3 måter å vinne på en klo maskin

Innholdsfortegnelse:

3 måter å vinne på en klo maskin
3 måter å vinne på en klo maskin
Anonim

Klomaskiner kan være veldig morsomme å spille og enda morsommere å vinne. Men hvis du noen gang har spilt en klo -maskin før, vet du hvor vanskelig det faktisk kan være å vinne en premie noen ganger! Heldigvis, når du vet hvordan du skal studere klo -maskiner og gå for de beste premiene, kan du gjøre det mye mer sannsynlig at du vinner på klo -maskiner.

Trinn

Metode 1 av 3: Velge en god maskin

Vinn på en klo maskin Trinn 1
Vinn på en klo maskin Trinn 1

Trinn 1. Velg en klo maskin som ikke er full av tett pakket premier

Med andre ord, gå for klo -maskinen som folk allerede har spilt en stund. På denne måten blir ikke premiene pakket så tett sammen at det er vanskelig å hente dem med en klo.

  • Dette betyr effektivt at du bør se etter premiehuller som ikke er mer enn halvveis fulle.
  • Vær på utkikk etter premiehull der alle kosedyrprisene vender utover og ser veldig tett pakket ut. Premiene i disse maskinene vil trolig være svært vanskelige å hente.
  • En klo maskin som ikke er full er også et godt tegn, ved at det betyr at andre mennesker har lykkes med å vinne premier, noe som indikerer at maskinen sannsynligvis ikke er rigget.
Vinn på en klo maskin Trinn 2
Vinn på en klo maskin Trinn 2

Trinn 2. Sikt på å bruke maskiner med trekantede klør for best resultat

3-tappede klør er generelt lettere å vinne med enn 2-tappede og 4-tappede klør. Selv om 4-klemmede klør er ganske gode til å plukke utstoppede dyr, vil du ha størst hell med de fleste premiene ved å bruke en 3-tappet klo.

4-klemmede klør er gode for å gripe rundt brystområdet til et utstoppet dyr. Når du bruker denne typen klo på et utstoppet dyr, kan du prøve å manøvrere klo slik at de fire tappene er plassert både over og under armene med den sentrale delen av kloen nær nakken eller høyt brystområde

Vinn på en klo maskin Trinn 3
Vinn på en klo maskin Trinn 3

Trinn 3. Se noen spille klo -maskinen før du studerer den

Når personen spiller, må du være oppmerksom på hvordan maskinen fungerer og hvor vanskelig det er å hente en premie med den. Tell også hvor mange sekunder maskinen gir spilleren etter at de har lagt inn pengene sine.

  • For eksempel, når spilleren foran deg går for å hente en premie, se for å se hvor løst grepet på kloen er. Hvis det er et veldig løst grep og ikke holder godt på premiene, bør du sannsynligvis ikke spille den maskinen, siden det vil være veldig vanskelig å vinne.
  • En annen ting å være oppmerksom på er hvor lett kranen er å bevege seg rundt. Det vil være nyttig å vite på forhånd hvor rykende eller glatt kranen beveger seg over premiegropen.

Tips: Noen klør driver til høyre eller venstre når de beveger seg opp og ned. Vær oppmerksom på hvordan kloen driver når spilleren foran deg slipper den ned i premiegropen.

Vinn på en klo maskin Trinn 4
Vinn på en klo maskin Trinn 4

Trinn 4. Velg en premie å gå for før du legger pengene dine i maskinen

På denne måten vil du ikke bruke dyrebare sekunder på å prøve å bestemme hvilken premie du vil ha. De beste premiene å gå for er de nær toppen av haugen i midten av premiegropen.

Vær oppmerksom på at rundere premier, som baseball og fotballer, vanligvis er vanskeligere å hente enn kantete gjenstander, som utstoppede dyr

Metode 2 av 3: Plassering av kloen

Vinn på en klo maskin Trinn 5
Vinn på en klo maskin Trinn 5

Trinn 1. La en venn stå på siden av maskinen for å hjelpe deg

Be vennen din om å se fra sidene og hjelpe deg med å finne ut når kloa er rett over premien du går for. Dette vil hjelpe deg med å flytte kloen din på plass så raskt som mulig og spare dyrebar tid.

Hvis du ikke har noen som kan hjelpe deg, kan du bedømme kloens posisjon ved å se på speilet inne i klo -maskinen. Speilet kan tjene som din andre person

Vinn på en klo maskin Trinn 6
Vinn på en klo maskin Trinn 6

Trinn 2. Bruk de første 10 sekundene på å manøvrere kloen over premien

Begynn å gjøre dette umiddelbart etter at du har lagt pengene dine i maskinen. Prøv å flytte kloa på plass over premien så tett som mulig.

  • Dette forutsetter at du bare har 15 sekunder før kloen faller. Hvis du har 30 sekunder, bruker du de første 20 sekundene på å flytte kloen på plass.
  • Sørg også for å se på posisjonen til kloen fra siden av maskinen, for å være så nøyaktig som mulig i posisjoneringen din.
Vinn på en klo maskin Trinn 7
Vinn på en klo maskin Trinn 7

Trinn 3. Bruk de siste 5 sekundene til å gjøre små justeringer av kloens posisjon

Gjør små bevegelser for å få kloen i akkurat riktig posisjon over premien din. La partneren din på siden av maskinen hjelpe deg med å lede kloen på plass.

Vær veldig forsiktig med å gjøre justeringer i løpet av de siste 5 sekundene. Ikke beveg kloa så mye at den er helt ute av posisjon for å hente premien

Vinn på en klo maskin Trinn 8
Vinn på en klo maskin Trinn 8

Trinn 4. Slipp kloa når du er i absolutt beste posisjon

Sørg for å trykke på knappen som senker kloen før tiden din renner ut. Ellers vil maskinen flytte kloen tilbake til startposisjon, og du må starte på nytt.

Vær oppmerksom på at på noen maskiner vil kloa automatisk falle når tiden går ut, uansett hvor den er

Vinn på en klo maskin Trinn 9
Vinn på en klo maskin Trinn 9

Trinn 5. Gjenta denne prosessen for å prøve igjen hvis du ikke fikk premien din

Oddsen er at du ikke får premien din på første forsøk. På påfølgende forsøk, prøv å flytte premiene i gropen rundt for å sette premien du ønsker i en bedre posisjon.

For eksempel, hvis det er en annen premie på toppen av premien du vil ha, kan du bruke kloen for å slå førstepremien ut av veien for å sette premien du ønsker i en bedre posisjon

Metode 3 av 3: Unngå vanlige feil

Vinn på en klo maskin Trinn 10
Vinn på en klo maskin Trinn 10

Trinn 1. Sett et budsjett for hvor mye penger du skal bruke på maskinen

Siden det sannsynligvis vil ta deg flere forsøk på å få premien du vil ha, er det lett å ende opp med å bruke mye penger på 1 klo -maskin. Målet er å bruke bare en viss sum penger på å prøve å vinne på klo -maskinen, og slutte å prøve når du har brukt så mye penger.

For best resultat bør budsjettet ditt ikke overstige den faktiske verdien av premien. Hvis premien du ønsker koster $ 5, for eksempel, ikke bruk mer enn $ 5 på å prøve å vinne den på maskinen

Advarsel: Noen klo -maskiner har en variabel innstilling slik at kloen bare griper med full styrke med visse intervaller. Det er vanligvis 10 - noe som betyr at hver 10. prøve vil kloen være sterkere enn vanlig.

Vinn på en klo maskin Trinn 11
Vinn på en klo maskin Trinn 11

Trinn 2. Vær på utkikk etter maskiner med premier som er for gode til å være sanne

Hvis premiene i gropen ser veldig dyre ut, er det mer sannsynlig at den maskinen blir rigget. I slike tilfeller er sannsynligvis bare sløsing med penger å prøve å vinne på den klo -maskinen.

For eksempel, hold deg unna premiehullene der premiene er avanserte teknologibiter, som smarttelefoner, eller ha penger pakket rundt dem

Vinn på en klo maskin Trinn 12
Vinn på en klo maskin Trinn 12

Trinn 3. Avstå fra å gå etter premier som er veldig lave eller nær vinduene

Premier i nærheten av vinduene pleier å være vanskeligere å gripe med kloen. Priser som er veldig lave vil i mellomtiden være vanskeligere for kloen å komme til. Hvis det er mulig, må du sikte på elementer nærmere drop -box -delen.

  • Premier i nærheten av slippboksen er ideelle, for hvis kloen faller premien din, er det større sjanse for at den faller ned i slippboksen.
  • Hvis en premie er veldig lav, øker dette også sannsynligheten for at kloen vil slippe premien når den henter den.

Anbefalt: