Kan du spille Animal Crossing: New Horizons online gratis?

Innholdsfortegnelse:

Kan du spille Animal Crossing: New Horizons online gratis?
Kan du spille Animal Crossing: New Horizons online gratis?
Anonim

Det er ingen tvil om hvor morsomt Animal Crossing er noen ganger, uansett hva du liker best å gjøre i spillet! Du har sikkert hørt at nettfunksjonene koster penger, og lurer på om du virkelig må betale. Eller kanskje du ikke har en Switch akkurat nå og vil vite om du kan spille Animal Crossing i nettleseren din. Siden vi vet at det er lettere å tjene Bells enn virkelige penger, har vi samlet svarene på spørsmålene dine om å spille Animal Crossing online gratis!

Trinn

Spørsmål 1 av 5: Kan jeg spille Animal Crossing: New Horizons online gratis?

  • Kan du spille Animal Crossing online gratis trinn 1
    Kan du spille Animal Crossing online gratis trinn 1

    Trinn 1. Nei, men de fleste spillfunksjoner koster ikke penger

    Hvis du vil spille Animal Crossing: New Horizons med venner eller familie på lang avstand, bytte tilpassede design med andre spillere eller utforske deres drømmeverdener, må du betale for et Nintendo Switch Online-abonnement. Du trenger ikke å betale penger bare for å spille spillet eller installere oppdateringer.

  • Spørsmål 2 av 5: Kan jeg spille ACNH gratis med venner?

  • Kan du spille Animal Crossing online gratis trinn 2
    Kan du spille Animal Crossing online gratis trinn 2

    Trinn 1. Ja, du kan spille flerspiller hvis du alle er på samme fysiske sted

    På Animal Crossing: New Horizons er det to flerspillermoduser for spillere uten et online -abonnement: Party Play og Local Multiplayer. Ingen av disse krever Nintendo Switch Online, og de støtter begge opptil fire spillere samtidig.

    • Party Play er for spillere som spiller Animal Crossing på samme Switch. Du trenger dine egne kontrollere, men du kan spille delt skjerm med hverandre. (Det er et godt alternativ for familiemedlemmer.)
    • Local Multiplayer er for spillere som alle har Animal Crossing på sin egen individuelle Switch. Du må være i samme rom for å spille sammen, men du trenger ikke å dele kontrollere eller skjermer.

    Spørsmål 3 av 5: Hvor mye koster et Nintendo Switch Online -abonnement?

  • Kan du spille Animal Crossing Online gratis Trinn 3
    Kan du spille Animal Crossing Online gratis Trinn 3

    Trinn 1. Et enkeltpersonsabonnement er mellom 4 og 13 amerikanske dollar i måneden

    Nintendo Switch Online lar deg spille ganske mange spill online, inkludert Animal Crossing, men det koster penger. Et månedsabonnement er $ 3,99 USD i måneden ($ 47,88 per år); et tremånedersabonnement er $ 7,99 i måneden ($ 95,88 i året); og et års abonnement er $ 19,99 per år.

    • Abonnementet fornyer seg automatisk som standard. Hvis du ikke vil fornye abonnementet ditt, må du avbryte automatisk fornyelse via din Nintendo eShop -konto.
    • Hvis du bruker Switch regelmessig og ofte spiller online, er det billigste å få et årelang medlemskap. Hvis du ikke spiller på uker eller måneder om gangen, kan det være mer fornuftig med ett eller tre måneders medlemskap (uten automatisk fornyelse).
    • Du kan også få en gratis prøveperiode i uken, men du kan bare bruke den én gang.
  • Spørsmål 4 av 5: Kan jeg spille Animal Crossing på PC eller Mac?

  • Kan du spille Animal Crossing online gratis trinn 4
    Kan du spille Animal Crossing online gratis trinn 4

    Trinn 1. Nei; det er ingen Animal Crossing dataspill

    Dessverre har Animal Crossing ikke en offisiell datamaskin eller nettleserversjon. Noen mennesker har opprettet tredjepartsemulatorer, men det er ingen garanti for at de fungerer som de skal eller er fri for virus.

    Spørsmål 5 av 5: Finnes det Animal Crossing -spill med gratis funksjoner på nett?

  • Kan du spille Animal Crossing online gratis trinn 5
    Kan du spille Animal Crossing online gratis trinn 5

    Trinn 1. Ja

    Ikke fortvil hvis du ikke kan få et Nintendo Switch Online -abonnement. Mobilversjonen av Animal Crossing, kalt Animal Crossing: Pocket Camp, kan spilles gratis online; alt det trenger er internett. Hvis vennene dine også har spillet på telefonene sine, kan du legge til hverandre og spille sammen.

  • Anbefalt: