7 måter å få gratis møbler i Animal Crossing

Innholdsfortegnelse:

7 måter å få gratis møbler i Animal Crossing
7 måter å få gratis møbler i Animal Crossing
Anonim

I Animal Crossing kan du tilpasse huset ditt etter din smak. Det er forskjellige temaer tilgjengelig for innredningen din, og til og med matchende tapeter og gulv å starte opp! Men noen ganger kan du finne deg selv flat blakk. Heldigvis kan naboene og miljøet hjelpe deg med problemet ditt!

Trinn

Metode 1 av 7: Gjør forespørsler til landsbyboerne

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 1
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 1

Trinn 1. Snakk ofte med landsbyboerne

Landsbyboere, eller de morsomme dyrene som går rundt i byen og hilser på deg, er viktige medlemmer av samfunnet. Hver enkelt dør for å bli venn med deg! Bare trykk på A når du er rundt dem (eller trykk på landsbyboeren i Wild World og New Leaf), og velg det første dialogalternativet for å få dem til å snakke! Jo mer du snakker med dem, desto mer vil de stole på deg.

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 2
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 2

Trinn 2. Lytt til dem

Hver landsbyboer har sine egne interesser og meninger, og mens de alle faller innenfor 4 personlighetsgrupper per kjønn, har de alle fortsatt sine personlige interesser og unike forespørsler. Sørg for å lytte til dialogen deres nøye, og snakk ofte med dem.

Noen ganger, hvis du blir venn med dem godt nok, vil de begynne å dele ut møbler uten annen grunn enn vennskap! Vanligvis kan du fortelle om du er gode venner hvis de alltid lager en overrasket animasjon (utropstegn over hodet, muntre "overraskelseslinjer") og umiddelbart går mot deg. Jo oftere dette skjer, jo nærmere er du landsbyboeren

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 3
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 3

Trinn 3. Gjør forespørslene

Ulike landsbyboere har forskjellige forespørsler og interesser. Noen kan utfordre deg til en fiske- eller feilfangende konkurranse, noen kan be deg om å handle varer, og noen kan bare be deg om å ta et brev eller en gjenstand til en annen landsbyboer. Hvis du er midt i en forespørsel eller nettopp har fullført forespørselen, når du snakker med landsbyboeren som ga eller er i slekt med forespørselen, blir de to alternativene når du snakker til tre, med det første alternativet som enten enten spør om forespørselen eller å levere den forespurte varen. Hvis du overleverer den riktige varen, får du en tilfeldig belønning fra landsbyboeren, vanligvis noen møbler!

Noen ganger tar det en stund og litt innsats for å oppfylle forespørslene, som å fiske eller grave opp fossiler med spaden din. Andre ganger må du gi fra deg noe fra beholdningen din. Men noen ganger er det like enkelt som å levere brev eller svare riktig. Ikke vær sjenert når du snakker med landsbyboerne dine

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 4
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 4

Trinn 4. Kjøp verktøy (valgfritt, men nyttig)

Et verktøy vil hjelpe til med å utvide omfanget av forespørslene dine, siden visse landsbyboere er mer interessert i visse hobbyer, som å fange feil eller grave etter fossiler, enn å be deg om å levere brev. Verktøy kan kjøpes for 500 Bells hver i bybutikken, drevet av Tom Nook eller, i New Leaf, Tommy og Timmy. I de forrige spillene er butikken plassert tilfeldig i hver enkelt by, men i New Leaf finnes den i Main Street.

De vanligste verktøyene du kan kjøpe er spader, økser, garn og fiskestenger. Andre verktøy er tilgjengelige i visse spill: Watering Cans, Slingshots og Timers er tilgjengelig fra Wild World og utover. Handlekort er bare tilgjengelig i City Folk, og diskanthøyttalere, megafoner, hammere og våtdrakter er for øyeblikket bare tilgjengelige i New Leaf

Metode 2 av 7: Risting av trær

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 5
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 5

Trinn 1. Vet hvilke trær du skal riste

Trærne du vil riste ned er de uten frukt som henger på grenene. De kommer i 2 varianter, den oppreist “trekantede” sedertren og den tradisjonelle forgrenede eiken.

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 6
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 6

Trinn 2. Rist treet

Gå opp til treet og trykk på A (eller trykk på dem i Wild World and New Leaf) for å riste treet, og hvis du er heldig, vil du enten falle en Bell -pose eller et blad (som betyr et møbel) ned til bakken!

Du kan også riste frukttrær for fruktene sine, ikke bare er det en god måte å tjene penger tidlig på, noen ganger vil en landsbyboer be om en frukt og gi deg en belønning, forhåpentligvis møbler, til gjengjeld

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 7
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 7

Trinn 3. Ta opp tyvegods

Gjør dette ved å trykke på B (eller ved å trykke på dem igjen i WW og NL), og nyt det!

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 8
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 8

Trinn 4. Se opp for bier

Det er omtrent 5 bikuber gjemt i to tilfeldige trær per dag også, og hvis du forstyrrer dem begynner de å svi! Men ikke bekymre deg, alt som skjer er at du får et elendig uttrykk i ansiktet og et hovent øye, som kan fjernes ved å kjøpe medisin fra bybutikken eller ved å lagre og avslutte spillet ditt, og deretter spille igjen.

Metode 3 av 7: Få brev

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 9
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 9

Trinn 1. Sjekk postkassen

Når det kommer et brev, vises et lite blått blinkende ikon over husets postkasse. Samhandle med det ved å trykke på A (eller trykke på WW og NL), og du kan se et uåpnet brev på siden av skjermen som dukker opp.

Hvis det er en gave i brevet, vil bokstavikonet ha en liten gaveeske lagt til grafikken

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 10
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 10

Trinn 2. Åpne e -posten

Velg e-posten ved å rulle med D-pad (eller trykke), og velg alternativet "Les" for å se hva de sa.

Hvis du er utålmodig, kan du hoppe over lesebiten og gå tilbake med B -knappen eller velge "Avbryt" -knappen

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 11
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 11

Trinn 3. Trekk opp beholdningen

Enten du velger å lese den eller ikke, trekker du opp beholdningen din (- på City Folk, X i New Leaf og Y i både originalversjonen og Wild World-versjonen). Du ser e -posten din i en separat del av beholdningen. Velg bokstaven, og velg alternativet "Present". Det vil slippe en innpakket gaveeske i hovedbeholdningen din.

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 12
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 12

Trinn 4. Åpne nåtiden

Velg nåtiden og velg "Åpne", og hvis den som sendte den følte seg ekstra sjenerøs, vil du finne deg selv med noen nye møbler!

Metode 4 av 7: Deltakelse i arrangementer

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 13
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 13

Trinn 1. Hold deg oppdatert om hendelser

Når en hendelse snart skal skje, vil du bli varslet via e -post eller andre tegn. Noen arrangementer er i tråd med faktiske internasjonale helligdager (jul, Valentinsdag, mors/fars dag, etc.), men noen er tilpasset selve spillet.

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 14
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 14

Trinn 2. Bli med på arrangementet

Noen hendelser i spillene kan du bare delta i hvis du blir med, og du kan gjøre det når du snakker med Tortimer etter at du har fått vite om arrangementet, og han vil tilby deg detaljene og til og med gi deg noen tips!

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 15
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 15

Trinn 3. Vinn hendelsen

Mekanikken for å vinne vil avhenge av typen arrangement. Finn ut alt du kan om arrangementet fra Tortimer eller online kilder, og gjør ditt beste for å vinne det. Du kan få møbler for din innsats!

Metode 5 av 7: Going Dumpster Diving

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 16
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 16

Trinn 1. Gå til Dump eller Papirkurv

Animal Crossing har Dump, som er et inngjerdet område hvor du bokstavelig talt bare kan slippe ting inn, Wild World og City Folk har en papirkurv i rådhuset.

New Leaf erstatter Dump and Recycling Bin med Re-Tail, hvor du kan selge alle uønskede gjenstander og bli kvitt søppel mot et gebyr på 80 Bells. Landsbyboere selger sine møbler noen ganger der, men det krever fortsatt at du kjøper dem i stedet for bare å ta tak i det du vil

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 17
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 17

Trinn 2. Se etter gratis varer i dump- eller papirkurven

Når du drar til Dump i den opprinnelige Animal Crossing, er elementene bare spredt på bakken for å bli hentet som du vil! I Wild World and City Folk sjekker du papirkurven ved å trykke A for å åpne den, og beholdningens beholdning åpnes på toppen av beholdningsvinduet.

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 18
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 18

Trinn 3. Ta tak i dem før det forsvinner

Mens du er i Dump, kan du plukke opp ting med B -knappen, siden de bare ligger på gulvet. Når du åpner papirkurven i City Folk and Wild World, kan du sette ubrukelige gjenstander der (fallgrufrø, dekk, støvler, etc.) fra ærendet ditt, og ta elementene du liker og sette det i din egen beholdning. Papirkurven tømmes hver mandag og torsdag klokken 06.00, så det er bedre å sørge for å ta tak i alle elementene du liker før da!

Metode 6 av 7: Kontrollere det tapte og funnet

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 19
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 19

Trinn 1. Gå til det tapte og funnet

I alle spillene har du en Lost and Found -stasjon bemannet av en hund. I Animal Crossing finnes den på politistasjonen (som bybutikken, den ligger tilfeldig i hver by); og i City Folk and Wild World er den stasjonert i porten, helt bakerst i byen. I New Leaf må du bygge det som et offentlig arbeidsprosjekt når en tilfeldig landsbyboer krever det, og koster 264 000 Bells.

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 20
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 20

Trinn 2. Snakk med hunden som bemanner de tapte og funnet

Nå og da kan du nærme deg hunden og spørre om det er noen gjenstander i det tapte og funnet. Hvis hunden svarer at det er gjenstander, kan du velge å plukke og ta varer i beholdningen Lost and Found uten konsekvens, siden elementene genereres tilfeldig og faktisk ikke tilhører noen.

  • I alle spillene før New Leaf er hunden som bemanner de tapte og funnet en sørgfull og sjenert hund som heter Booker. I New Leaf kan du velge mellom Booker og Copper (en mer selvsikker hund) når du oppretter politistasjonen som et offentlig arbeidsprosjekt ved å velge om du vil ha en moderne eller en klassisk politistasjon når du bygger den. En moderne politistasjon har kobber bemannet, mens den klassiske har Booker.
  • I New Leaf, for å bygge en politistasjon, trenger du en landsbyboer for å be om det og koster 264 000 klokker.
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 21
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 21

Trinn 3. Finn for tapte gjenstander rundt i byen og returner den til eieren

I New Leaf kan du også se etter tapte gjenstander spredt rundt i byen. De ser ut som en vott, en papirpose med bjørnstempel, en bok eller en blå pose med gul snor. Hvis du returnerer den til eieren før dagen er ferdig, belønner de deg med frukt, et bilde av seg selv, klær, klokker eller møbler! Så vær nabo og gi tilbake varene!

Metode 7 av 7: Skyt ned ballonger

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 22
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 22

Trinn 1. Vent på tiden

Hver gang klokkens tid ender med 4 (12:14, 8:34, 3:44, etc.), begynner en ballong å flyte på himmelen med en gaveeske knyttet til den.

Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 23
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 23

Trinn 2. Skyt den ned

Hvordan du skyter ned eller får ballongen avhenger av spillet (listet nedenfor). Hvis du klarer å få en, finner du deg selv som eier en tilfeldig gjenstand, inkludert møbler.

  • I Animal Crossing må du følge ballongen til den blir fanget i et tre. Risting av treet slipper gaveeske.
  • Fra Wild World til New Leaf trenger du et Slingshot, som kan kjøpes fra bybutikken for 500 Bells. Du trenger ikke å sikte, bare bruk slynge ved å trykke A i begge spillene eller trykke deg selv på Wild World, så skyter du den umiddelbart og slipper nåtiden et sted i byen.
  • I New Leaf, hvis du befinner deg ved Beach Cliff -området når ballongen begynner å flyte forbi, går du til toppen og begynner å slå med din spade, øks eller nett, siden den synker i nærheten av karakteren din i det området.
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 24
Få gratis møbler i Animal Crossing Trinn 24

Trinn 3. Åpne gaven

Som med presenningen fra et brev, finner du den innpakket gaveesken i beholdningen din når du henter den. Bare velg den og velg "Åpne", så kan du motta gratisvaren din!

Anbefalt: