Hvordan lage amuletter i RuneScape: 4 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage amuletter i RuneScape: 4 trinn (med bilder)
Hvordan lage amuletter i RuneScape: 4 trinn (med bilder)
Anonim

Vil du ikke øke angrepet, styrken eller forsvaret ditt bare litt? Vel, les denne artikkelen, så lager du amuletter på kort tid! Ved å lage amuletter tjener du også mye penger. Det anbefales at du har et anstendig magienivå for å gjøre dette.

(Du vil trenge 40 gruvedrift og 40 smed for å gjøre dette)

Trinn

Lag amuletter i RuneScape Trinn 1
Lag amuletter i RuneScape Trinn 1

Trinn 1. Min , smed og håndverk.

Start med å utvinne gullmalm og smelte dem til barer. Prøv å utvinne 100 gullmalm, og lukt dem deretter. Dette vil gjøre det enklere og spare tid (gjør dette i villmarken, der det er et kaoselement i nærheten og en falldør i den massive byen). Få tyvenivået som kreves for å stjele fra amulettbutikker ved å stjele kopper te, drikke dem og gjøre dem til brennesle -te som du kan drikke (du trenger en nål og litt tråd).

Lag amuletter i RuneScape Trinn 2
Lag amuletter i RuneScape Trinn 2

Trinn 2. Begynn å lage amuletten

Når håndverksnivået ditt er minst nivå 8 for å lage gullamuletter, er du klar til det gå videre. Du trenger en form fra håndverksbutikken i Al-Kharid. Bruk gullstangen på ovnen (gullet bar), og gjør dem til en amulett. Det er så enkelt.

Lag amuletter i RuneScape Trinn 3
Lag amuletter i RuneScape Trinn 3

Trinn 3. Legg til amuletten

Hvis håndverksnivået ditt er relativt høyt, kan du legg til et valg av perle på amuletten også. For å få en snor, få litt ull, spinn den og bruk den på amuletten for å lage en streng. Så nå har du en gull (eller safir, smaragd eller rubin) amulett, og du vil trollbinde den. Hvordan vil du gjøre det? Vel, du må trene magienivået ditt til det nivået som det kan fortrylle amuletten du har. Dette vil være nyttig for fremtidig bruk, eller du kan selge det på Grand Exchange for penger. Uansett vil du få laget xp.

Lag amuletter i RuneScape Trinn 4
Lag amuletter i RuneScape Trinn 4

Trinn 4. Når håndverksnivået ditt når 70, kan du lage diamantamuletter

Dette vil kreve et høyt magisk nivå for å fortrylle amuletten når den er ferdig. Du kan kjøpe en uslipt diamant (kuttene er dyrere) og sette den på en gullamulett. Du kan enten selge diamantamuletten, eller bruke den.

Tips

  • Prøv å få håndverksnivået til nivå 20, slik at du kan kutte safirer du får fra tilfeldige hendelser eller ved å bryte bergarter. Du bør også få håndverksnivået ditt til nivået slik at du kan kutte smaragder (husker ikke). Nå er det nivå 34 for rubiner, og nivå 43 for diamanter.
  • Du må betale en liten sum penger for Ellis i solingsbygningen for å brunfarge kuskinnene dine.

Anbefalt: