Hvordan elske din utstoppede hund: 9 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan elske din utstoppede hund: 9 trinn (med bilder)
Hvordan elske din utstoppede hund: 9 trinn (med bilder)
Anonim

Når du virkelig elsker hunder, men du ikke kan ha en egen av en eller annen grunn, kan en løsning være å eie en kosedyr og behandle den som om den var ekte. Som en bonus er utstoppede hunder mye lettere å ta vare på, og de er fortsatt morsomme.

Trinn

Del 1 av 3: Få din kosedyr

Elsk din utstoppede hund Trinn 1
Elsk din utstoppede hund Trinn 1

Trinn 1. Velg din kosedyr

Hvis du har en butikk i tankene, kan du gå og kjøpe den. Hvis du vil ha en ekte hund, kan du se i en hundebok som viser deg alle tilgjengelige raser. Finn en du liker, og søk deretter etter en kosedyr som representerer den foretrukne rasen. For eksempel, hvis du liker en schæfer, vil du sannsynligvis lete etter en tysk hyrdeplysj.

  • Se på leketøysbutikker, handel og auksjonssteder for å gi deg flere valgmuligheter. Det er morsomt å få lekehunden din sendt til deg.
  • Hvis du ikke har råd til leketøyet ennå, kan du begynne å spare eller be om det som en gave til bursdagen din eller en annen spesiell anledning.
Elsk din utstoppede hund Trinn 4
Elsk din utstoppede hund Trinn 4

Trinn 2. Gi din kosedyr hund et navn

Du kan basere navnet på det du liker best. Hvis du liker stranden og Los Angeles, kan du nevne din plysj Ananas, Neon eller Sunny. Hvis du liker kalde vinterdager, kan du kalle det Cloudy, Misty, Snowball, Snowfall, Snowy, etc.

Bruk navn folk vanligvis gir hunder, for eksempel Fido, Fluffball, Guy eller Lassie

Del 2 av 3: Lag ting til din utstoppede lekehund

Elsk din utstoppede hund Trinn 2
Elsk din utstoppede hund Trinn 2

Trinn 1. Lag en krage til din kosedyr

Flett strenger sammen eller få et ekte hundehalsbånd. Sett på en lisensmerke for hunden slik at den kan returneres hvis du legger den feil. For å lage lisensmerket, få et stykke papir og skriv navnet på det utstoppede dyret ditt. Skriv deretter telefonnummeret ditt, slik at hvis du mister plysen din, kan søkeren ringe deg og fortelle deg at de har din kosedyr.

Krage i dollarbutikk er et annet godt alternativ for kosedyren

Elsk din utstoppede hund Trinn 3
Elsk din utstoppede hund Trinn 3

Trinn 2. Lag en seng til din kosedyr

Det kan være en ekte hundeseng eller bare noen myke tepper stablet i en haug. Uansett hva det måtte være, må det være behagelig for din søte plysjvalp. Eller du kan til og med la kjæledyret sove på din egen seng.

Trinn 3. Lag kostymer, kåper og andre klesplagg til kosedyren

Hvis du er praktisk med å sy, sy dem, ellers bruk lim eller klær fra andre kosedyr du eier.

Dette er en fin måte å lære å sy og forbedre syingen din - den kosedyrhunden har ikke noe imot hvor amatør sømmen er mens du lærer

Del 3 av 3: Ha det gøy med din fylte lekehund

Elsk din utstoppede hund Trinn 5
Elsk din utstoppede hund Trinn 5

Trinn 1. Ta med kosedyren din på tur

Sjekk at hundens lisensmerke sitter godt på plass, i tilfelle du mister den. Pakk hundens halsbånd, kostymer, gensere, sløyfer osv. I en liten pose. Ha hunden din med deg hele tiden. Ha den i posen med hodet stikkende ut, eller bær den, slik at valpen din fortsatt kan inkluderes i det du gjør for dagen.

Elsk din utstoppede hund Trinn 6
Elsk din utstoppede hund Trinn 6

Trinn 2. Kos med kosedyren din

Ingenting viser mer kjærlighet enn kos! Din plysj valp vil elske det.

Elsk din utstoppede hund Trinn 7
Elsk din utstoppede hund Trinn 7

Trinn 3. Mat din kosedyrhund

Dette er valgfritt, fordi du kanskje tror at kjæledyret ditt ikke trenger å spise. Hvis du vil at kjæledyret ditt skal spise, får du noen kopper vann eller lager noe falsk mat for det.

Klipp ut bilder av hundemat fra blader. Lim disse på noen kartonger og skjær rundt for å gjøre formen realistisk. Gi dette til din kosedyrhund

Elsk din utstoppede hund Trinn 8
Elsk din utstoppede hund Trinn 8

Trinn 4. Vask din kosedyr regelmessig

Ikke gi det bad fordi det vil være vanskelig å få all såpen ut. Sett den i vaskemaskinen og vask den til den er knirkende ren. Deretter styler du den utstoppede lekehundens pels og steller den.

Anbefalt: