Hvordan be en kjendis om autograf eller foto: 9 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan be en kjendis om autograf eller foto: 9 trinn
Hvordan be en kjendis om autograf eller foto: 9 trinn
Anonim

Avhengig av hvor du bor, kan en kjendisoppdagelse være en vanlig forekomst. For de fleste av oss kan imidlertid det å se en kjendis få oss til å opptre flau, vanskelig eller sjenert. Og hvis det er en kjendis du er spesielt glad i, kan du bli tvunget til å be dem om autografen eller ta et bilde med dem. Imidlertid, før du vandrer over til kjendisen, må du sørge for at de er alene, eller i det minste, ikke opptatt med familie- eller forretningssaker. Når du nærmer deg kjendisen, må du alltid huske å være høflig, direkte og samvittighetsfull overfor sin personlige plass og tid. Hvis du kan huske å gjøre disse tingene, kan drømmene dine om å få fotografien til din favoritt -kjendis eller et bilde bli oppfylt.

Trinn

Metode 1 av 2: Vurdering av situasjonen

Be en kjendis om autograf eller foto trinn 1
Be en kjendis om autograf eller foto trinn 1

Trinn 1. Ikke nær deg en kjendis når de er sammen med familien

Som en generell tommelfingerregel er det ikke den beste ideen å be en kjendis om autograf eller bilde mens de er sammen med familien. Kjendiser ønsker å kunne tilbringe kvalitetstid med familien. Og av sikkerhetshensyn ønsker kjendiser som er sammen med barna generelt ikke å bli kontaktet av publikum. Derfor er sjansene for å få autograf eller bilde ganske lave hvis en kjendis er sammen med familien.

Be en kjendis om autograf eller foto trinn 2
Be en kjendis om autograf eller foto trinn 2

Trinn 2. Ikke avbryt en kjendis

I likhet med familiesituasjonen, hvis du ser at en kjendis er på en date, på et viktig forretningsmøte eller spiser middag, liker de vanligvis ikke å bli avbrutt.

Hvis du må, må du vente på at de skal fullføre det de gjør, enten det er å spise eller i et møte, og deretter prøve å nærme deg. Prøv å nærme deg dem først når de er ferdige med å signere sjekken og står opp fra setet og tar på seg kappen

Be en kjendis om autograf eller foto trinn 3
Be en kjendis om autograf eller foto trinn 3

Trinn 3. Planlegg hva du vil si

Planlegg på forhånd ved å vite hva du vil si til kjendisen. Setninger som passer er: "Kan jeg få autografen din?" eller "Jeg liker virkelig arbeidet ditt, kan jeg få en autograf eller et bilde?"

Ikke si ting som: "Jeg hater virkelig å gjøre dette, men kan jeg ta et bilde med deg?" eller "Jeg ville virkelig ikke plage deg, men vennen min ville at jeg skulle spørre …" Hvis du virkelig "hatet" det, ville du ikke spurt. Det virker bare ikke oppriktig

Be en kjendis om autograf eller foto trinn 4
Be en kjendis om autograf eller foto trinn 4

Trinn 4. Ha materialet klart

Ingen kjendiser liker å bli avbrutt av en vifte som famler med autografpapiret og pennen, eller med kameraet sitt for å få et bilde. Hvis du skal be en kjendis om autografen eller bildet, forplikter du deg til å ha materialene dine forberedt på forhånd.

Ha pennen og papiret i baklommen, slik at du raskt kan trekke det ut hvis de godtar autograf. Eller ha kameraet klart og på de riktige innstillingene, slik at du kan ta et raskt øyeblikk

Metode 2 av 2: Nærmer seg kjendisen

Be en kjendis om en autograf eller et fototrinn 5
Be en kjendis om en autograf eller et fototrinn 5

Trinn 1. La barna på forhånd spørre

Sjansen er stor for at du ikke er den eneste personen som har oppdaget kjendisen på avstand. Følgelig kan det være andre mennesker, inkludert barn, som også ber om en autograf eller et bilde. La barna gå først. Ikke skyv foran dem eller skyv dem til siden, slik at du kan få signaturen din. Kjendisen synes dette kan være støtende, og kan ikke signere papiret ditt eller ta et bilde med deg.

Be en kjendis om autograf eller foto trinn 6
Be en kjendis om autograf eller foto trinn 6

Trinn 2. Vær høflig

Vær alltid høflig når du ber om en autograf eller et bilde. Si "vær så snill" når du spør, og si "takk" når de har signert eller etter at bildet er tatt. Husk at kjendiser setter pris på oppførsel også.

Ikke skrik på dem. Du vil sannsynligvis skremme dem av hvis du gjør dette

Be en kjendis om autograf eller foto trinn 7
Be en kjendis om autograf eller foto trinn 7

Trinn 3. Ikke be dem signere flere ting

Vær oppmerksom på at det er mennesker der ute som tjener penger på å selge bilder og signaturer på nettet. I tillegg til dine egne minner, hvis du prøver å få en annen autograf til en venn eller et familiemedlem, så er det greit. Men det å prøve å få signert fem forskjellige ting virker grådig og mistenksom.

Prøv å ikke be dem signere merkelige ting, som kroppsdeler, klær, toalettseter og andre ukonvensjonelle ting. Kjendisen synes det kan være støtende, og du vil ikke få autograf

Be en kjendis om autograf eller foto trinn 8
Be en kjendis om autograf eller foto trinn 8

Trinn 4. Vær tidsbevisst

Hvis en kjendis samtykker i å ta et bilde med deg, ikke gjør det til en fotografering. Vær oppmerksom på at kjendiser har steder å være, og at det er andre mennesker som venter på å få en autograf eller et bilde også.

Be en kjendis om autograf eller foto trinn 9
Be en kjendis om autograf eller foto trinn 9

Trinn 5. Respekter deres personlige rom

Ikke prøv å komme for nært eller berør kjendisen når du ber om autograf eller bilde. Noen kjendiser er for eksempel sensitive om håret eller klærne. Hvis du respekterer deres personlige rom og følger kjendisens ledelse om hvordan de skal opptre rundt dem, vil de være mer villige til å godta forespørselen din.

Tips

  • Ikke avbryt kjendiser hvis de ser opptatte eller opptatte ut.
  • Vær normal, og vær høflig og høflig.
  • Ikke overreager hvis kjendisen sier nei. Det er kanskje ikke en god tid.
  • Hvis en viss kjendis er kjent for å slå på fans, ikke nærme deg dem. Ikke se på dem engang. Du utsettes for skade.

Anbefalt: