7 måter å resirkulere aluminium

Innholdsfortegnelse:

7 måter å resirkulere aluminium
7 måter å resirkulere aluminium
Anonim

Hvis du leter etter en enkel måte å hjelpe miljøet hjemme på, er resirkulering av aluminium en fin måte å starte. Alt fra brusbokser, matbeholdere, bildeler og apparater er laget av aluminium og kan brukes om og om igjen for å lage nye materialer. Selv om det kan virke som en grei prosess, er det få ting du må huske på når du vil resirkulere aluminium.

Trinn

Spørsmål 1 av 7: Er alt aluminium resirkulerbart?

  • Resirkuler aluminium Trinn 1
    Resirkuler aluminium Trinn 1

    Trinn 1. Ja, alt aluminium kan gjenbrukes for å lage nye produkter

    Å trekke ut nytt aluminium fra bakken skaper forurensning og brenner mye energi, men gjenbruk av resirkulert aluminium kan forhindre det. Siden aluminium heller ikke tærer på, kan du resirkulere det flere ganger uten å miste noe av materialet.

    Aluminium er det mest verdifulle materialet du kan resirkulere, og 75% av aluminium produsert i USA brukes fremdeles i dag

    Spørsmål 2 av 7: Kan jeg legge aluminium i papirkurven?

  • Resirkuler aluminium Trinn 2
    Resirkuler aluminium Trinn 2

    Trinn 1. Kontakt det lokale resirkuleringsanlegget for å finne eventuelle begrensninger i ditt område

    Selv om alt aluminium er resirkulerbart, betyr det ikke at ditt lokale innsamlingsanlegg kan godta alt for henting ved kantstein. Finn anleggets nummer og ring dem for å spørre om du kan legge aluminiumsdelene i søppelkassen for innsamling. Gi dem beskjed om spesifikke apparatstykker eller andre former for aluminium du prøver å resirkulere, slik at du vet det sikkert.

    • Du finner resirkuleringssentre i nærheten av deg her:
    • Hvilke typer aluminium anlegget ditt aksepterer, avhenger av byen din og fylket, siden noen områder kanskje ikke har tilgang til sorteringsmaskiner eller aluminiumsmarkeder. Du er vanligvis trygg med resirkulering av bokser og matbeholdere i aluminium.

    Spørsmål 3 av 7: Hvor kan jeg ta aluminium for å bli resirkulert?

    Resirkuler aluminium Trinn 3
    Resirkuler aluminium Trinn 3

    Trinn 1. Du kan ta aluminium direkte til et resirkuleringsanlegg for rask avhending

    Hvis du ikke vil vente på innsamling av kantstein, kan du slå opp til det nærmeste innsamlingssenteret som godtar avleveringer. Pakk aluminiumsgjenvinningen din i bilen og ta dem med til innsamlingssenteret, slik at de umiddelbart kan bli sortert og behandlet.

    Noen resirkuleringsanlegg samler biter av aluminium du ikke har lov til å legge i en henting ved siden av siden. Hvis du har et stykke aluminium som du ikke er sikker på, ring på forhånd for å se om de godtar det

    Resirkuler aluminium Trinn 4
    Resirkuler aluminium Trinn 4

    Trinn 2. Ta med aluminium som ikke ble akseptert for en gjenvinning av skrapmetall

    Siden metallskrap kan skade resirkuleringsutstyr, må du kanskje finne en metallgjenvinningsgjenstander for aluminiumsrør, apparater, bildeler eller radiatorer. Søk etter lokale steder på nettet og ring dem for å spørre om hvilke typer aluminium de samler. De bør kunne ta det av hendene dine for å gjenbruke eller videreselge aluminiumet til noen andre.

    Spør din lokale resirkuleringsanlegg om de har kontaktinformasjon for gjenvinningsgods i ditt område

    Spørsmål 4 av 7: Hvordan forbereder jeg aluminium for resirkulering?

  • Resirkuler aluminium Trinn 5
    Resirkuler aluminium Trinn 5

    Trinn 1. Skyll av matrester

    Hvis du resirkulerer en gammel aluminiumsbeholder, brusboks eller tertallerken, kjører du den under litt vann for å rengjøre den. Skru av fastbitene så godt du kan. Det trenger ikke å være helt rent, men prøv å fjerne så mye som mulig før du kaster det inn med resirkulerbare materialer.

    • Matrester kan forurense gjenvinningssentre og gjøre det vanskeligere å gjenbruke materialet.
    • Rengjøring av aluminium bidrar også til å forhindre insekter og lukt.

    Spørsmål 5 av 7: Skal jeg knuse aluminiumsbokser før resirkulering?

    Resirkuler aluminium Trinn 6
    Resirkuler aluminium Trinn 6

    Trinn 1. La bokser forbli intakte hvis du resirkulerer dem med andre materialer

    Siden mange steder blander alle resirkulerbare materialer, kan det hende at knuste bokser ikke blir hentet av separatorer eller sorteringsmaskiner. Når du resirkulerer boksene dine, må du beholde dem i sin opprinnelige form, slik at det er lettere for anlegget å behandle dem.

    Ta kontakt med ditt lokale resirkuleringsanlegg for å se om de har en preferanse. Noen områder kan være strenge for å la bokser forbli intakte, men andre kan også godta knuste bokser

    Resirkuler aluminium Trinn 7
    Resirkuler aluminium Trinn 7

    Trinn 2. Knus boksene dine hvis du skiller dem fra andre resirkulerbare materialer

    Siden du allerede sorterer boksene fra de andre resirkulerbare produktene, spiller det ingen rolle om du knuser dem eller lar dem være intakte. Hvis du vil spare plass i hjemmet ditt og samle så mange bokser som mulig, må du gjerne knuse dem.

    Ikke legg de knuste boksene sammen med din vanlige resirkuleringskolleksjon, siden de kan bli blandet med en annen resirkulering. Ta dem i stedet direkte til et resirkuleringsanlegg, slik at de ikke blir feil

    Spørsmål 6 av 7: Kan jeg legge aluminiumsfolie i søppelbøtta?

  • Resirkuler aluminium Trinn 8
    Resirkuler aluminium Trinn 8

    Trinn 1. Du kan vanligvis resirkulere aluminiumsfolie så lenge du krøller den

    Ta alltid kontakt med ditt lokale resirkuleringsanlegg for å bekrefte at du kan legge det i søppelbøtta sammen med de andre resirkuleringsmidlene. Hvis de tillater det, krøll aluminiumstykket i en løs kule slik at det ikke ved et uhell blir sortert med papir og papp på gjenvinningsanlegget.

    Sørg for å rense alt matavfall som er på aluminiumsfolien, slik at du ikke forurenser andre resirkulerbare materialer

    Spørsmål 7 av 7: Hvor mye betaler skrapverk for aluminium?

    Resirkuler aluminium Trinn 9
    Resirkuler aluminium Trinn 9

    Trinn 1. Aluminium kan tjene deg rundt $ 0,30–0,90 USD per 450 g

    Søk på nettet etter skrapverksted eller resirkulatorer i ditt område som tilbyr betaling for aluminium. Ta med alt aluminiumet du vil bli kvitt, til skrapgården og la dem veie det på en skala. Når de finner ut hvor mye aluminium du har, betaler de deg en fast pris per pund.

    Beløpet du får betalt varierer mellom skrapgården. Ta kontakt med noen få steder for å finne ut prisene deres, slik at du kan finne den som vil gi deg mest penger

    Resirkuler aluminium Trinn 10
    Resirkuler aluminium Trinn 10

    Trinn 2. Noen resirkuleringssentre betaler $ 0,05 USD for hver aluminiumsboks

    Se på statens eller byens nettsted for å se om de tilbyr en kontant refusjon på aluminiumbokser. Hvis ditt område deltar i programmet, må du holde aluminiumsbeholderne atskilt fra andre resirkulerbare materialer og ta dem med til anlegget. Når du ønsker å ta inn penger, ta med boksene dine til et anlegg som godtar avleveringer.

    Se etter en refusjonsverdi som er oppført på boksen på etiketten for å se hvor mye hver boks er verdt. Se etter uttrykket "CRV" eller "Innløsningsverdi" et sted på boksen

    Tips

    Når du er i tvil, ta kontakt med ditt lokale resirkuleringsanlegg for å se om du kan ta med aluminium dit

  • Anbefalt: