli med på et Xbox-parti og chatte med alle i den chatten, åpner du den sosiale widgeten fra Xbox Game Bar, høyreklikker en venn som er i festen du vil bli med på, og velger Bli med på fest.

Trinn

Snakk med Xbox -spillere på PC Trinn 1
Snakk med Xbox -spillere på PC Trinn 1

Trinn 1. Trykk på ⊞ Vinn+G

Denne tastekombinasjonen åpner Xbox Game Bar -overlegget og vises over et spill eller et program.

Hvis denne tastekombinasjonen ikke fungerer, går du til Innstillinger> Gaming> Xbox Game Bar og sjekk hva som er oppført ved siden av "Åpne Xbox Game Bar".

Snakk med Xbox -spillere på PC Trinn 2
Snakk med Xbox -spillere på PC Trinn 2

Trinn 2. Klikk på ikonet som ser ut som to personer

Det er den sosiale fanen som er det siste ikonet i ikonraden øverst på skjermen, og åpner et "Xbox Social" -vindu som viser deg alle Xbox -vennene dine og hva de gjør.

Snakk med Xbox -spillere på PC Trinn 3
Snakk med Xbox -spillere på PC Trinn 3

Trinn 3. Dobbeltklikk på et navn for å starte en chat

Et nytt vindu vil dukke opp for den chatten. Hvis du vil starte en talechat med den personen, klikker du på hodetelefonikonet.

  • Hvis du allerede har en chat på gang med en bestemt person, kan du finne den chatten i Chat kategorien.
  • Hvis du vil legge til en person i vennelisten din, skriver du inn gamertaggen eller søkeordene i søkefeltet, høyreklikker deretter navnet hans fra søkeresultatene og velger Følg. Du kan også klikke på "Finn venner" -knappen (ser ut som en person med et +) for å koble Steam eller Facebook for å finne vennene dine fra disse plattformene.
  • Hvis du leter etter folk som spiller et bestemt spill, åpner du spillfeltet, klikker på menyikonet med tre linjer, klikker på "Ser etter gruppe" og velger deretter hvilket spill. Du vil se tråder med folk som snakker om det spillet i widgeten "Leter du etter gruppe".
  • Høyreklikk vennene dine i den sosiale widgeten i Xbox Game Bar, og velg deretter Inviter til fest å starte en fest hvis de ikke allerede er i en.

Anbefalt: